×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

De favoriete vakantie van Tanja Jess

De favoriete vakantie van Tanja Jess
19.08.2014 -

‘Het geluid van de golven, boekje lezen, zalig’


Vakantie, de leukste tijd van het jaar. En welke vakantie zul je nooit vergeten? We vroegen het vier bekende Nederlanders. Deze week de laatste in de serie: de favoriete vakantie van… actrice, presentatrice en schrijfster Tanja Jess.

Onstpannen sloft Tanja Jess op haar slippertjes door de tuin. Ze is net terug van twee weken vakantie en dat is haar aan te zien. Tanja straalt en is, zoals ze zelf zegt, ‘superzen’. Hoe is dat mogelijk vragen we ons hardop af…

“Ik ben nog nooit zo uitgerust geweest, deze vakantie was zeldzaam relaxed. We gingen voor het eerst met een groep vrienden naar een all-inclusive resort in Turkije, iedereen met kinderen in dezelfde leeftijd. Zelf was ik daar nooit opgekomen. Sterker nog: ik reageerde eerst extreem afkeurend toen mijn vriendin Anousha enthousiast vertelde over de ‘all-in’ die ze had geboekt. ‘Waarom zou je zoiets willen?’ vroeg ik verbijsterd. Onmiddellijk gevolgd door: ‘Waar kan ik reserveren?’ zodra ik de foto’s zag.”

Tanja’s 3 beste vakantietips:

• “Ga nooit twee keer naar dezelfde bestemming, zeker niet als het een succes was. Anti-climax gegarandeerd! Blijf opnieuw ontdekken.”

• “Reis je met de auto en heb je kinderen? Verzamel alle soorten computerschermen die je in huis hebt en deel ze uit op de achterbank. Laat ze voor één keer maar lekker de marathonzombie uithangen, dan kun jij intussen in één streep doortuffen. Ideaal! Ben je aangekomen op je bestemming? Schermen afpakken en in je hotelkluis stoppen!”

• “Als je kinderen hebt, is het leuk om samen met mensen te gaan die kinderen hebben van dezelfde leeftijd. Of zoek een locatie waar veel andere kinderen rondhobbelen. Leuk voor hen en je hebt zelf ook een relaxte vakantie!”

Lees het hele interview met Tanja in Vriendin 34.

Plaats een reactie

Ken jij Tanja Jess?

    •  
    •  

4Reacties

Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |