×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 7: Liefde op het eerste gezicht

Vriendin 7: Liefde op het eerste gezicht
12.02.2014 -

Je kijkt elkaar aan en... BAM! Verkocht. En niet voor even, maar voor altijd. Femke, Marjan en Ciska vonden hun ware liefde in één ogenblik.


Ciska (26): “Ik geloof dat het kan, verliefd worden in één ogenblik. Nooit eerder heb ik meegemaakt dat ik iemand meteen zó leuk vond. Ik was verrast toen Jacco mijn naam riep, op Oudejaarsavond 2012 tijdens het uitgaan. Ik had hem nooit eerder gezien. Maar hij mij blijkbaar wel, bekende hij die avond toen we in gesprek raakten. We hebben even gedanst met Oud en Nieuw, telefoonnummers uitgewisseld, maar ik ben gewoon met mijn vriendin naar huis gegaan.

Heel even was ik bang dat ik nooit meer iets van hem zou horen, maar hij stuurde een berichtje na drie dagen. We spraken af voor een eerste date. Die was zo gezellig! Hij bracht me aan het einde van de avond naar huis en zei bij de voordeur: ‘Ik ga je niet meteen al zoenen. Dat komt de volgende keer wel.’ En hij kuste me op mijn wang. Ik wist niet dat er nog zulke nette jongens bestonden. Ik vond hem heel hoffelijk en romantisch en was meteen verliefd.”

Lees het hele verhaal van Ciska en nog meer verhalen over liefde op het eerste gezicht in Vriendin 7. Praat ook mee op het forum.

Plaats een reactie

Geloof jij in liefde op het eerste gezicht?

  •  
  •  

3Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 12 feb '14 17:48

  Reactie: Ja, ik geloof daarin
  het gebeurd je soms ineens je ziet en krijgt super veel vlinders in je buik heerlijk gevoel is dat dan
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Chantal de Zeeuw-van Well do 13 feb '14 08:46

  Reactie: Ja, ik geloof daarin
  Het is mijzelf overkomen, vandaag precies 7,5 jaar geleden!
  Reageer!
  • Dit is niet ok!

   Chantal de Zeeuw-van Well do 13 feb '14 08:47

   En we zijn nog steeds gelukkig samen

Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |