×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

De favoriete vakantie van Tanja Jess

De favoriete vakantie van Tanja Jess
19.08.2014 -

‘Het geluid van de golven, boekje lezen, zalig’


Vakantie, de leukste tijd van het jaar. En welke vakantie zul je nooit vergeten? We vroegen het vier bekende Nederlanders. Deze week de laatste in de serie: de favoriete vakantie van… actrice, presentatrice en schrijfster Tanja Jess.

Onstpannen sloft Tanja Jess op haar slippertjes door de tuin. Ze is net terug van twee weken vakantie en dat is haar aan te zien. Tanja straalt en is, zoals ze zelf zegt, ‘superzen’. Hoe is dat mogelijk vragen we ons hardop af…

“Ik ben nog nooit zo uitgerust geweest, deze vakantie was zeldzaam relaxed. We gingen voor het eerst met een groep vrienden naar een all-inclusive resort in Turkije, iedereen met kinderen in dezelfde leeftijd. Zelf was ik daar nooit opgekomen. Sterker nog: ik reageerde eerst extreem afkeurend toen mijn vriendin Anousha enthousiast vertelde over de ‘all-in’ die ze had geboekt. ‘Waarom zou je zoiets willen?’ vroeg ik verbijsterd. Onmiddellijk gevolgd door: ‘Waar kan ik reserveren?’ zodra ik de foto’s zag.”

Tanja’s 3 beste vakantietips:

• “Ga nooit twee keer naar dezelfde bestemming, zeker niet als het een succes was. Anti-climax gegarandeerd! Blijf opnieuw ontdekken.”

• “Reis je met de auto en heb je kinderen? Verzamel alle soorten computerschermen die je in huis hebt en deel ze uit op de achterbank. Laat ze voor één keer maar lekker de marathonzombie uithangen, dan kun jij intussen in één streep doortuffen. Ideaal! Ben je aangekomen op je bestemming? Schermen afpakken en in je hotelkluis stoppen!”

• “Als je kinderen hebt, is het leuk om samen met mensen te gaan die kinderen hebben van dezelfde leeftijd. Of zoek een locatie waar veel andere kinderen rondhobbelen. Leuk voor hen en je hebt zelf ook een relaxte vakantie!”

Lees het hele interview met Tanja in Vriendin 34.

Plaats een reactie

Ken jij Tanja Jess?

    •  
    •  

4Reacties

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!