×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin is opgefrist!

Vriendin is opgefrist!
05.05.2014 -

Heb jij het al gezien? Vriendin is weer in een nieuw jasje gestoken. Althans, sommige delen. Hoog tijd volgens hoofdredacteur Sandera Krol.


De verhalen van onze columnisten zijn altijd erg persoonlijk. Wel zo leuk dus om de uitstraling van de column ook zo persoonlijk mogelijk te maken. Dus nu bij elke column niet één, maar meerdere foto’s. En een nieuwe lay-out met verfrissende kleuren, natuurlijk. Hier is ook bij enkele vaste rubrieken voor gekozen.

Een nieuwe rubriek is Ons Gezin. Elke week staat er een ander gezin centraal dat vertelt over hun gezinsleven en gewoontes. De rubriek Man In Het Zonnetje zal je misschien ook zijn opgevallen. Voor deze rubriek kun je je man opgeven als hij het volgens jou verdient om eens in de watten te worden gelegd. Vind jij het leuker om je huisdier in Vriendin te zien staan? Ook dat kan! In de nieuwe rubriek Mijn Huisdier & Ik vertellen baasjes wat hun lieve beestje zo bijzonder maakt.

Vriendin is erg benieuwd: Wat vind jij van de nieuwe rubrieken? En vind je de nieuwe opmaak van de columns mooi? Als je het ons wil laten weten via onderstaande poll, heel graag!

Foto: Brenda van Leeuwen

Plaats een reactie

Wat vind jij van de opgefriste Vriendin?

  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  annemiek.molenaar.1 di 6 mei '14 10:00

  Reactie: Erg leuk, vooral...
  Leuk, zeker ook de rubriek mijn gezin. Alleen jammer dat het stukje vraag aan de paragnost eruit is.
  Reageer!
Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |