×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 7: Michelles kinderen willen niets meer met haar te maken hebben

Vriendin 7: Michelles kinderen willen niets meer met haar te maken hebben
12.02.2014 - Redactie Vriendin

Michelles ex hersenspoelde hun kinderen na de scheiding.


Michelle (45) heeft haar kinderen Timo (16) en Joy (15) al ruim twee jaar niet gezien. “Het voelt als de ultieme afwijzing dat mijn kinderen geen contact met me willen.”

Michelle: “Van de week kwam ik mijn dochter tegen op het station. Wat zag ze er ineens volwassen uit, met haar lange haar en hoge hakken. Het liefst wilde ik op haar af stappen om te vragen hoe het met haar ging, maar ik deed het niet. Ze keek de andere kant op en stapte vervolgens helemaal achter in de trein in. Het was niet de eerste keer dat ik haar zag en niks kon doen, maar ik betwijfel of ik er ooit aan zal wennen. Ik genoot er juist altijd zo van de kinderen om me heen te hebben.”

Lees het hele verhaal van Michelle in Vriendin 7 en praat mee op het forum.

Foto: iStock

Plaats een reactie

Ken jij iemand die zijn of haar kinderen niet meer ziet?

  •  
  •  
  •  

13Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 12 feb '14 17:46

  Reactie: Ja, ik ken helaas iemand
  Helaas heb ik een man die zijn zoon en kleindochters niet ziet oudse is nu 2 jaar jongste is net 4 maanden en die heeft ie helemaal nog nooit gezien is triest voor woorden gewoon Zelfs toen hij zware chemo kreeg lieten ze niks van hen horen
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 12 feb '14 18:00

  Reactie: Ja, ik ken helaas iemand
  Mijn zwager ziet al ruim 3 jaar zijn kinderen niet meer. Het went nooit, en het doet heel veel pijn. Gelukkig is hij wel in staat om zijn leven weer op te pakken, met veel vallen en opstaan.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  ChaMooo wo 12 feb '14 18:21

  Reactie: Ja, ik ken helaas iemand
  Door deze situatie zélf aan den lijve te ondervinden en mensen tegen te komen die dit ook mmemaken, is het idee gerijpt om een boek te schrijven. En spelen hierin wel nog andere punten een rol zoals de bankensector, faillissementen, racisme,... Nu wilden wij hieromtrent toch met een Positieve boodschap naar buiten komen, iets waar mensen wat aan kunnen hebben, een Hart onder de riem laat ons zeggen. Vandaar dat Liefde de rode raad vormt in dit autobiografische verhaal. De titel van het boek is 'De Alchemie van de Liefde' en via de site www.thealchemyoflove.org kunnen hele fragmenten gelezen worden of kan het boek bekomen worden. Véél Sterkte aan iedereen die in een soortgelijke situatie zit!! Big Hug!! xxx
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 12 feb '14 18:44

  Reactie: Anders, namelijk...
  Ik zelf helaas
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 12 feb '14 18:49

  Reactie: Anders, namelijk...
  Ik zelf helaas!
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 12 feb '14 18:55

  Reactie: Ja, ik ken helaas iemand
  Namelijk ikzelf........twee volwassen kinderen uit mijn vorig huwelijk. Dat houd tevens in dat ik dus ook mijn kleinkinderen niet ziet. Het zijn er vijf....waarvan ik er drie ook helemaal niet ken.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 12 feb '14 19:46

  Reactie: Ja, ik ken helaas iemand
  Ik zie twee van mijn kinderen ook niet meer. 1 al 19 jaar niet en de ander al 5 jaar niet
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 12 feb '14 19:48

  Reactie: Ja, ik ken helaas iemand
  Ja ik zie twee van mijn kinderen ook niet meer. 1 al 19 jaar niet en de ander al 5 jaar niet.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  brenda.welling.9 wo 12 feb '14 19:54

  Reactie: Ja, ik ken helaas iemand
  Mijn man. Hij ziet zijn dochter al sinds zomer 2009 niet meer.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Janneman1970 wo 12 feb '14 20:26

  Reactie: Anders, namelijk...
  Het is niet altijd rozengeur en manenschijn. Ik zit na een huwelijk van bijna 20 jaar in een echtscheiding. Mijn bijna ex wilde nooit communiceren, en dacht alleen maar aan zichzelf. Keek amper naar de kinderen om, zijn nu bijna 18 en bijna 12 jaar. Hij is nu drie maanden het huis uit, en hij heeft drie maanden al niet naar de kinderen om gekeken. Terwijl ik in de eerste vijf weken, hem vier keer heb laten weten dat er gepraat zal moeten worden, ook ivm de omgang van de kinderen. Hij reageert helemaal nergens op. Het interesseert hem niet. De kinderen zijn boos, teleurgesteld. Op deze manier willen ze niets meer met hem te maken hebben. Daar vraagt hij nu toch om met zijn gedrag... Hij laat nu zien, dat hij nog steeds andere dingen belangrijker vind, dan dat hij zijn gezin ooit vond... Ik vind het dus niet vreemd, als de één geen contact meer met de ander wilt.... Maar, waarom laat mijn bijna ex het afweten naar zijn kinderen??? Ik hou hem niet tegen, de kinderen ook niet.... Het ligt aan de situatie zelf, voor er een oordeel over te geven... Je kan wel achter iemand aan blijven lopen, net als ik zeker de laatste 12 jaar richting hem had gedaan. Maar op een gegeven moment is het over... Hem doet het niets. De kinderen krijgen op deze manier een hekel aan hem. Hij vraagt er zo om.... Helaas, het is niet anders, ik had ze liever goed contact laten houden. Had ik zelf ook met hem gewild, maar hij laat af weten... In alle opzichten.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 13 feb '14 13:17

  Reactie: Ja, ik ken helaas iemand
  Mijn partner ziet zijn 3 kinderen al bijna 2 jaar niet meer, zijn 2 exen zijn vriendinnen geworden. List en bedrog is hun enige " macht" karma is en blijft een bitch
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  gerda.dekruyf za 22 feb '14 09:12

  Reactie: Anders, namelijk...
  Jammer genoeg ikke ook, zie mijn jongens al bijna 14 jaar niet meer, ook dankzij een indoctrinerend ex partner, je staat met je rug tegen de muur, het gestook, getreiter en natuurlijk verwijten naar moeder en meneer zelf zielig doen, het was een strijd, ik heb ze uit liefde los moeten laten zodat ze verder konden met hun leven, hoop dat ze ooit mijn kant willen horen, ze blijven mijn jongens en mis ze heel vaak,ook mijn familie, Y en TE ik hou van jullie, kus van mij en hopelijk tot ooit x
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 zo 23 feb '14 01:12

  Reactie: Ja, ik ken helaas iemand
  En dat ben ik zelf en dat is vreselijk.
  Reageer!

1

Cathy: 'Ik ben gewoon een moeder die een andere kwetsbare moeder helpt'

27.07.2017 - Het gezin van Cathy (42) zorgt elke week een dag voor Yven (1), zodat zijn ouders wat tijd hebben om hun leven weer op de rit te krijgen. “Ik stel me voor dat hij als twaalfjarige even langsfietst om te kletsen.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit was de mooiste dag van mijn leven'

26.07.2017 - Lezeressen vertellen deze week in Vriendin over de dag die zij nooit meer zullen vergeten: 'De dag dat ik ons adoptiekindje ontmoette'.

Lees meer

2

Ingrids man overleed toen ze 35 weken zwanger was

26.07.2017 - Ingrid (32) was 35 weken zwanger van haar tweede kind toen haar man Bruno (49) plotseling overleed. Hoewel ze hem intens mist, zorgt ze krachtig en positief voor Juliette (4) en Florian (10 maanden). “Ik wil er voor ze zijn, als vader en moeder in één.”

Lees meer
Linda: 'Mijn man chat erotisch met andere vrouwen, zelfs op vakantie'

25.07.2017 - Linda (42) ontdekte dat haar man Johan (43) erotische chatgesprekken voerde met andere vrouwen. Hij beloofde ermee te stoppen, maar doet het nog steeds. Ook op vakantie. Terwijl Linda naast hem zit.

Lees meer
Elske DeWall: 'Zelfs vlak bij huis ontdek ik nog steeds de mooiste plekken'

25.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties en reizen. Deze week zangeres Elske DeWall (31): “Het eten in Rome is zo bizar goed! Pasta ’s middags, pasta ’s avonds...”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!