×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 52: Mary’s dochter Ellen kwam speciaal voor de feestdagen uit Australië

Vriendin 52: Mary’s dochter Ellen kwam speciaal voor de feestdagen uit Australië
27.12.2013 -

‘Eindelijk is ons meidengezin herenigd'


Als moeder van zes dochters heeft Mary (56) altijd kinderen en kleinkinderen over de vloer. Maar hoe gezellig dat ook is, altijd is er een gemis: dochter Ellen woont namelijk in Australië met haar gezin. Dit jaar vloog Ellens gezin voor de feestdagen naar Nederland. “Wat een feest om het hele spul nu bij elkaar te zien.”

Mary: “Toen mijn man Johan onze dochter Ellen en haar gezin laatst van het vliegveld afhaalde, ontmoette hij voor de eerste keer onze kleindochter Madeleine. Ook voor mij was het heel speciaal om Madeleines lieve snoetje weer te zien. De laatste en enige keer dat ik haar zag, was twee jaar geleden. Samen met onze vierde dochter Harma vloog ik naar Australië om bij Madeleines doop te zijn. Ze was destijds nog een hummeltje van drie weken oud. Het is altijd emotioneel als ik mijn dochter Ellen en haar gezin weer in mijn armen kan sluiten. Ellen woont met haar man Daniel en hun kinderen Adam, Lucas en Madeleine in Australië. Vanwege de afstand en de reiskosten kunnen Johan en ik, maar ook onze vijf andere dochters, hen niet zo vaak zien als we zouden willen. Dat is vaak heel moeilijk. Het leven gaat snel en alles verandert. Altijd als Johan en ik onze kleinkinderen weer zien, zijn we ons hier extra van bewust.”

Lees het hele verhaal van Mary in Vriendin 52 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Heb jij ook een zoon of dochter in het buitenland wonen?

  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 vr 27 dec '13 17:17

  Reactie: Nee
  Wat een prachtig verhaal, zo zou het eigenlijk moeten gaan, maar helaas is dat bij mij niet zo. Heb genoten van dit verhaal.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 27 dec '13 17:47

  Reactie: Nee
  Ik ben blij dat ze redelijk in de buurt wonen
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Lizzy198444 vr 27 dec '13 19:45

  Reactie: Nee
  Mooi verhaal
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  nijlpaard wo 1 jan '14 18:45

  Reactie: Ja, en die woont in:....
  belgie
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |