×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Fajah Lourens heeft geleerd van haar verleden

Fajah Lourens heeft geleerd van haar verleden
05.11.2013 -

‘Ik werk keihard en wil zelf iets bereiken’


Ze begon als actrice, maar Fajah Lourens (32) verdient tegenwoordig haar brood als dj. Daarnaast voedt ze haar twee kinderen op. Geen probleem, volgens de zelfstandige beauty: “Het is juist simpel: mijn werk is ’s nachts en overdag ben ik gewoon thuis.”

De laatste jaren horen we vooral van jou als dj. Hoe is dat zo gekomen?
“Eigenlijk begon het per toeval, omdat iemand het me wilde leren. Toen ik het eenmaal onder de knie had, vond ik het zó leuk, vooral de interactie met het publiek, dat ik het ben blijven doen. Die interactie had ik niet bij het acteren. Natuurlijk las ik later wel wat mensen ervan vonden, bijvoorbeeld door berichtjes van fans, maar nu heb ik direct contact met mijn publiek. Hier in Nederland heb ik veel boekingen: in discotheken, op festivals en bedrijfsfeesten… Maar graag zou ik ook in het buitenland bekend worden. Nu draai ik daar wel regelmatig, van de zomer heb ik nog een hele tournee gedaan, maar dat is vooral op plekken waar Nederlanders komen. Ik wil méér dan steeds in dezelfde Nederlandse tenten staan. Daarnaast vind ik het fantastisch om de wereld te zien, dus als ik dat kan combineren, leuk.”

Lees het hele interview met Fajah Lourens in Vriendin 45.

Plaats een reactie

Wat vind jij van Fajah als dj?

  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  San-dra1971 di 5 nov '13 11:25

  Reactie: Ik vind Fajah als dj...
  Ik ken haar niet als dj, maar het blijft een leuke meid. Veel succes !
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!