×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

In de feeststemming met Nick en Simon

In de feeststemming met Nick en Simon
03.12.2013 -

‘Met Kerst gaan we de kroeg in!’


Nick Schilder (30) en Simon Keizer (29) houden van Kerst. Dit jaar namen ze zelfs hun eerste kerstalbum op. De feestdagen zijn speciaal voor ze. Nick: “Ik weet al vanaf mijn vijftiende niet anders dan dat met Kerst alle remmen los gaan.”

December, het jaar loopt ten einde. Hoe was het jaar 2013 voor jullie?
Simon:
“Heftig! Wij dachten dat we het rustiger zouden krijgen nadat we gestopt waren met The Voice Of Holland. Maar we hebben een programma gemaakt in Zuid-Afrika, we deden The Voice Kidsen gaven een concert in het GelreDome. Voor stichting Edukans, waar we ambassadeur van zijn, hebben we ook nog een reis naar Kenia gemaakt én we zijn net naar Cuba en Jamaica geweest voor het programma The Caribbean Dream. O, en we hebben een kerstalbum en een Duits album opgenomen. Als ik terugkijk, denk ik: hoe heeft dat allemaal in een jaar gepast?”
Nick: “Wat wel fijn was, was dat sommige dingen in de luwte plaatsvonden. The Voice Of Holland bracht veel druk met zich mee, alles gebeurde onder het oog van heel Nederland. Dat was een andere energie dan het opnemen van een album, als je anoniem in de studio zit. Dat vond ik wel prettig, dat we eens níet elke week op tv te zien waren.”

Lees het hele interview met Nick en Simon in Vriendin 49.

Plaats een reactie

Luister jij graag naar muziek van Nick & Simon?

  •  
  •  
  •  
  •  

7Reacties

 • Dit is niet ok!

  Lino di 3 dec '13 11:42

  Reactie: Ja, ik ben groot fan!
  Ik ben gek op die twee!!!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  pluizig en blauw di 3 dec '13 17:43

  Reactie: Ja, ik ben groot fan!
  Omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan... en ik voorheen ook regelmatig met kerst in volendamse kroeg ben geweest... erg gezellig.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  joze di 3 dec '13 21:13

  Reactie: Ja, ik ben groot fan!
  mooi muziek en leuke mannen! Erg plezierig om van te genieten.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Edelweiss 1302 wo 4 dec '13 19:49

  Reactie: Ja, ik ben groot fan!
  De kerstcd van hun lijkt me erg mooi en weer eens wat anders dan dat eeuwige Last Christmas van Wahm
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  konijntje9@msn.com wo 4 dec '13 21:46

  Reactie: Ja, ik ben groot fan!
 • Dit is niet ok!

  konijntje9@msn.com wo 4 dec '13 21:48

  Reactie: Ja, ik ben groot fan!
 • Dit is niet ok!

  smoradipanah wo 12 mrt '14 18:50

  Reactie: Ja, ik ben groot fan!
  ik vind nick en simon super
  Reageer!

1

Cathy: 'Ik ben gewoon een moeder die een andere kwetsbare moeder helpt'

27.07.2017 - Het gezin van Cathy (42) zorgt elke week een dag voor Yven (1), zodat zijn ouders wat tijd hebben om hun leven weer op de rit te krijgen. “Ik stel me voor dat hij als twaalfjarige even langsfietst om te kletsen.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit was de mooiste dag van mijn leven'

26.07.2017 - Lezeressen vertellen deze week in Vriendin over de dag die zij nooit meer zullen vergeten: 'De dag dat ik ons adoptiekindje ontmoette'.

Lees meer

2

Ingrids man overleed toen ze 35 weken zwanger was

26.07.2017 - Ingrid (32) was 35 weken zwanger van haar tweede kind toen haar man Bruno (49) plotseling overleed. Hoewel ze hem intens mist, zorgt ze krachtig en positief voor Juliette (4) en Florian (10 maanden). “Ik wil er voor ze zijn, als vader en moeder in één.”

Lees meer
Linda: 'Mijn man chat erotisch met andere vrouwen, zelfs op vakantie'

25.07.2017 - Linda (42) ontdekte dat haar man Johan (43) erotische chatgesprekken voerde met andere vrouwen. Hij beloofde ermee te stoppen, maar doet het nog steeds. Ook op vakantie. Terwijl Linda naast hem zit.

Lees meer
Elske DeWall: 'Zelfs vlak bij huis ontdek ik nog steeds de mooiste plekken'

25.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties en reizen. Deze week zangeres Elske DeWall (31): “Het eten in Rome is zo bizar goed! Pasta ’s middags, pasta ’s avonds...”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!