×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 39: Actrice Robin Martens over haar leven, Rikki en de liefde

Vriendin 39: Actrice Robin Martens over haar leven, Rikki en de liefde
23.09.2014 -

‘Pas nu ben ik eindelijk blij met mezelf’


Haar alter ego Rikki in GTST lijkt op dit moment alleen maar slechte tijden te beleven. Zo niet Robin Martens (22) zelf. Na haar moeilijke start in het leven heeft ze het nu flink naar haar zin. “Ik wil nog zingen, dansen, modellenwerk doen. Maar ja, ik kan niet alles tegelijk, hè.”

Grappig: hoewel dit je eerste interview is met Vriendin, heb je wél al eens in Vriendin gestaan. Vertel!
“Dat klopt! Jaren geleden deed ik modellenwerk, naast school. Ik was en ben met mijn 1 meter 72 eigenlijk net te klein, maar bij het bureau waar ik stond ingeschreven kon het wél en kreeg ik wat leuke opdrachten. Waaronder een modereportage in Vriendin, toen ik een jaar of 15 was. Ik stond zelfs op de cover!”

Je was als kind al een duizend- poot en hebt ervaring met zingen, dansen en acteren, en als model. Maar wat wilde je als meisje het liefst worden?
“Het was mijn grote droom om danseres te worden. Dansen deed ik fanatiek. Ik oefende 6, 7 uur per week omdat ik naar een dansopleiding wilde. Klassiek ballet, jazzballet, modern, hiphop, breakdance, streetdance... ik deed álles. Tot ik een blessure kreeg: tijdens de generale repetitie voor een optreden verrekte ik mijn enkelbanden.”

Lees het hele interview met Robin in Vriendin 39.

Plaats een reactie

Kende jij Robin al?

    •  
    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!