×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Marc van der Linden over het eerste jaar van onze ‘nieuwe’ koning en koningin

Marc van der Linden over het eerste jaar van onze ‘nieuwe’ koning en koningin
29.04.2014 -

‘Door Máxima’s uitstraling weet nu ook de rest van de wereld wie onze koningin is’


Al weer een jaar geleden is het, dat Willem-Alexander tot koning werd gekroond en dat Máxima koningin werd. Hoe hebben zij het het afgelopen jaar gedaan, als kersvers koningspaar? Royaltyverslaggever Marc van der Linden (44) kan ons er alles over vertellen.

Deze week zijn Willem-Alexander en Máxima precies één jaar koning en koningin. Aan jou als koningshuisdeskundige de vraag: hoe hebben ze het gedaan, het afgelopen jaar?
“Ik denk dat iedereen verrast was over hoe goed het is gegaan. Tijdens de inhuldiging op 30 april vorig jaar maakten ze al een goede start, dat was één groot feest. Het koningshuis lijkt ‘losser’ dan voorheen. Tijdens het Grondwet Festival eind maart in Den Haag liep Willem-Alexander vrolijk handenschuddend langs de mensen op het Lange Voorhout. Dat hebben we Beatrix nooit zien doen.’’

Lees het hele interview met Marc van der Linden in Vriendin 18.

Plaats een reactie

Wat vind jij van de koning en koningin?

  •  
  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  Nel Pols za 3 mei '14 18:31

  Reactie: Ik vind ze erg leuk!
  Ik vind ze heel spontaan. Ze lijken me geweldige lieve mensen. En ook heel lieve ouders. Ze zijn dus Geweldig.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!