×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 10: ‘Ik heb een geheime relatie. Met een vriend van mijn zoon’

Vriendin 10: ‘Ik heb een geheime relatie. Met een vriend van mijn zoon’
05.03.2014 - Redactie Vriendin

Els werd verliefd op een man die 30 jaar jonger is.


Els (55) had na haar scheiding de hoop op een nieuwe liefde opgegeven. Tot ze Johan ontmoet. Hij is geweldig, maar pas 26 én een vriend van haar zoon Imre. “Opeens zoende hij me. Het was heerlijk, maar ik wist dat dit niet kon. Wat als Imre erachter kwam?''

Het jaarlijkse teamuitje van mijn werk sloten we af met een borrel in de kroeg. Het was een gezellige dag geweest, maar ik had het wel gezien. Ik wilde net naar huis gaan, toen ik Johan zag staan, een van Imres vrienden van de middelbare school. Johan kwam vroeger regelmatig bij ons over de vloer, maar sinds Imre uit huis was, had ik Johan niet meer gezien. Wat was hij knap geworden! Ik besloot een praatje met hem te maken en te vragen hoe het met hem ging. ‘Wow, Els. Jij wordt er ook niet lelijker op naarmate je ouder wordt. Hoe gaat het met je?’ Dat was Johan. Hart op de tong, lolbroek en belangstellend.”

Lees het hele verhaal van Els in Vriendin 10 en praat mee op het forum.

Foto: iStock

Plaats een reactie

Heb jij ook een ‘verboden liefde’?

  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem ma 17 mrt '14 12:51

  Reactie: Ja, ik moet mijn relatie geheimhouden omdat...
  Mijn vriend 14 jaar ouder is, en ouders dat niet zullen accepteren
  Reageer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |