×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 34: Tanja’s man ging op missie naar Afghanistan en Mali

Vriendin 34: Tanja’s man ging op missie naar Afghanistan en Mali
19.08.2014 - Redactie Vriendin

‘Die verwilderde blik in zijn ogen toen hij terugkwam...’


Een leven met een militair, daar kies je toch zelf voor? Die opmerking krijgt Tanja (46) vaak te horen. Om meer begrip te krijgen voor partners van militairen, begon ze een blog. Inmiddels is haar man net terug van een missie in Mali. “De angst kruipt onder je huid en blijft daar zitten tot je man weer veilig thuis is.”

“Begin april vertrok er weer een nieuwe groep militairen naar Mali. Mijn hart gaat uit naar alle vrouwen en kinderen die hun man en vader uitzwaaien, want ik weet hoe moeilijk het is om achter te blijven. Mijn eigen militair is gelukkig net terug van een missie van ruim drie maanden in Mali. Heelhuids en geestelijk ongeschonden, gelukkig. We pakken ons leven samen nu weer langzaamaan op, al is dat niet altijd makkelijk.”

Lees het hele verhaal van Tanja in Vriendin 34 en praat mee op ons forum.

Foto: iStock

Plaats een reactie

Heb jij een familielid of vriend(in) die militair is?

  •  
  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  Donna84 wo 20 aug '14 16:12

  Reactie: Ja, iemand uit de familie
  Mijn vader is beroeps... Mijn neef was beroeps... Allebei op uitzending geweest. Naar Afghanistan was de laatste keer. Mijn neef moest 2x kort. Mijn vader 8 maanden lang. Heel heftig!
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 21 aug '14 21:26

  Reactie: Ja, iemand uit de familie
  Mijn man is beroeps met alles wat daar bij hoort. Het onbegrip van anderen, het veel alleen zijn, de onzekerheid tijdens uitzendingen maar ook nu met de bezuinigingen is de onzekerheid troef. Ik vind niet dat mensen die hun leven in de waagschaal stellen en hun dierbaren keer op keer alleen moeten laten deze onzekerheid verdienen.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!