×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Jenny en Monique Smit over elkaar, hun broer Jan en hun carrières

Jenny en Monique Smit over elkaar, hun broer Jan en hun carrières
03.06.2014 -

‘Behalve zussen zijn we ook echt vriendinnen’


Hoewel een van hen nu zelf bekend is, groeiden Jenny (30) en Monique (25) Smit op als ‘de zusjes van Jan’. Destijds was het leeftijdsverschil te groot om dikke vriendinnen te zijn, maar dat is nu anders. Monique: “Toen het uitging tussen Jeffrey en mij, moest Jenny harder huilen dan ik!”

Hoe ging het vroeger bij jullie thuis? Hoe groeiden jullie op?
Jenny: “Ik denk dat wij best streng zijn opgevoed. Niet dat we niets mochten, maar nee was nee. Mijn moeder heeft ons grotendeels in haar eentje grootgebracht, want mijn vader viste op de Noordzee. Hij ging zondagavond weg en kwam vrijdagmiddag weer thuis. Door de week stond mijn moeder er dus alleen voor en dan moet je wel regels stellen met drie kinderen, anders gaat het fout.”

Lees het hele interview met Jenny en Monique Smit in Vriendin 23.

Plaats een reactie

Ben jij ook zo goed bevriend met je zus(je)?

  •  
  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  Roeline di 3 jun '14 16:30

  Reactie: Ja, wij zijn dikke vriendinnen
  We hebben goed en leuk contact ondanks dat we 12 jaar schelen. Dikke vriendinnen zijn we ook weer niet maar dat het wel meevalt is ook niet zo. We doen regelmatig leuke dingen, bioscoop, terrasje, gewoon thuis. Ik ben blij dat we leuk contact hebben en ze is stiekem nog wel mijn kleine zusje
  Reageer!
Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |