×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin is opgefrist!

Vriendin is opgefrist!
05.05.2014 -

Heb jij het al gezien? Vriendin is weer in een nieuw jasje gestoken. Althans, sommige delen. Hoog tijd volgens hoofdredacteur Sandera Krol.


De verhalen van onze columnisten zijn altijd erg persoonlijk. Wel zo leuk dus om de uitstraling van de column ook zo persoonlijk mogelijk te maken. Dus nu bij elke column niet één, maar meerdere foto’s. En een nieuwe lay-out met verfrissende kleuren, natuurlijk. Hier is ook bij enkele vaste rubrieken voor gekozen.

Een nieuwe rubriek is Ons Gezin. Elke week staat er een ander gezin centraal dat vertelt over hun gezinsleven en gewoontes. De rubriek Man In Het Zonnetje zal je misschien ook zijn opgevallen. Voor deze rubriek kun je je man opgeven als hij het volgens jou verdient om eens in de watten te worden gelegd. Vind jij het leuker om je huisdier in Vriendin te zien staan? Ook dat kan! In de nieuwe rubriek Mijn Huisdier & Ik vertellen baasjes wat hun lieve beestje zo bijzonder maakt.

Vriendin is erg benieuwd: Wat vind jij van de nieuwe rubrieken? En vind je de nieuwe opmaak van de columns mooi? Als je het ons wil laten weten via onderstaande poll, heel graag!

Foto: Brenda van Leeuwen

Plaats een reactie

Wat vind jij van de opgefriste Vriendin?

  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  annemiek.molenaar.1 di 6 mei '14 10:00

  Reactie: Erg leuk, vooral...
  Leuk, zeker ook de rubriek mijn gezin. Alleen jammer dat het stukje vraag aan de paragnost eruit is.
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |