×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Justine Pelmelay kijkt terug op een heel zwaar jaar

Justine Pelmelay kijkt terug op een heel zwaar jaar
21.01.2014 -

‘Ik hoop dat het ooit goedkomt tussen mij en mijn kinderen’.


Zangeres Justine Pelmelay (55) is blij dat ze 2013 achter zich kan laten. Eind vorig jaar verliet haar verloofde Ronald (45) haar voor Diana, Justines nichtje. Een vreselijke klap, maar toch probeert Justine vooruit te kijken. “Ergens hoop ik dat het een vlaag van verstandsverbijstering was van hem.”

Justine Pelmelay lijkt de laatste jaren meer in het nieuws te komen door alle rampspoed die haar maar blijft achtervolgen, dan door haar werk als zangeres. Zo verbraken haar drie volwassen kinderen alle contact met haar, ontsnapte ze aan de dood op cruiseschip Costa Concordia, en ontdekte ze eind 2012 dat ze de levensbedreigende beenmergziekte myelofibrose heeft. “Op zich was 2013 een jaar van herstel. Ik leerde omgaan met mijn ziekte en was gelukkig met mijn verloofde Ronald. Totdat hij me vlak voor Kerst in de steek liet voor mijn lievelingsnichtje Diana. Dus ja, al met al ben ik heel, heel blij dat 2013 voorbij is.”

Hoe gaat jouw familie om met het feit dat de man met wie je verloofd was, nu een relatie heeft met jouw nicht?
“Mijn familie is verdeeld. Met de feestdagen was ik alleen, dus het was geen leuke Kerst, nee. Ik heb zo’n klap in mijn gezicht gekregen, aangezien ik deze twee mensen meer vertrouwde dan wie dan ook. Als hij me had bedrogen met Truus om de hoek, was het misschien anders geweest. Maar Diana stond zó dicht bij me. Dus bleef ik met Kerst voor de zekerheid weg. Ik houd me maar even gedeisd. Op dit moment heb ik eigenlijk alleen contact met mijn zus.”

Lees het hele interview met Justine Pelmelay in Vriendin 4.

Plaats een reactie

Heb jij ook een zwaar jaar achter de rug, net als Justine?

  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  San-dra1971 di 21 jan '14 14:07

  Reactie: Nee
  Zoveel tegenslag als zij heeft, dat wens je niemand toe. Ik hoop dat 2014 een prachtig jaar wordt en wens haar het allerbeste !
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!