×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin Zomerserie: Eddy Zoëy

Vriendin Zomerserie: Eddy Zoëy
29.07.2014 -

‘Mijn vrouw Marieke was ooit mijn vakantieliefde!’


Vakantie, de leukste tijd van het jaar. En welke vakantie zul je nooit vergeten? We vroegen het vier bekende Nederlanders. Deze week de eerste: de favoriete vakantie van... presentator Eddy Zoëy (47).

Wat voor vakantieganger ben jij?
“Het concept ‘vakantie’ is voor mij in de loop der jaren volledig veranderd. Vroeger was ik een extreem actief geval: met mijn rugzak op reisde ik in no time kriskras door een land. Als ik tips kreeg van een vriend die in Thailand was geweest, bezocht ik alles. Ik sloeg niks over, ook al was hij er 6 maanden geweest en ging ik maar 3 weken. Qua reistempo deed ik niet onder voor een Japanner die thuis op de foto’s pas ziet waar hij is geweest. Met het grote verschil dat ik geen foto’s maakte, maar goed om me heen keek. Ik had geen tijd te verliezen.''

Top-3 van de leukste dingen op Ibiza volgens Eddy:

 1. Cala Carbo “Bezoek dit fantastisch baaitje in het voorseizoen. Rond 1 mei gaat daar het strandtentje open, pál aan de zee. Rond die tijd is het nog zo rustig dat je zowel strand als restaurantje voor jezelf hebt.”
   
 2. Een cabrio huren en naar het Noorden van het eiland rijden. “Als je richting Sant Joan de Labritja en Portinatx rijdt, kom je op een stukje Ibiza dat ruiger en ongepolijster is dan de rest van het eiland. En alles is daar nog echt in hippiesfeer.”
   
 3. Vogels kijken. “Ook al heb je nul ervaring met vogelkijken, het barst op Ibiza van de bijzondere fladderaars. Bijeneters, blauwe rotslijsters, valken. Het vliegt allemaal voor je neus langs, prachtig.”

Plaats een reactie

Wat is jouw favoriete vakantie?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |