×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin Zomerserie: Eddy Zoëy

Vriendin Zomerserie: Eddy Zoëy
29.07.2014 -

‘Mijn vrouw Marieke was ooit mijn vakantieliefde!’


Vakantie, de leukste tijd van het jaar. En welke vakantie zul je nooit vergeten? We vroegen het vier bekende Nederlanders. Deze week de eerste: de favoriete vakantie van... presentator Eddy Zoëy (47).

Wat voor vakantieganger ben jij?
“Het concept ‘vakantie’ is voor mij in de loop der jaren volledig veranderd. Vroeger was ik een extreem actief geval: met mijn rugzak op reisde ik in no time kriskras door een land. Als ik tips kreeg van een vriend die in Thailand was geweest, bezocht ik alles. Ik sloeg niks over, ook al was hij er 6 maanden geweest en ging ik maar 3 weken. Qua reistempo deed ik niet onder voor een Japanner die thuis op de foto’s pas ziet waar hij is geweest. Met het grote verschil dat ik geen foto’s maakte, maar goed om me heen keek. Ik had geen tijd te verliezen.''

Top-3 van de leukste dingen op Ibiza volgens Eddy:

 1. Cala Carbo “Bezoek dit fantastisch baaitje in het voorseizoen. Rond 1 mei gaat daar het strandtentje open, pál aan de zee. Rond die tijd is het nog zo rustig dat je zowel strand als restaurantje voor jezelf hebt.”
   
 2. Een cabrio huren en naar het Noorden van het eiland rijden. “Als je richting Sant Joan de Labritja en Portinatx rijdt, kom je op een stukje Ibiza dat ruiger en ongepolijster is dan de rest van het eiland. En alles is daar nog echt in hippiesfeer.”
   
 3. Vogels kijken. “Ook al heb je nul ervaring met vogelkijken, het barst op Ibiza van de bijzondere fladderaars. Bijeneters, blauwe rotslijsters, valken. Het vliegt allemaal voor je neus langs, prachtig.”

Plaats een reactie

Wat is jouw favoriete vakantie?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!