×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

In de feeststemming met Nick en Simon

In de feeststemming met Nick en Simon
03.12.2013 -

‘Met Kerst gaan we de kroeg in!’


Nick Schilder (30) en Simon Keizer (29) houden van Kerst. Dit jaar namen ze zelfs hun eerste kerstalbum op. De feestdagen zijn speciaal voor ze. Nick: “Ik weet al vanaf mijn vijftiende niet anders dan dat met Kerst alle remmen los gaan.”

December, het jaar loopt ten einde. Hoe was het jaar 2013 voor jullie?
Simon:
“Heftig! Wij dachten dat we het rustiger zouden krijgen nadat we gestopt waren met The Voice Of Holland. Maar we hebben een programma gemaakt in Zuid-Afrika, we deden The Voice Kidsen gaven een concert in het GelreDome. Voor stichting Edukans, waar we ambassadeur van zijn, hebben we ook nog een reis naar Kenia gemaakt én we zijn net naar Cuba en Jamaica geweest voor het programma The Caribbean Dream. O, en we hebben een kerstalbum en een Duits album opgenomen. Als ik terugkijk, denk ik: hoe heeft dat allemaal in een jaar gepast?”
Nick: “Wat wel fijn was, was dat sommige dingen in de luwte plaatsvonden. The Voice Of Holland bracht veel druk met zich mee, alles gebeurde onder het oog van heel Nederland. Dat was een andere energie dan het opnemen van een album, als je anoniem in de studio zit. Dat vond ik wel prettig, dat we eens níet elke week op tv te zien waren.”

Lees het hele interview met Nick en Simon in Vriendin 49.

Plaats een reactie

Luister jij graag naar muziek van Nick & Simon?

  •  
  •  
  •  
  •  

7Reacties

 • Dit is niet ok!

  Lino di 3 dec '13 11:42

  Reactie: Ja, ik ben groot fan!
  Ik ben gek op die twee!!!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  pluizig en blauw di 3 dec '13 17:43

  Reactie: Ja, ik ben groot fan!
  Omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan... en ik voorheen ook regelmatig met kerst in volendamse kroeg ben geweest... erg gezellig.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  joze di 3 dec '13 21:13

  Reactie: Ja, ik ben groot fan!
  mooi muziek en leuke mannen! Erg plezierig om van te genieten.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Edelweiss 1302 wo 4 dec '13 19:49

  Reactie: Ja, ik ben groot fan!
  De kerstcd van hun lijkt me erg mooi en weer eens wat anders dan dat eeuwige Last Christmas van Wahm
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  konijntje9@msn.com wo 4 dec '13 21:46

  Reactie: Ja, ik ben groot fan!
 • Dit is niet ok!

  konijntje9@msn.com wo 4 dec '13 21:48

  Reactie: Ja, ik ben groot fan!
 • Dit is niet ok!

  smoradipanah wo 12 mrt '14 18:50

  Reactie: Ja, ik ben groot fan!
  ik vind nick en simon super
  Reageer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen.“Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |