×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 8: 50 x meer energie

Vriendin 8: 50 x meer energie
20.02.2014 - Redactie Vriendin

Wat vroeger naar bed en gezonder eten kun je ook zelf wel bedenken, maar hoe krijg je nu echt meer energie om die laatste loodjes naar de lente te overbruggen? Vriendin geeft je tips!


Tip: frisse neus
Een wandeling van tien minuten is al genoeg om het zuurstofgehalte in je lichaam twee uur lang te verhogen, waardoor je je fitter voelt en je je beter kunt concentreren. Daglicht helpt bovendien extra vitamine D aan te maken, dat een positief effect heeft op je stofwisseling en energiehuishouding.

Tip: smile!
Neem een time-out van twee minuten. Ga tekeer met poeder, mascara, lipstick en haarlak en kijk tevreden in de spiegel: instant oppepper.

Lees meer tips in Vriendin 8 en praat mee op het forum.


 

Plaats een reactie

Wat is jouw gouden tip om energie van te krijgen?

  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  hilda30 do 20 feb '14 13:33

  Reactie: Mijn gouden tip is....
  Doen waar je je goed bij voelt.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Jantien za 22 feb '14 22:42

  Reactie: Mijn gouden tip is....
  Lekker een eind wandelen
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Jantien za 22 feb '14 22:42

  Reactie: Mijn gouden tip is....
  ga lekker een eind wandelen, is heerlijk en je voelt je dan echt fitter
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 zo 23 feb '14 16:46

  Reactie: Mijn gouden tip is....
  Verwen je huidje na de douche eens met een lekkere bodylotion en doe daarna een lekker geurtje open trek wat vrolijks aan. Dan voel je je meteen al een stuk beter.En kijk dan lachend naar je lief.
  Reageer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |