×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 34: Simonne was zeven maanden zwanger toen ze een hersenbloeding kreeg

Vriendin 34: Simonne was zeven maanden zwanger toen ze een hersenbloeding kreeg
19.08.2014 - Redactie Vriendin

‘Door het foutje in mijn hoofd is mijn leven heel anders’


Na haar hersenbloeding verandert Simonne (40) van een ambitieuze vrouw in een patiënte die moet leren lopen, praten, eten en schrijven. En dan had ze ook nog de zorg voor haar baby. “Geen roze wolk of onbezorgde kraamtijd. Het was overleven.”

“Eigenlijk voelde ik me al een paar dagen niet lekker. Ik was zeven maanden zwanger. Het was mijn eerste zwangerschap, ik was druk op mijn werk, dus ik dacht: het zal de vermoeidheid wel zijn. Ik bleef een dagje thuis van mijn werk als journaliste. ’s Middags belde mijn man Peter (55) nog op om te vragen hoe het met me ging. Ik zei: ‘Het gaat wel weer.’ Dat ik na dat gesprek naar de wc ben gegaan, is het laatste wat ik me herinner. ’s Avonds vond Peter me bewusteloos boven aan de trap. Ik moet daar uren hebben gelegen. Met spoed ben ik met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Lees het verhaal van Simonne in Vriendin 34 en praat mee op ons forum.

Plaats een reactie

Ken jij iemand die een hersenbloeding heeft gehad?

  •  
  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  jolanda.lusseveld wo 20 aug '14 18:05

  Reactie: Ja, iemand uit de familie
  Mijn Oom is aan een hersenbloeding Overleden
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  fatie do 21 aug '14 20:25

  Reactie: Ja, iemand uit de familie
  mijn moeder is overleden aan een hersenbloeding,
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!