×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Justine Pelmelay kijkt terug op een heel zwaar jaar

Justine Pelmelay kijkt terug op een heel zwaar jaar
21.01.2014 -

‘Ik hoop dat het ooit goedkomt tussen mij en mijn kinderen’.


Zangeres Justine Pelmelay (55) is blij dat ze 2013 achter zich kan laten. Eind vorig jaar verliet haar verloofde Ronald (45) haar voor Diana, Justines nichtje. Een vreselijke klap, maar toch probeert Justine vooruit te kijken. “Ergens hoop ik dat het een vlaag van verstandsverbijstering was van hem.”

Justine Pelmelay lijkt de laatste jaren meer in het nieuws te komen door alle rampspoed die haar maar blijft achtervolgen, dan door haar werk als zangeres. Zo verbraken haar drie volwassen kinderen alle contact met haar, ontsnapte ze aan de dood op cruiseschip Costa Concordia, en ontdekte ze eind 2012 dat ze de levensbedreigende beenmergziekte myelofibrose heeft. “Op zich was 2013 een jaar van herstel. Ik leerde omgaan met mijn ziekte en was gelukkig met mijn verloofde Ronald. Totdat hij me vlak voor Kerst in de steek liet voor mijn lievelingsnichtje Diana. Dus ja, al met al ben ik heel, heel blij dat 2013 voorbij is.”

Hoe gaat jouw familie om met het feit dat de man met wie je verloofd was, nu een relatie heeft met jouw nicht?
“Mijn familie is verdeeld. Met de feestdagen was ik alleen, dus het was geen leuke Kerst, nee. Ik heb zo’n klap in mijn gezicht gekregen, aangezien ik deze twee mensen meer vertrouwde dan wie dan ook. Als hij me had bedrogen met Truus om de hoek, was het misschien anders geweest. Maar Diana stond zó dicht bij me. Dus bleef ik met Kerst voor de zekerheid weg. Ik houd me maar even gedeisd. Op dit moment heb ik eigenlijk alleen contact met mijn zus.”

Lees het hele interview met Justine Pelmelay in Vriendin 4.

Plaats een reactie

Heb jij ook een zwaar jaar achter de rug, net als Justine?

  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  San-dra1971 di 21 jan '14 14:07

  Reactie: Nee
  Zoveel tegenslag als zij heeft, dat wens je niemand toe. Ik hoop dat 2014 een prachtig jaar wordt en wens haar het allerbeste !
  Reageer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |