×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 20: Mariëlle verloor 2 dochters in één jaar tijd

Vriendin 20: Mariëlle verloor 2 dochters in één jaar tijd
13.05.2014 - Redactie Vriendin

Een jaar van hoop en vrees.


4,5 jaar geleden veranderde het leven van Mariëlle (35) en haar man Aalderd (32) volledig. Hun eerste kindje, dochter Maran, wordt geboren met een zeldzame chromosoomafwijking. Een zwaar lot, maar Maran brengt ook veel liefde in het gezin. “Ik had geen idee dat ons nog veel meer verdriet te wachten stond...”

Mariëlle: “Een paar keer per week ga ik naar de begraafplaats. Als ik met Daan, onze zoon van 2, aan het fietsen ben, maar ook vaak met mijn man Aalderd. Onze meisjes, Maran en Karlijn, liggen naast elkaar. Maran heeft een monumentje met Woezel en Pip erop. Urenlang kon ze daar naar kijken, altijd lachend. Karlijn heeft een monumentje met roze hartjes. Aan de linker- én rechterkant van onze dochters hebben we 2 extra graven gekocht, voor Aalderd en mijzelf. Als onze tijd komt, willen wij aan weerszijden worden begraven, zodat onze meisjes tussen ons in liggen.”

Lees het hele verhaal van Mariëlle in Vriendin 20 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Heb jij ook een zoontje of dochtertje vlak na de geboorte verloren?

  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 14 mei '14 16:36

  Reactie: Nee, (gelukkig) niet
  Maar wel is er vlak na de geboorte van onze dochter iets bij haar hart ontdekt en is ze vlak na haar 3e verjaardag aan haar hart geopereerd. Dat is ook een heftige tijd voor ons geweest. Nu ruim 14 jaar later, is ze een normale puber, die maar eens in de 5 jaar terug hoeft voor controle.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 15 mei '14 21:05

  Reactie: Anders, namelijk...
  Ik heb, vorig jaar augustus, met 6 weken zwangerschap een miskraam gehad
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  fb_892911947422317 do 15 mei '14 22:50

  Reactie: Ja, ik kan er over meepraten
  Wij hebben ook twee kindjes verloren.... Wij hebben ons zoontje in 2000 tijdens de geboorte verloren, en in 2002 net voor de bevalling is in mijn buik ons dochtertje overleden. Wij hebben ook nog een zoon van 15 en een zoon van 9.
  Reageer!

1

Cathy: 'Ik ben gewoon een moeder die een andere kwetsbare moeder helpt'

27.07.2017 - Het gezin van Cathy (42) zorgt elke week een dag voor Yven (1), zodat zijn ouders wat tijd hebben om hun leven weer op de rit te krijgen. “Ik stel me voor dat hij als twaalfjarige even langsfietst om te kletsen.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit was de mooiste dag van mijn leven'

26.07.2017 - Lezeressen vertellen deze week in Vriendin over de dag die zij nooit meer zullen vergeten: 'De dag dat ik ons adoptiekindje ontmoette'.

Lees meer

2

Ingrids man overleed toen ze 35 weken zwanger was

26.07.2017 - Ingrid (32) was 35 weken zwanger van haar tweede kind toen haar man Bruno (49) plotseling overleed. Hoewel ze hem intens mist, zorgt ze krachtig en positief voor Juliette (4) en Florian (10 maanden). “Ik wil er voor ze zijn, als vader en moeder in één.”

Lees meer
Linda: 'Mijn man chat erotisch met andere vrouwen, zelfs op vakantie'

25.07.2017 - Linda (42) ontdekte dat haar man Johan (43) erotische chatgesprekken voerde met andere vrouwen. Hij beloofde ermee te stoppen, maar doet het nog steeds. Ook op vakantie. Terwijl Linda naast hem zit.

Lees meer
Elske DeWall: 'Zelfs vlak bij huis ontdek ik nog steeds de mooiste plekken'

25.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties en reizen. Deze week zangeres Elske DeWall (31): “Het eten in Rome is zo bizar goed! Pasta ’s middags, pasta ’s avonds...”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!