×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 52: Mary’s dochter Ellen kwam speciaal voor de feestdagen uit Australië

Vriendin 52: Mary’s dochter Ellen kwam speciaal voor de feestdagen uit Australië
27.12.2013 -

‘Eindelijk is ons meidengezin herenigd'


Als moeder van zes dochters heeft Mary (56) altijd kinderen en kleinkinderen over de vloer. Maar hoe gezellig dat ook is, altijd is er een gemis: dochter Ellen woont namelijk in Australië met haar gezin. Dit jaar vloog Ellens gezin voor de feestdagen naar Nederland. “Wat een feest om het hele spul nu bij elkaar te zien.”

Mary: “Toen mijn man Johan onze dochter Ellen en haar gezin laatst van het vliegveld afhaalde, ontmoette hij voor de eerste keer onze kleindochter Madeleine. Ook voor mij was het heel speciaal om Madeleines lieve snoetje weer te zien. De laatste en enige keer dat ik haar zag, was twee jaar geleden. Samen met onze vierde dochter Harma vloog ik naar Australië om bij Madeleines doop te zijn. Ze was destijds nog een hummeltje van drie weken oud. Het is altijd emotioneel als ik mijn dochter Ellen en haar gezin weer in mijn armen kan sluiten. Ellen woont met haar man Daniel en hun kinderen Adam, Lucas en Madeleine in Australië. Vanwege de afstand en de reiskosten kunnen Johan en ik, maar ook onze vijf andere dochters, hen niet zo vaak zien als we zouden willen. Dat is vaak heel moeilijk. Het leven gaat snel en alles verandert. Altijd als Johan en ik onze kleinkinderen weer zien, zijn we ons hier extra van bewust.”

Lees het hele verhaal van Mary in Vriendin 52 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Heb jij ook een zoon of dochter in het buitenland wonen?

  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 vr 27 dec '13 17:17

  Reactie: Nee
  Wat een prachtig verhaal, zo zou het eigenlijk moeten gaan, maar helaas is dat bij mij niet zo. Heb genoten van dit verhaal.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 27 dec '13 17:47

  Reactie: Nee
  Ik ben blij dat ze redelijk in de buurt wonen
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Lizzy198444 vr 27 dec '13 19:45

  Reactie: Nee
  Mooi verhaal
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  nijlpaard wo 1 jan '14 18:45

  Reactie: Ja, en die woont in:....
  belgie
  Reageer!
Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |