×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 49: Vera kan niet opschieten met de vrouw van haar vader

Vriendin 49: Vera kan niet opschieten met de vrouw van haar vader
03.12.2013 -

“Met Kerst kan ik mijn stiefmoeder niet ontlopen”


Al vanaf hun kennismaking vertrouwt Vera (37) de nieuwe, veel jongere, vrouw van haar vader niet. Ze vermoedt dat zij met haar vader is getrouwd omdat hij er warmpjes bij zit. “Zij doet er alles aan om haar toekomst veilig te stellen, desnoods krijgt ze een ‘liefdesbaby’, waardoor hij voor eeuwig aan haar vastzit.”

“De eerste keer dat ik mijn vaders nieuwe vriendin ontmoette, staat me nog heel helder voor de geest. Drie jaar geleden, op Nieuwjaarsdag, werden mijn broer en ik met onze gezinnen gevraagd langs te komen omdat pa een verrassing voor ons had. Ik had geen idee wat het zou kunnen zijn. Aan een cadeau dacht ik niet, want hij had ons net met Kerst allemaal getrakteerd op een weekendje Disneyland Parijs. Een nieuwe vrouw in zijn leven, laat staan één van mijn eigen leeftijd, kwam zeker niet bij me op. De schok was dan ook groot toen mijn vader ons in de deuropening stond op te wachten met een hoogblonde, slanke, jonge vrouw naast zich. Angela, toen nog 34, zag er wat ordinair gekleed uit en ze kirde dat ze ‘dolblij was dat ze nu eindelijk de schatjes uit Bens leven zou gaan ontmoeten’ en dat ze ‘hoopte een goede stiefmoeder voor ons te zullen zijn’. Ze deed overdreven aardig, maar ook idioot kinderachtig, alsof ze jaren ouder was dan ik, terwijl we in hetzelfde jaar geboren zijn.”

Lees het hele verhaal van Vera in Vriendin 49 en praat mee op het forum. 

Foto: iStockphoto

Plaats een reactie

Kun jij goed opschieten met je stiefmoeder (of -vader)?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  mels123 wo 4 dec '13 17:45

  Reactie: Anders, namelijk...
  Ik heb stiefkinderen 5jaar bij ons huis gehad het was een hel dus ik wil daar mee zeggen dat het voor stiefmoeders ook niet altijd even makkelijk is.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  marscha.reijns za 7 dec '13 13:57

  Reactie: Ik heb geen stiefmoeder (of -vader)
  mijn ouders zijn nog gelukkig getrouwd
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Linda.Olsthoorn.Bunk do 19 dec '13 23:33

  Reactie: Ja, we hebben een goede band
  Ik heb sinds augustus 2000 gescheiden ouders ( ik was toen 15 ) en sinds 2000 ook al een (stief)moeder. Ik zet het expres tussen ( ) omdat ik haar niet als stief beschouw. Ik kende haar al voor de scheiding, en na de scheiding zijn we hechter geworden. We hebben nog een paar jaar met z'n 3-en gewoond en dat ging over het algemeen heel goed. Sinds 2002 heb ik ook een stiefvader. In het begin ging het goed tussen ons, maar toen ik bij hun kwam wonen ging het bergafwaarts tussen hem en mij. Toen heeft mijn stiefmoeder aangeboden om mij bij hun te laten wonen. Verhuizing van Enschede naar Sappemeer.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!