×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

De favoriete vakantie van Tanja Jess

De favoriete vakantie van Tanja Jess
19.08.2014 -

‘Het geluid van de golven, boekje lezen, zalig’


Vakantie, de leukste tijd van het jaar. En welke vakantie zul je nooit vergeten? We vroegen het vier bekende Nederlanders. Deze week de laatste in de serie: de favoriete vakantie van… actrice, presentatrice en schrijfster Tanja Jess.

Onstpannen sloft Tanja Jess op haar slippertjes door de tuin. Ze is net terug van twee weken vakantie en dat is haar aan te zien. Tanja straalt en is, zoals ze zelf zegt, ‘superzen’. Hoe is dat mogelijk vragen we ons hardop af…

“Ik ben nog nooit zo uitgerust geweest, deze vakantie was zeldzaam relaxed. We gingen voor het eerst met een groep vrienden naar een all-inclusive resort in Turkije, iedereen met kinderen in dezelfde leeftijd. Zelf was ik daar nooit opgekomen. Sterker nog: ik reageerde eerst extreem afkeurend toen mijn vriendin Anousha enthousiast vertelde over de ‘all-in’ die ze had geboekt. ‘Waarom zou je zoiets willen?’ vroeg ik verbijsterd. Onmiddellijk gevolgd door: ‘Waar kan ik reserveren?’ zodra ik de foto’s zag.”

Tanja’s 3 beste vakantietips:

• “Ga nooit twee keer naar dezelfde bestemming, zeker niet als het een succes was. Anti-climax gegarandeerd! Blijf opnieuw ontdekken.”

• “Reis je met de auto en heb je kinderen? Verzamel alle soorten computerschermen die je in huis hebt en deel ze uit op de achterbank. Laat ze voor één keer maar lekker de marathonzombie uithangen, dan kun jij intussen in één streep doortuffen. Ideaal! Ben je aangekomen op je bestemming? Schermen afpakken en in je hotelkluis stoppen!”

• “Als je kinderen hebt, is het leuk om samen met mensen te gaan die kinderen hebben van dezelfde leeftijd. Of zoek een locatie waar veel andere kinderen rondhobbelen. Leuk voor hen en je hebt zelf ook een relaxte vakantie!”

Lees het hele interview met Tanja in Vriendin 34.

Plaats een reactie

Ken jij Tanja Jess?

    •  
    •  

4Reacties

Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |