×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 11: Gerrie is ongeneeslijk ziek geworden door PIP-implantaten

Vriendin 11: Gerrie is ongeneeslijk ziek geworden door PIP-implantaten
11.03.2014 - Redactie Vriendin

‘De implantaten konden geen kwaad, zei de arts nog’


Niemand had haar ooit gewaarschuwd voor de gevaren. Gerrie (40) had preventief haar borsten laten verwijderen omdat ze grote kans had op borstkanker, en had PIP-implantaten gekregen. Al snel kreeg ze klachten. Verlammingsverschijnselen, overal pijn. “Het bleek door de implantaten te komen. Ik was er ongeneeslijk ziek door geworden.”

Gerrie: “Het moment dat ik het ziekenhuis belde, kan ik me nog goed herinneren. Ik was doodziek, ik had veel pijn en kon bijna niet meer lopen. Ik had last van verlammingsverschijnselen. Het was 2009, ik had net iets gelezen over de schadelijke gevolgen van PIP-implantaten. Maar daar was in Nederland eigenlijk nog nauwelijks iets over bekend. Ik heb dus het ziekenhuis gebeld en gevraagd van welk merk mijn implantaten waren. De assistente belde me diezelfde middag terug en vertelde dat ze van PIP waren.’’

Lees het hele verhaal van Gerrie in Vriendin 11 en praat mee op het forum.
 

Plaats een reactie

Heb jij ervaring met siliconenimplantaten?

  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  BettyB wo 12 mrt '14 17:10

  Reactie: Ja, namelijk...
  wel ook even gecheckt of deze van PIP waren. Gelukkig niet.! Maar twijfel inmiddels wel, dat als ze aan vervanging toe zijn, of er nog nieuwe inkomen
  Reageer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |