×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 7: Liefde op het eerste gezicht

Vriendin 7: Liefde op het eerste gezicht
12.02.2014 -

Je kijkt elkaar aan en... BAM! Verkocht. En niet voor even, maar voor altijd. Femke, Marjan en Ciska vonden hun ware liefde in één ogenblik.


Ciska (26): “Ik geloof dat het kan, verliefd worden in één ogenblik. Nooit eerder heb ik meegemaakt dat ik iemand meteen zó leuk vond. Ik was verrast toen Jacco mijn naam riep, op Oudejaarsavond 2012 tijdens het uitgaan. Ik had hem nooit eerder gezien. Maar hij mij blijkbaar wel, bekende hij die avond toen we in gesprek raakten. We hebben even gedanst met Oud en Nieuw, telefoonnummers uitgewisseld, maar ik ben gewoon met mijn vriendin naar huis gegaan.

Heel even was ik bang dat ik nooit meer iets van hem zou horen, maar hij stuurde een berichtje na drie dagen. We spraken af voor een eerste date. Die was zo gezellig! Hij bracht me aan het einde van de avond naar huis en zei bij de voordeur: ‘Ik ga je niet meteen al zoenen. Dat komt de volgende keer wel.’ En hij kuste me op mijn wang. Ik wist niet dat er nog zulke nette jongens bestonden. Ik vond hem heel hoffelijk en romantisch en was meteen verliefd.”

Lees het hele verhaal van Ciska en nog meer verhalen over liefde op het eerste gezicht in Vriendin 7. Praat ook mee op het forum.

Plaats een reactie

Geloof jij in liefde op het eerste gezicht?

  •  
  •  

3Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 12 feb '14 17:48

  Reactie: Ja, ik geloof daarin
  het gebeurd je soms ineens je ziet en krijgt super veel vlinders in je buik heerlijk gevoel is dat dan
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Chantal de Zeeuw-van Well do 13 feb '14 08:46

  Reactie: Ja, ik geloof daarin
  Het is mijzelf overkomen, vandaag precies 7,5 jaar geleden!
  Reageer!
  • Dit is niet ok!

   Chantal de Zeeuw-van Well do 13 feb '14 08:47

   En we zijn nog steeds gelukkig samen

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!