×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 8: Sanne is een jonge weduwe

Vriendin 8: Sanne is een jonge weduwe
18.02.2014 - Redactie Vriendin

‘Soms overvalt het verdriet me. Bevriende stellen gaan verder, maar bij mij staat alles stil.’


Bijna twee jaar geleden verloor Sanne (27) haar man Arno, de vader van hun dochter Anna (nu 2), aan kanker. “Arno laat nog vaak weten dat hij er is. Dan gaat opeens het licht aan in de kamer.”

Sanne: “Het doet zo’n pijn. Zo ontzettend veel pijn dat Arno er niet meer is. Hij was mijn maatje, mijn kompas. Wij deelden alles met elkaar, ik lachte en huilde met hem. Nu huil ik óm hem, want twee jaar geleden overleed Arno aan huidkanker. Mijn verdriet is zo groot, dat het eigenlijk niet te bevatten is. Ik vind het moeilijk om het te laten zien. Niet dat ik het bewust verstop, maar huilen kan ik gewoon niet zo goed. Behalve als ik alleen ben. Laatst had ik een paar gebroken nachten met onze dochter Anna achter de rug en zat ik er zó doorheen, dat ’s avonds op de bank het verdriet me ineens overviel. Arno’s leven is gestopt, maar het mijne is ook een soort van opgehouden. Ik zie hoe bevriende stellen trouwen, kinderen krijgen en plannen maken voor de toekomst. Zij gaan verder, maar bij mij staat alles stil.''

Lees het hele verhaal van Sanne in Vriendin 8 en praat mee op het forum.
 

Plaats een reactie

Ken jij iemand die jong weduwe is geworden?

  •  
  •  

5Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 19 feb '14 18:57

  Reactie: Ja, ik ken helaas iemand
  Yep mijn zus. Maar volgens mij kwamen zijn hartklachten door haar! Knettergek was ze en is ze nog steeds.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  majakabin wo 19 feb '14 19:12

  Reactie: Ja, ik ken helaas iemand
  Ik zelf. Mijn man is tijdens zijn werk bij de politie verongelukt op 30 jarige leeftijd. Ik 29 bleef achter met drie kleine kindjes. Weet dus hoe het voelt en hoe het blijft voelen
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  angeho wo 19 feb '14 22:09

  Reactie: Ja, ik ken helaas iemand
  ikzelf
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 20 feb '14 00:38

  Reactie: Ja, ik ken helaas iemand
  Ikzelf! ....... toen ik 18 was, 3 maanden vóór onze huwelijksdatum.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 zo 23 feb '14 01:10

  Reactie: Ja, ik ken helaas iemand
  Ik ben zelf weduwe geworden en toen was ik 56, dat was niet zo piep meer maar toch nog wel wat vond ik. heb na bijna 3 jaar opnieuw een hele lieve man ontmoet en nu zijn we alweer 5 jaar super gelukkig. Zo kan het ook gaan. Maar ik voelde met haar mee en begreep heel goed hoe ze zich voelde. Dat begrijpt alleen iemand die het meegemaakt heeft.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!