×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 32: Een gezin zonder moeder, hoe werkt dat?

Vriendin 32: Een gezin zonder moeder, hoe werkt dat?
07.08.2013 -

‘Als alleenstaande vader hol ik mezelf soms voorbij’


Als zijn vrouw Leonora op haar 40ste plotseling overlijdt, staat Marcel (49) er alleen voor met zijn dochters Mila (14), Eva (12) en Saskia (9). Er moet even een knop om, maar dan gaat hij er ook vol voor. “Dat ik er écht ben voor mijn kinderen, heeft me veel liefde en blijdschap gegeven.”


Marcel: “Het is nu acht jaar geleden dat mijn vrouw Leonora overleed. Met onze drie dochtertjes – die toen zes, vier en één jaar oud waren – woonden we in Mexico, omdat ik daar werkte. Later las ik e-mails die Leonora aan een vriendin stuurde. Ze schreef dat ze zich nog nooit zo gelukkig had gevoeld als toen. Ze voelde zich thuis in Mexico, ze genoot van haar kinderen, van de tuin en het heerlijke weer, ze zat lekker in haar vel. Leonora is gestorven in een prachtige periode in haar leven.”

Lees het hele verhaal van Marcel in Vriendin 32 en praat mee op het forum

Plaats een reactie

Ben jij een alleenstaande moeder?

  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  Lautje2702 zo 11 aug '13 16:00

  Reactie: Nee
  Maar als ik mijn huidige man niet had ontmoet had ik wel een alleenstaande moeder geweest maar dan bewust.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 13 aug '13 11:20

  Reactie: Ja
  Op einde van mn zwangerschap is man vreemdgegaan, en nadat dochter 3,5 week was is hij het huis uitgegaan
  Reageer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen.“Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |