×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Jochem van Gelder is terug van weggeweest

Jochem van Gelder is terug van weggeweest
26.08.2014 -

‘Mijn gezin gaat boven alles’


Na een sabbatical van anderhalf jaar is Jochem van Gelder weer helemaal terug: samen met Patty Brard presenteert hij het SBS6-programma Bonje met de buren. “Eigenlijk kan ik helemaal niet zo goed tegen ruzie.”

Bonje met de buren kennen we van RTL, met Natasja Froger en John Williams. Nu zendt SBS6 het uit en ga jij samen met Patty Brard de presentatie doen. Verandert het programma daardoor?
“In de basis niet. We proberen nog steeds om buren, die vaak al jaren met elkaar overhoop liggen, weer on speaking terms te krijgen. Alleen gaan Patty en ik al op pad als een van de buren toestemming heeft gegeven om te filmen. Dat betekent dat we dus bij de andere, nietsvermoedende buren moeten proberen om binnen te komen. Dat lukt niet altijd en dat levert extra spanning op. En natuurlijk zijn Patty en ik ook andere personen dan Natasja en John. Wij kleuren het programma anders in, met meer vrolijkheid en humor. Ik denk dat het grote publiek, dat Patty kent van haar hysterie, versteld staat van haar andere kant. Ze is heel duidelijk, soms streng, maar verrassend empathisch.”

En welke – nog onderbelichte – kant ontdekken we bij jou?
“Dat mag de kijker bepalen, maar volgens Patty mijn humor. Ik denk dat ik in dit programma uitgesprokener zal zijn dan voorheen. Ik toon meer daadkracht: ‘Jongens, we gaan het gewoon zo doen’ Reality-tv is een nieuw vakgebied voor me. Gelukkig kan ik veel leren van Patty. Zij heeft in haar leven meer gedoe en narigheid meegemaakt dan ik en heeft daardoor meer mensenkennis. Ik geef een ander al snel het voordeel van de twijfel, terwijl Patty direct ziet wie deugt en wie niet. Patty en ik zijn er ook achtergekomen dat we meer op elkaar lijken dan we vooraf dachten.“

Lees het hele interview met Jochem van Gelder in Vriendin 35.

Plaats een reactie

Waar ken jij Jochem van Gelder van?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  San-dra1971 di 26 aug '14 12:43

  Reactie: Praatjesmakers
  Sympathieke man, leuk dat hij terug is !
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  astrid.kaagpols di 26 aug '14 14:10

  Reactie: Stuif es in
  Het is wel een paar apart samen,en bij de RTL versie werd van te voren gevraagd of de tegen partij mee wil de doen .
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 26 aug '14 15:01

  Reactie: Praatjesmakers
  Ik kende Jochem van praatjesmakers. Patty was ik niet zo dol opalleen al dat overdreven gedoe maar ze laat idd een andere kant zien die ik niet had verwacht.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Moemsy di 26 aug '14 17:37

  Reactie: Praatjesmakers
  Erg leuke man
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |