×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 7: Michelles kinderen willen niets meer met haar te maken hebben

Vriendin 7: Michelles kinderen willen niets meer met haar te maken hebben
12.02.2014 - Redactie Vriendin

Michelles ex hersenspoelde hun kinderen na de scheiding.


Michelle (45) heeft haar kinderen Timo (16) en Joy (15) al ruim twee jaar niet gezien. “Het voelt als de ultieme afwijzing dat mijn kinderen geen contact met me willen.”

Michelle: “Van de week kwam ik mijn dochter tegen op het station. Wat zag ze er ineens volwassen uit, met haar lange haar en hoge hakken. Het liefst wilde ik op haar af stappen om te vragen hoe het met haar ging, maar ik deed het niet. Ze keek de andere kant op en stapte vervolgens helemaal achter in de trein in. Het was niet de eerste keer dat ik haar zag en niks kon doen, maar ik betwijfel of ik er ooit aan zal wennen. Ik genoot er juist altijd zo van de kinderen om me heen te hebben.”

Lees het hele verhaal van Michelle in Vriendin 7 en praat mee op het forum.

Foto: iStock

Plaats een reactie

Ken jij iemand die zijn of haar kinderen niet meer ziet?

  •  
  •  
  •  

13Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 12 feb '14 17:46

  Reactie: Ja, ik ken helaas iemand
  Helaas heb ik een man die zijn zoon en kleindochters niet ziet oudse is nu 2 jaar jongste is net 4 maanden en die heeft ie helemaal nog nooit gezien is triest voor woorden gewoon Zelfs toen hij zware chemo kreeg lieten ze niks van hen horen
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 12 feb '14 18:00

  Reactie: Ja, ik ken helaas iemand
  Mijn zwager ziet al ruim 3 jaar zijn kinderen niet meer. Het went nooit, en het doet heel veel pijn. Gelukkig is hij wel in staat om zijn leven weer op te pakken, met veel vallen en opstaan.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  ChaMooo wo 12 feb '14 18:21

  Reactie: Ja, ik ken helaas iemand
  Door deze situatie zélf aan den lijve te ondervinden en mensen tegen te komen die dit ook mmemaken, is het idee gerijpt om een boek te schrijven. En spelen hierin wel nog andere punten een rol zoals de bankensector, faillissementen, racisme,... Nu wilden wij hieromtrent toch met een Positieve boodschap naar buiten komen, iets waar mensen wat aan kunnen hebben, een Hart onder de riem laat ons zeggen. Vandaar dat Liefde de rode raad vormt in dit autobiografische verhaal. De titel van het boek is 'De Alchemie van de Liefde' en via de site www.thealchemyoflove.org kunnen hele fragmenten gelezen worden of kan het boek bekomen worden. Véél Sterkte aan iedereen die in een soortgelijke situatie zit!! Big Hug!! xxx
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 12 feb '14 18:44

  Reactie: Anders, namelijk...
  Ik zelf helaas
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 12 feb '14 18:49

  Reactie: Anders, namelijk...
  Ik zelf helaas!
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 12 feb '14 18:55

  Reactie: Ja, ik ken helaas iemand
  Namelijk ikzelf........twee volwassen kinderen uit mijn vorig huwelijk. Dat houd tevens in dat ik dus ook mijn kleinkinderen niet ziet. Het zijn er vijf....waarvan ik er drie ook helemaal niet ken.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 12 feb '14 19:46

  Reactie: Ja, ik ken helaas iemand
  Ik zie twee van mijn kinderen ook niet meer. 1 al 19 jaar niet en de ander al 5 jaar niet
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 12 feb '14 19:48

  Reactie: Ja, ik ken helaas iemand
  Ja ik zie twee van mijn kinderen ook niet meer. 1 al 19 jaar niet en de ander al 5 jaar niet.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  brenda.welling.9 wo 12 feb '14 19:54

  Reactie: Ja, ik ken helaas iemand
  Mijn man. Hij ziet zijn dochter al sinds zomer 2009 niet meer.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Janneman1970 wo 12 feb '14 20:26

  Reactie: Anders, namelijk...
  Het is niet altijd rozengeur en manenschijn. Ik zit na een huwelijk van bijna 20 jaar in een echtscheiding. Mijn bijna ex wilde nooit communiceren, en dacht alleen maar aan zichzelf. Keek amper naar de kinderen om, zijn nu bijna 18 en bijna 12 jaar. Hij is nu drie maanden het huis uit, en hij heeft drie maanden al niet naar de kinderen om gekeken. Terwijl ik in de eerste vijf weken, hem vier keer heb laten weten dat er gepraat zal moeten worden, ook ivm de omgang van de kinderen. Hij reageert helemaal nergens op. Het interesseert hem niet. De kinderen zijn boos, teleurgesteld. Op deze manier willen ze niets meer met hem te maken hebben. Daar vraagt hij nu toch om met zijn gedrag... Hij laat nu zien, dat hij nog steeds andere dingen belangrijker vind, dan dat hij zijn gezin ooit vond... Ik vind het dus niet vreemd, als de één geen contact meer met de ander wilt.... Maar, waarom laat mijn bijna ex het afweten naar zijn kinderen??? Ik hou hem niet tegen, de kinderen ook niet.... Het ligt aan de situatie zelf, voor er een oordeel over te geven... Je kan wel achter iemand aan blijven lopen, net als ik zeker de laatste 12 jaar richting hem had gedaan. Maar op een gegeven moment is het over... Hem doet het niets. De kinderen krijgen op deze manier een hekel aan hem. Hij vraagt er zo om.... Helaas, het is niet anders, ik had ze liever goed contact laten houden. Had ik zelf ook met hem gewild, maar hij laat af weten... In alle opzichten.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 13 feb '14 13:17

  Reactie: Ja, ik ken helaas iemand
  Mijn partner ziet zijn 3 kinderen al bijna 2 jaar niet meer, zijn 2 exen zijn vriendinnen geworden. List en bedrog is hun enige " macht" karma is en blijft een bitch
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  gerda.dekruyf za 22 feb '14 09:12

  Reactie: Anders, namelijk...
  Jammer genoeg ikke ook, zie mijn jongens al bijna 14 jaar niet meer, ook dankzij een indoctrinerend ex partner, je staat met je rug tegen de muur, het gestook, getreiter en natuurlijk verwijten naar moeder en meneer zelf zielig doen, het was een strijd, ik heb ze uit liefde los moeten laten zodat ze verder konden met hun leven, hoop dat ze ooit mijn kant willen horen, ze blijven mijn jongens en mis ze heel vaak,ook mijn familie, Y en TE ik hou van jullie, kus van mij en hopelijk tot ooit x
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 zo 23 feb '14 01:12

  Reactie: Ja, ik ken helaas iemand
  En dat ben ik zelf en dat is vreselijk.
  Reageer!
Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |