×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Justine Pelmelay kijkt terug op een heel zwaar jaar

Justine Pelmelay kijkt terug op een heel zwaar jaar
21.01.2014 -

‘Ik hoop dat het ooit goedkomt tussen mij en mijn kinderen’.


Zangeres Justine Pelmelay (55) is blij dat ze 2013 achter zich kan laten. Eind vorig jaar verliet haar verloofde Ronald (45) haar voor Diana, Justines nichtje. Een vreselijke klap, maar toch probeert Justine vooruit te kijken. “Ergens hoop ik dat het een vlaag van verstandsverbijstering was van hem.”

Justine Pelmelay lijkt de laatste jaren meer in het nieuws te komen door alle rampspoed die haar maar blijft achtervolgen, dan door haar werk als zangeres. Zo verbraken haar drie volwassen kinderen alle contact met haar, ontsnapte ze aan de dood op cruiseschip Costa Concordia, en ontdekte ze eind 2012 dat ze de levensbedreigende beenmergziekte myelofibrose heeft. “Op zich was 2013 een jaar van herstel. Ik leerde omgaan met mijn ziekte en was gelukkig met mijn verloofde Ronald. Totdat hij me vlak voor Kerst in de steek liet voor mijn lievelingsnichtje Diana. Dus ja, al met al ben ik heel, heel blij dat 2013 voorbij is.”

Hoe gaat jouw familie om met het feit dat de man met wie je verloofd was, nu een relatie heeft met jouw nicht?
“Mijn familie is verdeeld. Met de feestdagen was ik alleen, dus het was geen leuke Kerst, nee. Ik heb zo’n klap in mijn gezicht gekregen, aangezien ik deze twee mensen meer vertrouwde dan wie dan ook. Als hij me had bedrogen met Truus om de hoek, was het misschien anders geweest. Maar Diana stond zó dicht bij me. Dus bleef ik met Kerst voor de zekerheid weg. Ik houd me maar even gedeisd. Op dit moment heb ik eigenlijk alleen contact met mijn zus.”

Lees het hele interview met Justine Pelmelay in Vriendin 4.

Plaats een reactie

Heb jij ook een zwaar jaar achter de rug, net als Justine?

  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  San-dra1971 di 21 jan '14 14:07

  Reactie: Nee
  Zoveel tegenslag als zij heeft, dat wens je niemand toe. Ik hoop dat 2014 een prachtig jaar wordt en wens haar het allerbeste !
  Reageer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |