×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin Zomerserie: Eddy Zoëy

Vriendin Zomerserie: Eddy Zoëy
29.07.2014 -

‘Mijn vrouw Marieke was ooit mijn vakantieliefde!’


Vakantie, de leukste tijd van het jaar. En welke vakantie zul je nooit vergeten? We vroegen het vier bekende Nederlanders. Deze week de eerste: de favoriete vakantie van... presentator Eddy Zoëy (47).

Wat voor vakantieganger ben jij?
“Het concept ‘vakantie’ is voor mij in de loop der jaren volledig veranderd. Vroeger was ik een extreem actief geval: met mijn rugzak op reisde ik in no time kriskras door een land. Als ik tips kreeg van een vriend die in Thailand was geweest, bezocht ik alles. Ik sloeg niks over, ook al was hij er 6 maanden geweest en ging ik maar 3 weken. Qua reistempo deed ik niet onder voor een Japanner die thuis op de foto’s pas ziet waar hij is geweest. Met het grote verschil dat ik geen foto’s maakte, maar goed om me heen keek. Ik had geen tijd te verliezen.''

Top-3 van de leukste dingen op Ibiza volgens Eddy:

 1. Cala Carbo “Bezoek dit fantastisch baaitje in het voorseizoen. Rond 1 mei gaat daar het strandtentje open, pál aan de zee. Rond die tijd is het nog zo rustig dat je zowel strand als restaurantje voor jezelf hebt.”
   
 2. Een cabrio huren en naar het Noorden van het eiland rijden. “Als je richting Sant Joan de Labritja en Portinatx rijdt, kom je op een stukje Ibiza dat ruiger en ongepolijster is dan de rest van het eiland. En alles is daar nog echt in hippiesfeer.”
   
 3. Vogels kijken. “Ook al heb je nul ervaring met vogelkijken, het barst op Ibiza van de bijzondere fladderaars. Bijeneters, blauwe rotslijsters, valken. Het vliegt allemaal voor je neus langs, prachtig.”

Plaats een reactie

Wat is jouw favoriete vakantie?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |