×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 52: Mary’s dochter Ellen kwam speciaal voor de feestdagen uit Australië

Vriendin 52: Mary’s dochter Ellen kwam speciaal voor de feestdagen uit Australië
27.12.2013 -

‘Eindelijk is ons meidengezin herenigd'


Als moeder van zes dochters heeft Mary (56) altijd kinderen en kleinkinderen over de vloer. Maar hoe gezellig dat ook is, altijd is er een gemis: dochter Ellen woont namelijk in Australië met haar gezin. Dit jaar vloog Ellens gezin voor de feestdagen naar Nederland. “Wat een feest om het hele spul nu bij elkaar te zien.”

Mary: “Toen mijn man Johan onze dochter Ellen en haar gezin laatst van het vliegveld afhaalde, ontmoette hij voor de eerste keer onze kleindochter Madeleine. Ook voor mij was het heel speciaal om Madeleines lieve snoetje weer te zien. De laatste en enige keer dat ik haar zag, was twee jaar geleden. Samen met onze vierde dochter Harma vloog ik naar Australië om bij Madeleines doop te zijn. Ze was destijds nog een hummeltje van drie weken oud. Het is altijd emotioneel als ik mijn dochter Ellen en haar gezin weer in mijn armen kan sluiten. Ellen woont met haar man Daniel en hun kinderen Adam, Lucas en Madeleine in Australië. Vanwege de afstand en de reiskosten kunnen Johan en ik, maar ook onze vijf andere dochters, hen niet zo vaak zien als we zouden willen. Dat is vaak heel moeilijk. Het leven gaat snel en alles verandert. Altijd als Johan en ik onze kleinkinderen weer zien, zijn we ons hier extra van bewust.”

Lees het hele verhaal van Mary in Vriendin 52 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Heb jij ook een zoon of dochter in het buitenland wonen?

  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 vr 27 dec '13 17:17

  Reactie: Nee
  Wat een prachtig verhaal, zo zou het eigenlijk moeten gaan, maar helaas is dat bij mij niet zo. Heb genoten van dit verhaal.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 27 dec '13 17:47

  Reactie: Nee
  Ik ben blij dat ze redelijk in de buurt wonen
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Lizzy198444 vr 27 dec '13 19:45

  Reactie: Nee
  Mooi verhaal
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  nijlpaard wo 1 jan '14 18:45

  Reactie: Ja, en die woont in:....
  belgie
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!