×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 7: Liefde op het eerste gezicht

Vriendin 7: Liefde op het eerste gezicht
12.02.2014 -

Je kijkt elkaar aan en... BAM! Verkocht. En niet voor even, maar voor altijd. Femke, Marjan en Ciska vonden hun ware liefde in één ogenblik.


Ciska (26): “Ik geloof dat het kan, verliefd worden in één ogenblik. Nooit eerder heb ik meegemaakt dat ik iemand meteen zó leuk vond. Ik was verrast toen Jacco mijn naam riep, op Oudejaarsavond 2012 tijdens het uitgaan. Ik had hem nooit eerder gezien. Maar hij mij blijkbaar wel, bekende hij die avond toen we in gesprek raakten. We hebben even gedanst met Oud en Nieuw, telefoonnummers uitgewisseld, maar ik ben gewoon met mijn vriendin naar huis gegaan.

Heel even was ik bang dat ik nooit meer iets van hem zou horen, maar hij stuurde een berichtje na drie dagen. We spraken af voor een eerste date. Die was zo gezellig! Hij bracht me aan het einde van de avond naar huis en zei bij de voordeur: ‘Ik ga je niet meteen al zoenen. Dat komt de volgende keer wel.’ En hij kuste me op mijn wang. Ik wist niet dat er nog zulke nette jongens bestonden. Ik vond hem heel hoffelijk en romantisch en was meteen verliefd.”

Lees het hele verhaal van Ciska en nog meer verhalen over liefde op het eerste gezicht in Vriendin 7. Praat ook mee op het forum.

Plaats een reactie

Geloof jij in liefde op het eerste gezicht?

  •  
  •  

3Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 12 feb '14 17:48

  Reactie: Ja, ik geloof daarin
  het gebeurd je soms ineens je ziet en krijgt super veel vlinders in je buik heerlijk gevoel is dat dan
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Chantal de Zeeuw-van Well do 13 feb '14 08:46

  Reactie: Ja, ik geloof daarin
  Het is mijzelf overkomen, vandaag precies 7,5 jaar geleden!
  Reageer!
  • Dit is niet ok!

   Chantal de Zeeuw-van Well do 13 feb '14 08:47

   En we zijn nog steeds gelukkig samen

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |