×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 22: ‘Ik ben 22, hij is 49. Nou en?’

Vriendin 22: ‘Ik ben 22, hij is 49. Nou en?’
28.05.2014 - Redactie Vriendin

Nathalie en haar vriend Eddy schelen 27 jaar.


Een leeftijdsverschil van 27 jaar, dat kan toch niet goed gaan? Nathalie (22) en Eddy (49) bewijzen het tegendeel. Al was het voor haar moeder wel even wennen. “Ze vond het raar dat ik verliefd was geworden op iemand die net zo oud is als zij.”

Nathalie: “Mijn oma is 14 jaar jonger dan mijn opa. En mijn moeder is hertrouwd met een man die 8 jaar jonger is dan zijzelf. Toen ze me vertelde over haar nieuwe vlam, vond ik het leeftijdsverschil tussen hen best groot. Wist ik veel dat ik een aantal jaar later zelf een man zou ontmoeten die veel ouder is dan ik. Op wie ik halsoverkop verliefd zou worden. Ik scheel 27 jaar met mijn vriend Eddy. Mijn moeder is net zo oud als hij.’’

Lees het hele verhaal van Nathalie in Vriendin 22 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Ben jij ook wel eens verliefd geworden op iemand die veel ouder was dan jij?

  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  Rija wo 28 mei '14 15:52

  Reactie: Ja, namelijk...
  Ja mijn man is 17 jaar ouder dan ik ben. Dat verschil merk ik nauwelijks
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 28 mei '14 18:03

  Reactie: Ja, namelijk...
  Mijn vriend is ook 27 jaar ouder! Ik ben 25 en hij 52.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Amaron wo 28 mei '14 18:41

  Reactie: Ja, namelijk...
  Mijn man en ik schelen 22 jaar. We zijn al 19 jaar samen en inmiddels 4 jaar getrouwd. Hij is 59 en ik ben 37. Wij merken niks van het leeftijdsverschil. Ik heb wel geleerd een dikke huid te hebben, want de buitenwereld doet er vaak best raar en moeilijk over.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  fb_975838572511427 wo 4 jun '14 14:14

  Reactie: Ja, namelijk...
  Ja mijn man is 28 jaar ouder dan ik en we zijn 11 jaar bij elkaar waarvan 5 jaar getrouwd.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!