×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Marc van der Linden over het eerste jaar van onze ‘nieuwe’ koning en koningin

Marc van der Linden over het eerste jaar van onze ‘nieuwe’ koning en koningin
29.04.2014 -

‘Door Máxima’s uitstraling weet nu ook de rest van de wereld wie onze koningin is’


Al weer een jaar geleden is het, dat Willem-Alexander tot koning werd gekroond en dat Máxima koningin werd. Hoe hebben zij het het afgelopen jaar gedaan, als kersvers koningspaar? Royaltyverslaggever Marc van der Linden (44) kan ons er alles over vertellen.

Deze week zijn Willem-Alexander en Máxima precies één jaar koning en koningin. Aan jou als koningshuisdeskundige de vraag: hoe hebben ze het gedaan, het afgelopen jaar?
“Ik denk dat iedereen verrast was over hoe goed het is gegaan. Tijdens de inhuldiging op 30 april vorig jaar maakten ze al een goede start, dat was één groot feest. Het koningshuis lijkt ‘losser’ dan voorheen. Tijdens het Grondwet Festival eind maart in Den Haag liep Willem-Alexander vrolijk handenschuddend langs de mensen op het Lange Voorhout. Dat hebben we Beatrix nooit zien doen.’’

Lees het hele interview met Marc van der Linden in Vriendin 18.

Plaats een reactie

Wat vind jij van de koning en koningin?

  •  
  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  Nel Pols za 3 mei '14 18:31

  Reactie: Ik vind ze erg leuk!
  Ik vind ze heel spontaan. Ze lijken me geweldige lieve mensen. En ook heel lieve ouders. Ze zijn dus Geweldig.
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |