×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Dirk Zeelenberg is na moeilijke jeugd nu heel gelukkig

‘Mijn grootste talent: Ik kan heel goed genieten.’
18.03.2014 -

‘Mijn grootste talent: Ik kan heel goed genieten.’


We kennen Dirk Zeelenberg (45) als de goedzak David uit de serie Divorce, een gescheiden 40er met veel problemen. In het ‘echte leven’ is hij gelukkig getrouwd met zijn grote liefde Suus (41). Qua werk heeft hij het wel moeilijk gehad. “Ik heb overal keihard voor moeten knokken, heb nooit iets cadeau gekregen.”

In welk opzicht lijk jij op je Divorce-personage David?
“Niet, het is gewoon een rol. Natuurlijk put ik uit mijn eigen ervaringen en fantasieën. Maar verder heb ik het geluk dat ik een heel leuke vrouw heb met wie ik al 11 jaar samen ben, en 3 fantastische kinderen. Het is echt een smulrol. Niemand had verwacht dat het zo’n succes zou worden, maar toen ik werd gebeld en ze me het format uitlegden, dacht ik wel meteen: deze serie is bijzonder.

Lees het hele interview met Dirk Zeelenberg in Vriendin 12.

Plaats een reactie

Kijk jij de serie Divorce?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 di 18 mrt '14 22:52

  Reactie: Ja, ik heb geen aflevering gemist!
  Ik vind het een hele leuke serie, en af en toe is het erg lachwekkend. Vind dat dit erg goed spelen. Vind de mannen het goed doen.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  cindy.bron wo 19 mrt '14 12:27

  Reactie: Ja, ik heb geen aflevering gemist!
  Dit is 1 van de zeldzame programma's waar zowel mijn man en ik helemaal dol op zijn!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Bintje Woetekeet wo 19 mrt '14 18:37

  Reactie: Ja, ik heb geen aflevering gemist!
  Divorce,een geweldige serie waar ik wederom ontzettend van geniet,net als Gooische Vrouwen een tophit van Linda de Mol!Zondagavond om van te smullen!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  karin.krijnen.927 wo 19 mrt '14 21:34

  Reactie: Ja, ik heb geen aflevering gemist!
  Heerlijke serie waar je lekker ontspannend naar kan kijken en even alles vergeten..
  Reageer!
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |