×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 8: 50 x meer energie

Vriendin 8: 50 x meer energie
20.02.2014 - Redactie Vriendin

Wat vroeger naar bed en gezonder eten kun je ook zelf wel bedenken, maar hoe krijg je nu echt meer energie om die laatste loodjes naar de lente te overbruggen? Vriendin geeft je tips!


Tip: frisse neus
Een wandeling van tien minuten is al genoeg om het zuurstofgehalte in je lichaam twee uur lang te verhogen, waardoor je je fitter voelt en je je beter kunt concentreren. Daglicht helpt bovendien extra vitamine D aan te maken, dat een positief effect heeft op je stofwisseling en energiehuishouding.

Tip: smile!
Neem een time-out van twee minuten. Ga tekeer met poeder, mascara, lipstick en haarlak en kijk tevreden in de spiegel: instant oppepper.

Lees meer tips in Vriendin 8 en praat mee op het forum.


 

Plaats een reactie

Wat is jouw gouden tip om energie van te krijgen?

  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  hilda30 do 20 feb '14 13:33

  Reactie: Mijn gouden tip is....
  Doen waar je je goed bij voelt.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Jantien za 22 feb '14 22:42

  Reactie: Mijn gouden tip is....
  Lekker een eind wandelen
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Jantien za 22 feb '14 22:42

  Reactie: Mijn gouden tip is....
  ga lekker een eind wandelen, is heerlijk en je voelt je dan echt fitter
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 zo 23 feb '14 16:46

  Reactie: Mijn gouden tip is....
  Verwen je huidje na de douche eens met een lekkere bodylotion en doe daarna een lekker geurtje open trek wat vrolijks aan. Dan voel je je meteen al een stuk beter.En kijk dan lachend naar je lief.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |