×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 29: Saskia heeft spijt dat ze het heeft uitgemaakt

Vriendin 29: Saskia heeft spijt dat ze het heeft uitgemaakt
17.07.2013 - Redactie Vriendin

‘Ik ben verliefd op mijn ex, maar hij is nu bezet’


Ze ergerde zich aan haar vriend Martijn en wilde weer vrij zijn, na acht jaar relatie. Maar een jaar later wil Saskia (37) niets liever dan een hereniging. Ze is smoorverliefd op haar ex, maar hij heeft inmiddels een nieuwe vriendin. “Met dat scenario had ik écht nooit rekening gehouden.”

Saskia: “Ik kan mezelf wel voor mijn kop slaan. Hoe heb ik zo stom kunnen zijn dat ik deze leuke man heb laten gaan? Waarom moest ik het met alle geweld uitmaken, alleen maar omdat ik twijfelde en vond dat we langs elkaar heen leefden? Ik dacht dat ik er goed aan deed om los te zijn van Martijn. Ik wilde vrij zijn. In eerste instantie werkte dat ook prima. We pakten ieder ons eigen leven op, maar zochten elkaar daarnaast ook nog steeds op. Langzaamaan kreeg ik weer gevoelens voor hem. We spraken er niet over, maar ik nam aan dat het bij mijn ex ook het geval was. Zeker nadat we een keer samen in bed waren beland. Met het scenario dat hij verliefd zou kunnen worden op een ander, had ik écht nooit rekening gehouden.”

Lees het hele verhaal van Saskia in Vriendin 29 en praat mee op het forum.


 

Plaats een reactie

Ben jij nog verliefd op je ex?

  •  
  •  

7Reacties

 • Dit is niet ok!

  Olive wo 17 jul '13 14:11

  Reactie: Nee
  Is niet voor niets mijn ex
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  desiree.barents wo 17 jul '13 14:42

  Reactie: Nee
  Gelukkig niet, zou een beetje een zooitje worden hé
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 17 jul '13 18:48

  Reactie: Ja
  Ik wil hem voor geen goud terug want, het is een hufter. maar, het doet nog steets pijn. Het is al 4 jaar over. Volgens mij had het ook anders kunnen zijn !!
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 17 jul '13 18:55

  Reactie: Ja
  Ik hield ontzettend veel van die man. Het eerst jaar was het ook echt leuk. Alleen ik betaalde alleen de rekeningen. Hij legde z'n geld bij z'n moeder thuis in een kistje en betaalde alleen de extra dingen zoals de tuin aanleggen rolluiken voor het raam. zonneschermen ed. Op een gegeven moment vroeg mijn moeder me waarom ik er zo verwaarloost uitzag. Ik was altijd tiptop gekleed. Toen vertelde ik dat ik alles betaalde en daar geen geld meer voor over had. M'n moeder werd woest met als gevolg dat hij dus mee moest gaan betalen wat natuurlijk gewoon is. Sinds die tijd werd het een hufter. Hij kleineerde me. Maakte kontstand ruzie. ging zelfs op een ander kamer slapen. Toen heb ik er een punt achter gezet. Ik heb er nu al 4 jaar pijn om omdat ik denk dat het zo anders had kunnen zijn.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 17 jul '13 22:19

  Reactie: Ja
  omdat ik gewoon niet ingezien heb dat hij mijn maatje was, dacht dat het gras groener was bij de buren! maar ik nooit meer zo'n fijne band zal krijgen met iemand anders, omdat wij ons door en door kenden.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  eszy do 18 jul '13 12:40

  Reactie: Nee
  Ook ik had net als Saskia mijn twijfels, omdat ik de passie miste, terwijl hij gewoon een erg lieve man is. Door gesprekken met vrienden en familie ben ik erachter gekomen dat ik in mn handen mag knijpen met hem en dat doe ik ook. Helemaal nu ik besef dat Saskia's verhaal, het mijne had kunnen zijn......
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Lautje2702 di 23 jul '13 13:08

  Reactie: Nee
  Nee zeg, die hufter wil ik zelfs nooit meer tegenkomen. Ben financieel helemaal uitgekleed door hem en als klap op de vuurpijl ging meneer ook het laatste half jaar vreemd. Hij was echt van firma list en bedrog!!! Ben blij dat ik bij hem ben weggegaan!!! Heb het nu vele malen beter met mijn huidige man, samen een koopwoning (wat dor de schulden van mijn ex ook niet kon) en een lief zoontje. Ik ben blij dat het toen zo is gelopen al was het toen pijnlijk om er achter te komen. Nu echt gelukkig!!!
  Reageer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |