×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 36: Bernadette raakte niet alleen veel kilo’s kwijt, maar ook haar man

Vriendin 36: Bernadette raakte niet alleen veel kilo’s kwijt, maar ook haar man
03.09.2013 -

‘Was ik eindelijk afgevallen, vroeg hij een scheiding aan!’


Hoe meer ze afvalt, hoe beter Bernadette (44) in haar vel zit. Haar man Niels (46) is minder enthousiast. Bovendien bekent hij gevoelens te hebben voor een ander. ‘In plaats van trots te zijn en zijn liefde naar mij te uiten, blijkt hij verliefd op zijn beste vriendin...’

Bernadette: “Eigenlijk worstel ik al mijn hele leven met mijn gewicht. Tijdens mijn tienerjaren viel het nog wel mee, ik was niet superdik, maar had best een fors lichaam. Maar toen ik rond mijn twintigste met Niels ging samenwonen, begon ik aan te komen. En flink ook. Ik ben geen kooktalent, dus we aten geregeld een makkelijke pasta of schoven een pizza in de oven. ’s Avonds namen we vaak een lekker toastje of we frituurden een portie bitterballen. Voor ik het in de gaten had, vlogen de kilo’s eraan.”

Lees het hele interview met Bernadette in Vriendin 36 en praat mee op het forum.

 

Foto: iStockphoto

Plaats een reactie

Ben jij ook veel afgevallen?

  •  
  •  

8Reacties

 • Dit is niet ok!

  Schipperinnetje di 3 sep '13 18:22

  Reactie: Ja
  Ik ben op dit moment 17 kilo kwijt, maar wil op z'n minst nog 25 kilo kwijt.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Inny do 5 sep '13 14:20

  Reactie: Ja
  Ja ik ben tot nu toe 25 kilo kwijt en ik ga voor nog eens 20
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Inky1963 do 5 sep '13 16:32

  Reactie: Ja
  40 kilo na een maagverkleining vorig jaar.. dus ook 4 tot 5 kledingmaten kleiner.. heerlijk..
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  senay.sen.984 do 5 sep '13 19:47

  Reactie: Ja
  Ik ben in drie maanden tijd 10 kilo afgevallen. Ik lette wel op, maar kwam in circel terecht niets was snel genoeg en tobde maar door.... Mijn partner maakte ook negatieve opmerkingen over mijn gewicht en dat had ook invloed. Stress op t werk rn thuis alles bijelkaar, slapeloze nachten.... Op een ongezond e manier maar jaa???
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  wilma schoenmakers ma 9 sep '13 12:42

  Reactie: Nee
  moet zeker 15 kilo kwijt ,,,maar lukt van geens kanten,,,,,,zelfs met een dieeetisteniet zei dathet bij mij niet aan het eten lag maar een andere oorzaak had wel eeen tijd erg gestesst geweest kwam toen veel aan,,,,,,,,,maar toen ik rustiger werdt viel ik er ook weer wat af.... maar aan gezien ik niet helemaal rustig wordt ,zal ik wel steeds mij overtollige kilo"s houden heb er lang mee rond gelopen, maar denk nu die me niet zien wil, kijk maar ergens anders na je leert er wel mee leven ook als je het leuk vindt
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 ma 9 sep '13 23:40

  Reactie: Nee
  Maar die kerel van Bernadette verdiende haar niet meer. Ze verdiend nu veel beter. Bah wat een rot vent dacht ik toen ik het las. Ben zelf ook volslank. Zo noem ik het maar.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  just_me_90 di 10 sep '13 15:14

  Reactie: Ja
  ik ben 86 kilo afgevallen.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 11 sep '13 11:07

  Reactie: Nee
  Helaas niet. Ik heb er flink moeite mee dat ik zo dik ben en dat is 1 van de redenen waarom ik geen relatie heb en niet aan durf te gaan. Sterker nog die keren dat ik een relatie begon was is net veel afgevallen. Helaas kwam ik altijd weer aan en nu lukt het me helemaal niet meer om af te vallen.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |