×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Jochem van Gelder is terug van weggeweest

Jochem van Gelder is terug van weggeweest
26.08.2014 -

‘Mijn gezin gaat boven alles’


Na een sabbatical van anderhalf jaar is Jochem van Gelder weer helemaal terug: samen met Patty Brard presenteert hij het SBS6-programma Bonje met de buren. “Eigenlijk kan ik helemaal niet zo goed tegen ruzie.”

Bonje met de buren kennen we van RTL, met Natasja Froger en John Williams. Nu zendt SBS6 het uit en ga jij samen met Patty Brard de presentatie doen. Verandert het programma daardoor?
“In de basis niet. We proberen nog steeds om buren, die vaak al jaren met elkaar overhoop liggen, weer on speaking terms te krijgen. Alleen gaan Patty en ik al op pad als een van de buren toestemming heeft gegeven om te filmen. Dat betekent dat we dus bij de andere, nietsvermoedende buren moeten proberen om binnen te komen. Dat lukt niet altijd en dat levert extra spanning op. En natuurlijk zijn Patty en ik ook andere personen dan Natasja en John. Wij kleuren het programma anders in, met meer vrolijkheid en humor. Ik denk dat het grote publiek, dat Patty kent van haar hysterie, versteld staat van haar andere kant. Ze is heel duidelijk, soms streng, maar verrassend empathisch.”

En welke – nog onderbelichte – kant ontdekken we bij jou?
“Dat mag de kijker bepalen, maar volgens Patty mijn humor. Ik denk dat ik in dit programma uitgesprokener zal zijn dan voorheen. Ik toon meer daadkracht: ‘Jongens, we gaan het gewoon zo doen’ Reality-tv is een nieuw vakgebied voor me. Gelukkig kan ik veel leren van Patty. Zij heeft in haar leven meer gedoe en narigheid meegemaakt dan ik en heeft daardoor meer mensenkennis. Ik geef een ander al snel het voordeel van de twijfel, terwijl Patty direct ziet wie deugt en wie niet. Patty en ik zijn er ook achtergekomen dat we meer op elkaar lijken dan we vooraf dachten.“

Lees het hele interview met Jochem van Gelder in Vriendin 35.

Plaats een reactie

Waar ken jij Jochem van Gelder van?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  San-dra1971 di 26 aug '14 12:43

  Reactie: Praatjesmakers
  Sympathieke man, leuk dat hij terug is !
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  astrid.kaagpols di 26 aug '14 14:10

  Reactie: Stuif es in
  Het is wel een paar apart samen,en bij de RTL versie werd van te voren gevraagd of de tegen partij mee wil de doen .
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 26 aug '14 15:01

  Reactie: Praatjesmakers
  Ik kende Jochem van praatjesmakers. Patty was ik niet zo dol opalleen al dat overdreven gedoe maar ze laat idd een andere kant zien die ik niet had verwacht.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Moemsy di 26 aug '14 17:37

  Reactie: Praatjesmakers
  Erg leuke man
  Reageer!
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |