×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 36: Bernadette raakte niet alleen veel kilo’s kwijt, maar ook haar man

Vriendin 36: Bernadette raakte niet alleen veel kilo’s kwijt, maar ook haar man
03.09.2013 -

‘Was ik eindelijk afgevallen, vroeg hij een scheiding aan!’


Hoe meer ze afvalt, hoe beter Bernadette (44) in haar vel zit. Haar man Niels (46) is minder enthousiast. Bovendien bekent hij gevoelens te hebben voor een ander. ‘In plaats van trots te zijn en zijn liefde naar mij te uiten, blijkt hij verliefd op zijn beste vriendin...’

Bernadette: “Eigenlijk worstel ik al mijn hele leven met mijn gewicht. Tijdens mijn tienerjaren viel het nog wel mee, ik was niet superdik, maar had best een fors lichaam. Maar toen ik rond mijn twintigste met Niels ging samenwonen, begon ik aan te komen. En flink ook. Ik ben geen kooktalent, dus we aten geregeld een makkelijke pasta of schoven een pizza in de oven. ’s Avonds namen we vaak een lekker toastje of we frituurden een portie bitterballen. Voor ik het in de gaten had, vlogen de kilo’s eraan.”

Lees het hele interview met Bernadette in Vriendin 36 en praat mee op het forum.

 

Foto: iStockphoto

Plaats een reactie

Ben jij ook veel afgevallen?

  •  
  •  

8Reacties

 • Dit is niet ok!

  Schipperinnetje di 3 sep '13 18:22

  Reactie: Ja
  Ik ben op dit moment 17 kilo kwijt, maar wil op z'n minst nog 25 kilo kwijt.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Inny do 5 sep '13 14:20

  Reactie: Ja
  Ja ik ben tot nu toe 25 kilo kwijt en ik ga voor nog eens 20
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Inky1963 do 5 sep '13 16:32

  Reactie: Ja
  40 kilo na een maagverkleining vorig jaar.. dus ook 4 tot 5 kledingmaten kleiner.. heerlijk..
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  senay.sen.984 do 5 sep '13 19:47

  Reactie: Ja
  Ik ben in drie maanden tijd 10 kilo afgevallen. Ik lette wel op, maar kwam in circel terecht niets was snel genoeg en tobde maar door.... Mijn partner maakte ook negatieve opmerkingen over mijn gewicht en dat had ook invloed. Stress op t werk rn thuis alles bijelkaar, slapeloze nachten.... Op een ongezond e manier maar jaa???
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  wilma schoenmakers ma 9 sep '13 12:42

  Reactie: Nee
  moet zeker 15 kilo kwijt ,,,maar lukt van geens kanten,,,,,,zelfs met een dieeetisteniet zei dathet bij mij niet aan het eten lag maar een andere oorzaak had wel eeen tijd erg gestesst geweest kwam toen veel aan,,,,,,,,,maar toen ik rustiger werdt viel ik er ook weer wat af.... maar aan gezien ik niet helemaal rustig wordt ,zal ik wel steeds mij overtollige kilo"s houden heb er lang mee rond gelopen, maar denk nu die me niet zien wil, kijk maar ergens anders na je leert er wel mee leven ook als je het leuk vindt
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 ma 9 sep '13 23:40

  Reactie: Nee
  Maar die kerel van Bernadette verdiende haar niet meer. Ze verdiend nu veel beter. Bah wat een rot vent dacht ik toen ik het las. Ben zelf ook volslank. Zo noem ik het maar.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  just_me_90 di 10 sep '13 15:14

  Reactie: Ja
  ik ben 86 kilo afgevallen.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 11 sep '13 11:07

  Reactie: Nee
  Helaas niet. Ik heb er flink moeite mee dat ik zo dik ben en dat is 1 van de redenen waarom ik geen relatie heb en niet aan durf te gaan. Sterker nog die keren dat ik een relatie begon was is net veel afgevallen. Helaas kwam ik altijd weer aan en nu lukt het me helemaal niet meer om af te vallen.
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |