×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 2: Corines nichtje woont nu voorgoed bij haar

Vriendin 2: Corines nichtje woont nu voorgoed bij haar
07.01.2014 -

‘Ik zorg met liefde voor de dochter van mijn overleden zus’


Corine (34) heeft als alleenstaande moeder haar handen al vol aan haar dochters Nicky (13) en Indy (8). Drie jaar geleden kwam daar Lisa (10) bij, toen Corines zus Natascha op haar 36e overleed. “Inmiddels kan ik Lisa niet meer wegdenken uit ons gezin.”

Corine: “Drie jaar geleden kreeg mijn zus Natascha plotseling te horen dat ze aan een agressieve vorm van lymfeklierkanker leed en nog maar drie weken te leven had. Een enorme klap. Ze was naar het ziekenhuis gegaan met wat vage buikklachten. De wereld van onze familie stond van de ene op de andere dag op zijn kop. Natascha dacht meteen: hoe moet het met mijn kinderen? Met haar ex-man, de vader van de kinderen, had ze nog maar weinig contact en ook haar nieuwe vriend was niet in de gelegenheid om fulltime voor Rik en Lisa te zorgen. Dus toen Natascha vroeg of ik na haar overlijden Lisa in huis wilde nemen, twijfelde ik geen moment. Zij kwam vaak bij me over de vloer om met mijn dochters te spelen en voor haar was dit al jaren haar tweede thuis. Rik zou dan bij mijn moeder gaan wonen, die één straat verderop woont. Mijn vriendinnen stonden versteld van mijn beslissing en vroegen: ‘Weet je wel waar je aan begint?’ Als alleenstaande moeder had ik mijn handen immers al vol: mijn ene dochter heeft autisme en de ander lijdt aan suikerziekte. Toch heb ik er geen moment over nagedacht of het zwaar zou worden.”

Lees het hele verhaal van Corine in Vriendin 2 en praat mee op het forum

Plaats een reactie

Heb jij net als Corine een bijzondere band met de kinderen van je zus of broer?

    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

Cathy: 'Ik ben gewoon een moeder die een andere kwetsbare moeder helpt'

27.07.2017 - Het gezin van Cathy (42) zorgt elke week een dag voor Yven (1), zodat zijn ouders wat tijd hebben om hun leven weer op de rit te krijgen. “Ik stel me voor dat hij als twaalfjarige even langsfietst om te kletsen.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit was de mooiste dag van mijn leven'

26.07.2017 - Lezeressen vertellen deze week in Vriendin over de dag die zij nooit meer zullen vergeten: 'De dag dat ik ons adoptiekindje ontmoette'.

Lees meer

2

Ingrids man overleed toen ze 35 weken zwanger was

26.07.2017 - Ingrid (32) was 35 weken zwanger van haar tweede kind toen haar man Bruno (49) plotseling overleed. Hoewel ze hem intens mist, zorgt ze krachtig en positief voor Juliette (4) en Florian (10 maanden). “Ik wil er voor ze zijn, als vader en moeder in één.”

Lees meer
Linda: 'Mijn man chat erotisch met andere vrouwen, zelfs op vakantie'

25.07.2017 - Linda (42) ontdekte dat haar man Johan (43) erotische chatgesprekken voerde met andere vrouwen. Hij beloofde ermee te stoppen, maar doet het nog steeds. Ook op vakantie. Terwijl Linda naast hem zit.

Lees meer
Elske DeWall: 'Zelfs vlak bij huis ontdek ik nog steeds de mooiste plekken'

25.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties en reizen. Deze week zangeres Elske DeWall (31): “Het eten in Rome is zo bizar goed! Pasta ’s middags, pasta ’s avonds...”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!