×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Fajah Lourens heeft geleerd van haar verleden

Fajah Lourens heeft geleerd van haar verleden
05.11.2013 -

‘Ik werk keihard en wil zelf iets bereiken’


Ze begon als actrice, maar Fajah Lourens (32) verdient tegenwoordig haar brood als dj. Daarnaast voedt ze haar twee kinderen op. Geen probleem, volgens de zelfstandige beauty: “Het is juist simpel: mijn werk is ’s nachts en overdag ben ik gewoon thuis.”

De laatste jaren horen we vooral van jou als dj. Hoe is dat zo gekomen?
“Eigenlijk begon het per toeval, omdat iemand het me wilde leren. Toen ik het eenmaal onder de knie had, vond ik het zó leuk, vooral de interactie met het publiek, dat ik het ben blijven doen. Die interactie had ik niet bij het acteren. Natuurlijk las ik later wel wat mensen ervan vonden, bijvoorbeeld door berichtjes van fans, maar nu heb ik direct contact met mijn publiek. Hier in Nederland heb ik veel boekingen: in discotheken, op festivals en bedrijfsfeesten… Maar graag zou ik ook in het buitenland bekend worden. Nu draai ik daar wel regelmatig, van de zomer heb ik nog een hele tournee gedaan, maar dat is vooral op plekken waar Nederlanders komen. Ik wil méér dan steeds in dezelfde Nederlandse tenten staan. Daarnaast vind ik het fantastisch om de wereld te zien, dus als ik dat kan combineren, leuk.”

Lees het hele interview met Fajah Lourens in Vriendin 45.

Plaats een reactie

Wat vind jij van Fajah als dj?

  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  San-dra1971 di 5 nov '13 11:25

  Reactie: Ik vind Fajah als dj...
  Ik ken haar niet als dj, maar het blijft een leuke meid. Veel succes !
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |