×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 25: ‘’Mijn man wil liever een vrouw zijn. Toch blijf ik bij hem’’

Vriendin 25: ‘’Mijn man wil liever een vrouw zijn. Toch blijf ik bij hem’’
17.06.2014 - Redactie Vriendin

Marjoleins man heeft opgebiecht dat hij zich meer vrouw voelt.


Als Marjolein (29) en Max (39) al 5 jaar getrouwd zijn, vertelt hij haar zijn grootste geheim: hij voelt zich meer vrouw dan man. Maar Marjoleins wereld stort niet in: “Ik hou van hem als mens en dat doe ik nog steeds.”

Marjolein: “Het moment dat Max het mij vertelde, weet ik nog goed. We zaten samen op de bank, ieder aan één kant, gewoon thuis, in de woonkamer. Hij zat met iemand te chatten op zijn laptop, maar opeens mocht ik niet meer meekijken. ‘Dan verberg je iets’, zei ik. Ik voelde al een tijdje aan dat er iets aan de hand was. Hij was de laatste maanden een beetje mopperig, ik kon merken dat hij niet lekker in zijn vel zat. Ik had zelfs al eens voor de gein gevraagd of hij misschien ongesteld was of zo.”Lees het hele verhaal van Marjolein in Vriendin 25 en praat mee op het forum.

Foto: iStock

Plaats een reactie

Hou jij iets geheim voor jouw partner?

  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  fatie wo 18 jun '14 19:16

  Reactie: Nee, nooit
  Omdat ik het ook niet leuk vindt als hij voor mij dingen achterhoudt
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  valentino wo 18 jun '14 20:48

  Reactie: Nee, nooit
  Geen belangrijke dingen in ieder geval,leugentje om bestwil moet kunnen.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 18 jun '14 21:53

  Reactie: Nee, nooit
  Ik ben man maar graag in vrouwen kleding. Mijn vriendin accepteert me van begin af aan zoals ik ben. Nooit geen probleem mee gehad (alleen over de smaak van de kleding! Haha)
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |