×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 32: Een gezin zonder moeder, hoe werkt dat?

Vriendin 32: Een gezin zonder moeder, hoe werkt dat?
07.08.2013 -

‘Als alleenstaande vader hol ik mezelf soms voorbij’


Als zijn vrouw Leonora op haar 40ste plotseling overlijdt, staat Marcel (49) er alleen voor met zijn dochters Mila (14), Eva (12) en Saskia (9). Er moet even een knop om, maar dan gaat hij er ook vol voor. “Dat ik er écht ben voor mijn kinderen, heeft me veel liefde en blijdschap gegeven.”


Marcel: “Het is nu acht jaar geleden dat mijn vrouw Leonora overleed. Met onze drie dochtertjes – die toen zes, vier en één jaar oud waren – woonden we in Mexico, omdat ik daar werkte. Later las ik e-mails die Leonora aan een vriendin stuurde. Ze schreef dat ze zich nog nooit zo gelukkig had gevoeld als toen. Ze voelde zich thuis in Mexico, ze genoot van haar kinderen, van de tuin en het heerlijke weer, ze zat lekker in haar vel. Leonora is gestorven in een prachtige periode in haar leven.”

Lees het hele verhaal van Marcel in Vriendin 32 en praat mee op het forum

Plaats een reactie

Ben jij een alleenstaande moeder?

  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  Lautje2702 zo 11 aug '13 16:00

  Reactie: Nee
  Maar als ik mijn huidige man niet had ontmoet had ik wel een alleenstaande moeder geweest maar dan bewust.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 13 aug '13 11:20

  Reactie: Ja
  Op einde van mn zwangerschap is man vreemdgegaan, en nadat dochter 3,5 week was is hij het huis uitgegaan
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |