×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Fajah Lourens heeft geleerd van haar verleden

Fajah Lourens heeft geleerd van haar verleden
05.11.2013 -

‘Ik werk keihard en wil zelf iets bereiken’


Ze begon als actrice, maar Fajah Lourens (32) verdient tegenwoordig haar brood als dj. Daarnaast voedt ze haar twee kinderen op. Geen probleem, volgens de zelfstandige beauty: “Het is juist simpel: mijn werk is ’s nachts en overdag ben ik gewoon thuis.”

De laatste jaren horen we vooral van jou als dj. Hoe is dat zo gekomen?
“Eigenlijk begon het per toeval, omdat iemand het me wilde leren. Toen ik het eenmaal onder de knie had, vond ik het zó leuk, vooral de interactie met het publiek, dat ik het ben blijven doen. Die interactie had ik niet bij het acteren. Natuurlijk las ik later wel wat mensen ervan vonden, bijvoorbeeld door berichtjes van fans, maar nu heb ik direct contact met mijn publiek. Hier in Nederland heb ik veel boekingen: in discotheken, op festivals en bedrijfsfeesten… Maar graag zou ik ook in het buitenland bekend worden. Nu draai ik daar wel regelmatig, van de zomer heb ik nog een hele tournee gedaan, maar dat is vooral op plekken waar Nederlanders komen. Ik wil méér dan steeds in dezelfde Nederlandse tenten staan. Daarnaast vind ik het fantastisch om de wereld te zien, dus als ik dat kan combineren, leuk.”

Lees het hele interview met Fajah Lourens in Vriendin 45.

Plaats een reactie

Wat vind jij van Fajah als dj?

  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  San-dra1971 di 5 nov '13 11:25

  Reactie: Ik vind Fajah als dj...
  Ik ken haar niet als dj, maar het blijft een leuke meid. Veel succes !
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |