×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 8: Sanne is een jonge weduwe

Vriendin 8: Sanne is een jonge weduwe
18.02.2014 - Redactie Vriendin

‘Soms overvalt het verdriet me. Bevriende stellen gaan verder, maar bij mij staat alles stil.’


Bijna twee jaar geleden verloor Sanne (27) haar man Arno, de vader van hun dochter Anna (nu 2), aan kanker. “Arno laat nog vaak weten dat hij er is. Dan gaat opeens het licht aan in de kamer.”

Sanne: “Het doet zo’n pijn. Zo ontzettend veel pijn dat Arno er niet meer is. Hij was mijn maatje, mijn kompas. Wij deelden alles met elkaar, ik lachte en huilde met hem. Nu huil ik óm hem, want twee jaar geleden overleed Arno aan huidkanker. Mijn verdriet is zo groot, dat het eigenlijk niet te bevatten is. Ik vind het moeilijk om het te laten zien. Niet dat ik het bewust verstop, maar huilen kan ik gewoon niet zo goed. Behalve als ik alleen ben. Laatst had ik een paar gebroken nachten met onze dochter Anna achter de rug en zat ik er zó doorheen, dat ’s avonds op de bank het verdriet me ineens overviel. Arno’s leven is gestopt, maar het mijne is ook een soort van opgehouden. Ik zie hoe bevriende stellen trouwen, kinderen krijgen en plannen maken voor de toekomst. Zij gaan verder, maar bij mij staat alles stil.''

Lees het hele verhaal van Sanne in Vriendin 8 en praat mee op het forum.
 

Plaats een reactie

Ken jij iemand die jong weduwe is geworden?

  •  
  •  

5Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 19 feb '14 18:57

  Reactie: Ja, ik ken helaas iemand
  Yep mijn zus. Maar volgens mij kwamen zijn hartklachten door haar! Knettergek was ze en is ze nog steeds.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  majakabin wo 19 feb '14 19:12

  Reactie: Ja, ik ken helaas iemand
  Ik zelf. Mijn man is tijdens zijn werk bij de politie verongelukt op 30 jarige leeftijd. Ik 29 bleef achter met drie kleine kindjes. Weet dus hoe het voelt en hoe het blijft voelen
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  angeho wo 19 feb '14 22:09

  Reactie: Ja, ik ken helaas iemand
  ikzelf
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 20 feb '14 00:38

  Reactie: Ja, ik ken helaas iemand
  Ikzelf! ....... toen ik 18 was, 3 maanden vóór onze huwelijksdatum.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 zo 23 feb '14 01:10

  Reactie: Ja, ik ken helaas iemand
  Ik ben zelf weduwe geworden en toen was ik 56, dat was niet zo piep meer maar toch nog wel wat vond ik. heb na bijna 3 jaar opnieuw een hele lieve man ontmoet en nu zijn we alweer 5 jaar super gelukkig. Zo kan het ook gaan. Maar ik voelde met haar mee en begreep heel goed hoe ze zich voelde. Dat begrijpt alleen iemand die het meegemaakt heeft.
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |