×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

In de feeststemming met Nick en Simon

In de feeststemming met Nick en Simon
03.12.2013 -

‘Met Kerst gaan we de kroeg in!’


Nick Schilder (30) en Simon Keizer (29) houden van Kerst. Dit jaar namen ze zelfs hun eerste kerstalbum op. De feestdagen zijn speciaal voor ze. Nick: “Ik weet al vanaf mijn vijftiende niet anders dan dat met Kerst alle remmen los gaan.”

December, het jaar loopt ten einde. Hoe was het jaar 2013 voor jullie?
Simon:
“Heftig! Wij dachten dat we het rustiger zouden krijgen nadat we gestopt waren met The Voice Of Holland. Maar we hebben een programma gemaakt in Zuid-Afrika, we deden The Voice Kidsen gaven een concert in het GelreDome. Voor stichting Edukans, waar we ambassadeur van zijn, hebben we ook nog een reis naar Kenia gemaakt én we zijn net naar Cuba en Jamaica geweest voor het programma The Caribbean Dream. O, en we hebben een kerstalbum en een Duits album opgenomen. Als ik terugkijk, denk ik: hoe heeft dat allemaal in een jaar gepast?”
Nick: “Wat wel fijn was, was dat sommige dingen in de luwte plaatsvonden. The Voice Of Holland bracht veel druk met zich mee, alles gebeurde onder het oog van heel Nederland. Dat was een andere energie dan het opnemen van een album, als je anoniem in de studio zit. Dat vond ik wel prettig, dat we eens níet elke week op tv te zien waren.”

Lees het hele interview met Nick en Simon in Vriendin 49.

Plaats een reactie

Luister jij graag naar muziek van Nick & Simon?

  •  
  •  
  •  
  •  

7Reacties

 • Dit is niet ok!

  Lino di 3 dec '13 11:42

  Reactie: Ja, ik ben groot fan!
  Ik ben gek op die twee!!!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  pluizig en blauw di 3 dec '13 17:43

  Reactie: Ja, ik ben groot fan!
  Omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan... en ik voorheen ook regelmatig met kerst in volendamse kroeg ben geweest... erg gezellig.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  joze di 3 dec '13 21:13

  Reactie: Ja, ik ben groot fan!
  mooi muziek en leuke mannen! Erg plezierig om van te genieten.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Edelweiss 1302 wo 4 dec '13 19:49

  Reactie: Ja, ik ben groot fan!
  De kerstcd van hun lijkt me erg mooi en weer eens wat anders dan dat eeuwige Last Christmas van Wahm
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  konijntje9@msn.com wo 4 dec '13 21:46

  Reactie: Ja, ik ben groot fan!
 • Dit is niet ok!

  konijntje9@msn.com wo 4 dec '13 21:48

  Reactie: Ja, ik ben groot fan!
 • Dit is niet ok!

  smoradipanah wo 12 mrt '14 18:50

  Reactie: Ja, ik ben groot fan!
  ik vind nick en simon super
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |