×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 25: ‘’Mijn man wil liever een vrouw zijn. Toch blijf ik bij hem’’

Vriendin 25: ‘’Mijn man wil liever een vrouw zijn. Toch blijf ik bij hem’’
17.06.2014 - Redactie Vriendin

Marjoleins man heeft opgebiecht dat hij zich meer vrouw voelt.


Als Marjolein (29) en Max (39) al 5 jaar getrouwd zijn, vertelt hij haar zijn grootste geheim: hij voelt zich meer vrouw dan man. Maar Marjoleins wereld stort niet in: “Ik hou van hem als mens en dat doe ik nog steeds.”

Marjolein: “Het moment dat Max het mij vertelde, weet ik nog goed. We zaten samen op de bank, ieder aan één kant, gewoon thuis, in de woonkamer. Hij zat met iemand te chatten op zijn laptop, maar opeens mocht ik niet meer meekijken. ‘Dan verberg je iets’, zei ik. Ik voelde al een tijdje aan dat er iets aan de hand was. Hij was de laatste maanden een beetje mopperig, ik kon merken dat hij niet lekker in zijn vel zat. Ik had zelfs al eens voor de gein gevraagd of hij misschien ongesteld was of zo.”Lees het hele verhaal van Marjolein in Vriendin 25 en praat mee op het forum.

Foto: iStock

Plaats een reactie

Hou jij iets geheim voor jouw partner?

  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  fatie wo 18 jun '14 19:16

  Reactie: Nee, nooit
  Omdat ik het ook niet leuk vindt als hij voor mij dingen achterhoudt
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  valentino wo 18 jun '14 20:48

  Reactie: Nee, nooit
  Geen belangrijke dingen in ieder geval,leugentje om bestwil moet kunnen.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 18 jun '14 21:53

  Reactie: Nee, nooit
  Ik ben man maar graag in vrouwen kleding. Mijn vriendin accepteert me van begin af aan zoals ik ben. Nooit geen probleem mee gehad (alleen over de smaak van de kleding! Haha)
  Reageer!

2

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |