×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 25: ‘’Mijn man wil liever een vrouw zijn. Toch blijf ik bij hem’’

Vriendin 25: ‘’Mijn man wil liever een vrouw zijn. Toch blijf ik bij hem’’
17.06.2014 - Redactie Vriendin

Marjoleins man heeft opgebiecht dat hij zich meer vrouw voelt.


Als Marjolein (29) en Max (39) al 5 jaar getrouwd zijn, vertelt hij haar zijn grootste geheim: hij voelt zich meer vrouw dan man. Maar Marjoleins wereld stort niet in: “Ik hou van hem als mens en dat doe ik nog steeds.”

Marjolein: “Het moment dat Max het mij vertelde, weet ik nog goed. We zaten samen op de bank, ieder aan één kant, gewoon thuis, in de woonkamer. Hij zat met iemand te chatten op zijn laptop, maar opeens mocht ik niet meer meekijken. ‘Dan verberg je iets’, zei ik. Ik voelde al een tijdje aan dat er iets aan de hand was. Hij was de laatste maanden een beetje mopperig, ik kon merken dat hij niet lekker in zijn vel zat. Ik had zelfs al eens voor de gein gevraagd of hij misschien ongesteld was of zo.”Lees het hele verhaal van Marjolein in Vriendin 25 en praat mee op het forum.

Foto: iStock

Plaats een reactie

Hou jij iets geheim voor jouw partner?

  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  fatie wo 18 jun '14 19:16

  Reactie: Nee, nooit
  Omdat ik het ook niet leuk vindt als hij voor mij dingen achterhoudt
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  valentino wo 18 jun '14 20:48

  Reactie: Nee, nooit
  Geen belangrijke dingen in ieder geval,leugentje om bestwil moet kunnen.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 18 jun '14 21:53

  Reactie: Nee, nooit
  Ik ben man maar graag in vrouwen kleding. Mijn vriendin accepteert me van begin af aan zoals ik ben. Nooit geen probleem mee gehad (alleen over de smaak van de kleding! Haha)
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!