×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Jochem van Gelder is terug van weggeweest

Jochem van Gelder is terug van weggeweest
26.08.2014 -

‘Mijn gezin gaat boven alles’


Na een sabbatical van anderhalf jaar is Jochem van Gelder weer helemaal terug: samen met Patty Brard presenteert hij het SBS6-programma Bonje met de buren. “Eigenlijk kan ik helemaal niet zo goed tegen ruzie.”

Bonje met de buren kennen we van RTL, met Natasja Froger en John Williams. Nu zendt SBS6 het uit en ga jij samen met Patty Brard de presentatie doen. Verandert het programma daardoor?
“In de basis niet. We proberen nog steeds om buren, die vaak al jaren met elkaar overhoop liggen, weer on speaking terms te krijgen. Alleen gaan Patty en ik al op pad als een van de buren toestemming heeft gegeven om te filmen. Dat betekent dat we dus bij de andere, nietsvermoedende buren moeten proberen om binnen te komen. Dat lukt niet altijd en dat levert extra spanning op. En natuurlijk zijn Patty en ik ook andere personen dan Natasja en John. Wij kleuren het programma anders in, met meer vrolijkheid en humor. Ik denk dat het grote publiek, dat Patty kent van haar hysterie, versteld staat van haar andere kant. Ze is heel duidelijk, soms streng, maar verrassend empathisch.”

En welke – nog onderbelichte – kant ontdekken we bij jou?
“Dat mag de kijker bepalen, maar volgens Patty mijn humor. Ik denk dat ik in dit programma uitgesprokener zal zijn dan voorheen. Ik toon meer daadkracht: ‘Jongens, we gaan het gewoon zo doen’ Reality-tv is een nieuw vakgebied voor me. Gelukkig kan ik veel leren van Patty. Zij heeft in haar leven meer gedoe en narigheid meegemaakt dan ik en heeft daardoor meer mensenkennis. Ik geef een ander al snel het voordeel van de twijfel, terwijl Patty direct ziet wie deugt en wie niet. Patty en ik zijn er ook achtergekomen dat we meer op elkaar lijken dan we vooraf dachten.“

Lees het hele interview met Jochem van Gelder in Vriendin 35.

Plaats een reactie

Waar ken jij Jochem van Gelder van?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  San-dra1971 di 26 aug '14 12:43

  Reactie: Praatjesmakers
  Sympathieke man, leuk dat hij terug is !
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  astrid.kaagpols di 26 aug '14 14:10

  Reactie: Stuif es in
  Het is wel een paar apart samen,en bij de RTL versie werd van te voren gevraagd of de tegen partij mee wil de doen .
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 26 aug '14 15:01

  Reactie: Praatjesmakers
  Ik kende Jochem van praatjesmakers. Patty was ik niet zo dol opalleen al dat overdreven gedoe maar ze laat idd een andere kant zien die ik niet had verwacht.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Moemsy di 26 aug '14 17:37

  Reactie: Praatjesmakers
  Erg leuke man
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!