×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 39: Actrice Robin Martens over haar leven, Rikki en de liefde

Vriendin 39: Actrice Robin Martens over haar leven, Rikki en de liefde
23.09.2014 -

‘Pas nu ben ik eindelijk blij met mezelf’


Haar alter ego Rikki in GTST lijkt op dit moment alleen maar slechte tijden te beleven. Zo niet Robin Martens (22) zelf. Na haar moeilijke start in het leven heeft ze het nu flink naar haar zin. “Ik wil nog zingen, dansen, modellenwerk doen. Maar ja, ik kan niet alles tegelijk, hè.”

Grappig: hoewel dit je eerste interview is met Vriendin, heb je wél al eens in Vriendin gestaan. Vertel!
“Dat klopt! Jaren geleden deed ik modellenwerk, naast school. Ik was en ben met mijn 1 meter 72 eigenlijk net te klein, maar bij het bureau waar ik stond ingeschreven kon het wél en kreeg ik wat leuke opdrachten. Waaronder een modereportage in Vriendin, toen ik een jaar of 15 was. Ik stond zelfs op de cover!”

Je was als kind al een duizend- poot en hebt ervaring met zingen, dansen en acteren, en als model. Maar wat wilde je als meisje het liefst worden?
“Het was mijn grote droom om danseres te worden. Dansen deed ik fanatiek. Ik oefende 6, 7 uur per week omdat ik naar een dansopleiding wilde. Klassiek ballet, jazzballet, modern, hiphop, breakdance, streetdance... ik deed álles. Tot ik een blessure kreeg: tijdens de generale repetitie voor een optreden verrekte ik mijn enkelbanden.”

Lees het hele interview met Robin in Vriendin 39.

Plaats een reactie

Kende jij Robin al?

    •  
    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |