×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 8: Sanne is een jonge weduwe

Vriendin 8: Sanne is een jonge weduwe
18.02.2014 - Redactie Vriendin

‘Soms overvalt het verdriet me. Bevriende stellen gaan verder, maar bij mij staat alles stil.’


Bijna twee jaar geleden verloor Sanne (27) haar man Arno, de vader van hun dochter Anna (nu 2), aan kanker. “Arno laat nog vaak weten dat hij er is. Dan gaat opeens het licht aan in de kamer.”

Sanne: “Het doet zo’n pijn. Zo ontzettend veel pijn dat Arno er niet meer is. Hij was mijn maatje, mijn kompas. Wij deelden alles met elkaar, ik lachte en huilde met hem. Nu huil ik óm hem, want twee jaar geleden overleed Arno aan huidkanker. Mijn verdriet is zo groot, dat het eigenlijk niet te bevatten is. Ik vind het moeilijk om het te laten zien. Niet dat ik het bewust verstop, maar huilen kan ik gewoon niet zo goed. Behalve als ik alleen ben. Laatst had ik een paar gebroken nachten met onze dochter Anna achter de rug en zat ik er zó doorheen, dat ’s avonds op de bank het verdriet me ineens overviel. Arno’s leven is gestopt, maar het mijne is ook een soort van opgehouden. Ik zie hoe bevriende stellen trouwen, kinderen krijgen en plannen maken voor de toekomst. Zij gaan verder, maar bij mij staat alles stil.''

Lees het hele verhaal van Sanne in Vriendin 8 en praat mee op het forum.
 

Plaats een reactie

Ken jij iemand die jong weduwe is geworden?

  •  
  •  

5Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 19 feb '14 18:57

  Reactie: Ja, ik ken helaas iemand
  Yep mijn zus. Maar volgens mij kwamen zijn hartklachten door haar! Knettergek was ze en is ze nog steeds.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  majakabin wo 19 feb '14 19:12

  Reactie: Ja, ik ken helaas iemand
  Ik zelf. Mijn man is tijdens zijn werk bij de politie verongelukt op 30 jarige leeftijd. Ik 29 bleef achter met drie kleine kindjes. Weet dus hoe het voelt en hoe het blijft voelen
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  angeho wo 19 feb '14 22:09

  Reactie: Ja, ik ken helaas iemand
  ikzelf
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 20 feb '14 00:38

  Reactie: Ja, ik ken helaas iemand
  Ikzelf! ....... toen ik 18 was, 3 maanden vóór onze huwelijksdatum.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 zo 23 feb '14 01:10

  Reactie: Ja, ik ken helaas iemand
  Ik ben zelf weduwe geworden en toen was ik 56, dat was niet zo piep meer maar toch nog wel wat vond ik. heb na bijna 3 jaar opnieuw een hele lieve man ontmoet en nu zijn we alweer 5 jaar super gelukkig. Zo kan het ook gaan. Maar ik voelde met haar mee en begreep heel goed hoe ze zich voelde. Dat begrijpt alleen iemand die het meegemaakt heeft.
  Reageer!
Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |