×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 32: Een gezin zonder moeder, hoe werkt dat?

Vriendin 32: Een gezin zonder moeder, hoe werkt dat?
07.08.2013 -

‘Als alleenstaande vader hol ik mezelf soms voorbij’


Als zijn vrouw Leonora op haar 40ste plotseling overlijdt, staat Marcel (49) er alleen voor met zijn dochters Mila (14), Eva (12) en Saskia (9). Er moet even een knop om, maar dan gaat hij er ook vol voor. “Dat ik er écht ben voor mijn kinderen, heeft me veel liefde en blijdschap gegeven.”


Marcel: “Het is nu acht jaar geleden dat mijn vrouw Leonora overleed. Met onze drie dochtertjes – die toen zes, vier en één jaar oud waren – woonden we in Mexico, omdat ik daar werkte. Later las ik e-mails die Leonora aan een vriendin stuurde. Ze schreef dat ze zich nog nooit zo gelukkig had gevoeld als toen. Ze voelde zich thuis in Mexico, ze genoot van haar kinderen, van de tuin en het heerlijke weer, ze zat lekker in haar vel. Leonora is gestorven in een prachtige periode in haar leven.”

Lees het hele verhaal van Marcel in Vriendin 32 en praat mee op het forum

Plaats een reactie

Ben jij een alleenstaande moeder?

  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  Lautje2702 zo 11 aug '13 16:00

  Reactie: Nee
  Maar als ik mijn huidige man niet had ontmoet had ik wel een alleenstaande moeder geweest maar dan bewust.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 13 aug '13 11:20

  Reactie: Ja
  Op einde van mn zwangerschap is man vreemdgegaan, en nadat dochter 3,5 week was is hij het huis uitgegaan
  Reageer!

1

Cathy: 'Ik ben gewoon een moeder die een andere kwetsbare moeder helpt'

27.07.2017 - Het gezin van Cathy (42) zorgt elke week een dag voor Yven (1), zodat zijn ouders wat tijd hebben om hun leven weer op de rit te krijgen. “Ik stel me voor dat hij als twaalfjarige even langsfietst om te kletsen.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit was de mooiste dag van mijn leven'

26.07.2017 - Lezeressen vertellen deze week in Vriendin over de dag die zij nooit meer zullen vergeten: 'De dag dat ik ons adoptiekindje ontmoette'.

Lees meer

2

Ingrids man overleed toen ze 35 weken zwanger was

26.07.2017 - Ingrid (32) was 35 weken zwanger van haar tweede kind toen haar man Bruno (49) plotseling overleed. Hoewel ze hem intens mist, zorgt ze krachtig en positief voor Juliette (4) en Florian (10 maanden). “Ik wil er voor ze zijn, als vader en moeder in één.”

Lees meer
Linda: 'Mijn man chat erotisch met andere vrouwen, zelfs op vakantie'

25.07.2017 - Linda (42) ontdekte dat haar man Johan (43) erotische chatgesprekken voerde met andere vrouwen. Hij beloofde ermee te stoppen, maar doet het nog steeds. Ook op vakantie. Terwijl Linda naast hem zit.

Lees meer
Elske DeWall: 'Zelfs vlak bij huis ontdek ik nog steeds de mooiste plekken'

25.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties en reizen. Deze week zangeres Elske DeWall (31): “Het eten in Rome is zo bizar goed! Pasta ’s middags, pasta ’s avonds...”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!