Placeholder

Justine Pelmelay kijkt terug op een heel zwaar jaar

‘Ik hoop dat het ooit goedkomt tussen mij en mijn kinderen’.

‘Ik hoop dat het ooit goedkomt tussen mij en mijn kinderen’.

Zangeres Justine Pelmelay (55) is blij dat ze 2013 achter zich kan laten. Eind vorig jaar verliet haar verloofde Ronald (45) haar voor Diana, Justines nichtje. Een vreselijke klap, maar toch probeert Justine vooruit te kijken. “Ergens hoop ik dat het een vlaag van verstandsverbijstering was van hem.”

Justine Pelmelay lijkt de laatste jaren meer in het nieuws te komen door alle rampspoed die haar maar blijft achtervolgen, dan door haar werk als zangeres. Zo verbraken haar drie volwassen kinderen alle contact met haar, ontsnapte ze aan de dood op cruiseschip Costa Concordia, en ontdekte ze eind 2012 dat ze de levensbedreigende beenmergziekte myelofibrose heeft. “Op zich was 2013 een jaar van herstel. Ik leerde omgaan met mijn ziekte en was gelukkig met mijn verloofde Ronald. Totdat hij me vlak voor Kerst in de steek liet voor mijn lievelingsnichtje Diana. Dus ja, al met al ben ik heel, heel blij dat 2013 voorbij is.”

Hoe gaat jouw familie om met het feit dat de man met wie je verloofd was, nu een relatie heeft met jouw nicht?
“Mijn familie is verdeeld. Met de feestdagen was ik alleen, dus het was geen leuke Kerst, nee. Ik heb zo’n klap in mijn gezicht gekregen, aangezien ik deze twee mensen meer vertrouwde dan wie dan ook. Als hij me had bedrogen met Truus om de hoek, was het misschien anders geweest. Maar Diana stond zó dicht bij me. Dus bleef ik met Kerst voor de zekerheid weg. Ik houd me maar even gedeisd. Op dit moment heb ik eigenlijk alleen contact met mijn zus.”

Lees het hele interview met Justine Pelmelay in Vriendin 4.