×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 22: ‘Ik ben 22, hij is 49. Nou en?’

Vriendin 22: ‘Ik ben 22, hij is 49. Nou en?’
28.05.2014 - Redactie Vriendin

Nathalie en haar vriend Eddy schelen 27 jaar.


Een leeftijdsverschil van 27 jaar, dat kan toch niet goed gaan? Nathalie (22) en Eddy (49) bewijzen het tegendeel. Al was het voor haar moeder wel even wennen. “Ze vond het raar dat ik verliefd was geworden op iemand die net zo oud is als zij.”

Nathalie: “Mijn oma is 14 jaar jonger dan mijn opa. En mijn moeder is hertrouwd met een man die 8 jaar jonger is dan zijzelf. Toen ze me vertelde over haar nieuwe vlam, vond ik het leeftijdsverschil tussen hen best groot. Wist ik veel dat ik een aantal jaar later zelf een man zou ontmoeten die veel ouder is dan ik. Op wie ik halsoverkop verliefd zou worden. Ik scheel 27 jaar met mijn vriend Eddy. Mijn moeder is net zo oud als hij.’’

Lees het hele verhaal van Nathalie in Vriendin 22 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Ben jij ook wel eens verliefd geworden op iemand die veel ouder was dan jij?

  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  Rija wo 28 mei '14 15:52

  Reactie: Ja, namelijk...
  Ja mijn man is 17 jaar ouder dan ik ben. Dat verschil merk ik nauwelijks
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 28 mei '14 18:03

  Reactie: Ja, namelijk...
  Mijn vriend is ook 27 jaar ouder! Ik ben 25 en hij 52.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Amaron wo 28 mei '14 18:41

  Reactie: Ja, namelijk...
  Mijn man en ik schelen 22 jaar. We zijn al 19 jaar samen en inmiddels 4 jaar getrouwd. Hij is 59 en ik ben 37. Wij merken niks van het leeftijdsverschil. Ik heb wel geleerd een dikke huid te hebben, want de buitenwereld doet er vaak best raar en moeilijk over.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  fb_975838572511427 wo 4 jun '14 14:14

  Reactie: Ja, namelijk...
  Ja mijn man is 28 jaar ouder dan ik en we zijn 11 jaar bij elkaar waarvan 5 jaar getrouwd.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |