×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Dirk Zeelenberg is na moeilijke jeugd nu heel gelukkig

‘Mijn grootste talent: Ik kan heel goed genieten.’
18.03.2014 -

‘Mijn grootste talent: Ik kan heel goed genieten.’


We kennen Dirk Zeelenberg (45) als de goedzak David uit de serie Divorce, een gescheiden 40er met veel problemen. In het ‘echte leven’ is hij gelukkig getrouwd met zijn grote liefde Suus (41). Qua werk heeft hij het wel moeilijk gehad. “Ik heb overal keihard voor moeten knokken, heb nooit iets cadeau gekregen.”

In welk opzicht lijk jij op je Divorce-personage David?
“Niet, het is gewoon een rol. Natuurlijk put ik uit mijn eigen ervaringen en fantasieën. Maar verder heb ik het geluk dat ik een heel leuke vrouw heb met wie ik al 11 jaar samen ben, en 3 fantastische kinderen. Het is echt een smulrol. Niemand had verwacht dat het zo’n succes zou worden, maar toen ik werd gebeld en ze me het format uitlegden, dacht ik wel meteen: deze serie is bijzonder.

Lees het hele interview met Dirk Zeelenberg in Vriendin 12.

Plaats een reactie

Kijk jij de serie Divorce?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 di 18 mrt '14 22:52

  Reactie: Ja, ik heb geen aflevering gemist!
  Ik vind het een hele leuke serie, en af en toe is het erg lachwekkend. Vind dat dit erg goed spelen. Vind de mannen het goed doen.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  cindy.bron wo 19 mrt '14 12:27

  Reactie: Ja, ik heb geen aflevering gemist!
  Dit is 1 van de zeldzame programma's waar zowel mijn man en ik helemaal dol op zijn!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Bintje Woetekeet wo 19 mrt '14 18:37

  Reactie: Ja, ik heb geen aflevering gemist!
  Divorce,een geweldige serie waar ik wederom ontzettend van geniet,net als Gooische Vrouwen een tophit van Linda de Mol!Zondagavond om van te smullen!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  karin.krijnen.927 wo 19 mrt '14 21:34

  Reactie: Ja, ik heb geen aflevering gemist!
  Heerlijke serie waar je lekker ontspannend naar kan kijken en even alles vergeten..
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |