×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 36: Bernadette raakte niet alleen veel kilo’s kwijt, maar ook haar man

Vriendin 36: Bernadette raakte niet alleen veel kilo’s kwijt, maar ook haar man
03.09.2013 -

‘Was ik eindelijk afgevallen, vroeg hij een scheiding aan!’


Hoe meer ze afvalt, hoe beter Bernadette (44) in haar vel zit. Haar man Niels (46) is minder enthousiast. Bovendien bekent hij gevoelens te hebben voor een ander. ‘In plaats van trots te zijn en zijn liefde naar mij te uiten, blijkt hij verliefd op zijn beste vriendin...’

Bernadette: “Eigenlijk worstel ik al mijn hele leven met mijn gewicht. Tijdens mijn tienerjaren viel het nog wel mee, ik was niet superdik, maar had best een fors lichaam. Maar toen ik rond mijn twintigste met Niels ging samenwonen, begon ik aan te komen. En flink ook. Ik ben geen kooktalent, dus we aten geregeld een makkelijke pasta of schoven een pizza in de oven. ’s Avonds namen we vaak een lekker toastje of we frituurden een portie bitterballen. Voor ik het in de gaten had, vlogen de kilo’s eraan.”

Lees het hele interview met Bernadette in Vriendin 36 en praat mee op het forum.

 

Foto: iStockphoto

Plaats een reactie

Ben jij ook veel afgevallen?

  •  
  •  

8Reacties

 • Dit is niet ok!

  Schipperinnetje di 3 sep '13 18:22

  Reactie: Ja
  Ik ben op dit moment 17 kilo kwijt, maar wil op z'n minst nog 25 kilo kwijt.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Inny do 5 sep '13 14:20

  Reactie: Ja
  Ja ik ben tot nu toe 25 kilo kwijt en ik ga voor nog eens 20
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Inky1963 do 5 sep '13 16:32

  Reactie: Ja
  40 kilo na een maagverkleining vorig jaar.. dus ook 4 tot 5 kledingmaten kleiner.. heerlijk..
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  senay.sen.984 do 5 sep '13 19:47

  Reactie: Ja
  Ik ben in drie maanden tijd 10 kilo afgevallen. Ik lette wel op, maar kwam in circel terecht niets was snel genoeg en tobde maar door.... Mijn partner maakte ook negatieve opmerkingen over mijn gewicht en dat had ook invloed. Stress op t werk rn thuis alles bijelkaar, slapeloze nachten.... Op een ongezond e manier maar jaa???
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  wilma schoenmakers ma 9 sep '13 12:42

  Reactie: Nee
  moet zeker 15 kilo kwijt ,,,maar lukt van geens kanten,,,,,,zelfs met een dieeetisteniet zei dathet bij mij niet aan het eten lag maar een andere oorzaak had wel eeen tijd erg gestesst geweest kwam toen veel aan,,,,,,,,,maar toen ik rustiger werdt viel ik er ook weer wat af.... maar aan gezien ik niet helemaal rustig wordt ,zal ik wel steeds mij overtollige kilo"s houden heb er lang mee rond gelopen, maar denk nu die me niet zien wil, kijk maar ergens anders na je leert er wel mee leven ook als je het leuk vindt
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 ma 9 sep '13 23:40

  Reactie: Nee
  Maar die kerel van Bernadette verdiende haar niet meer. Ze verdiend nu veel beter. Bah wat een rot vent dacht ik toen ik het las. Ben zelf ook volslank. Zo noem ik het maar.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  just_me_90 di 10 sep '13 15:14

  Reactie: Ja
  ik ben 86 kilo afgevallen.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 11 sep '13 11:07

  Reactie: Nee
  Helaas niet. Ik heb er flink moeite mee dat ik zo dik ben en dat is 1 van de redenen waarom ik geen relatie heb en niet aan durf te gaan. Sterker nog die keren dat ik een relatie begon was is net veel afgevallen. Helaas kwam ik altijd weer aan en nu lukt het me helemaal niet meer om af te vallen.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!