×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 29: Saskia heeft spijt dat ze het heeft uitgemaakt

Vriendin 29: Saskia heeft spijt dat ze het heeft uitgemaakt
17.07.2013 - Redactie Vriendin

‘Ik ben verliefd op mijn ex, maar hij is nu bezet’


Ze ergerde zich aan haar vriend Martijn en wilde weer vrij zijn, na acht jaar relatie. Maar een jaar later wil Saskia (37) niets liever dan een hereniging. Ze is smoorverliefd op haar ex, maar hij heeft inmiddels een nieuwe vriendin. “Met dat scenario had ik écht nooit rekening gehouden.”

Saskia: “Ik kan mezelf wel voor mijn kop slaan. Hoe heb ik zo stom kunnen zijn dat ik deze leuke man heb laten gaan? Waarom moest ik het met alle geweld uitmaken, alleen maar omdat ik twijfelde en vond dat we langs elkaar heen leefden? Ik dacht dat ik er goed aan deed om los te zijn van Martijn. Ik wilde vrij zijn. In eerste instantie werkte dat ook prima. We pakten ieder ons eigen leven op, maar zochten elkaar daarnaast ook nog steeds op. Langzaamaan kreeg ik weer gevoelens voor hem. We spraken er niet over, maar ik nam aan dat het bij mijn ex ook het geval was. Zeker nadat we een keer samen in bed waren beland. Met het scenario dat hij verliefd zou kunnen worden op een ander, had ik écht nooit rekening gehouden.”

Lees het hele verhaal van Saskia in Vriendin 29 en praat mee op het forum.


 

Plaats een reactie

Ben jij nog verliefd op je ex?

  •  
  •  

7Reacties

 • Dit is niet ok!

  Olive wo 17 jul '13 14:11

  Reactie: Nee
  Is niet voor niets mijn ex
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  desiree.barents wo 17 jul '13 14:42

  Reactie: Nee
  Gelukkig niet, zou een beetje een zooitje worden hé
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 17 jul '13 18:48

  Reactie: Ja
  Ik wil hem voor geen goud terug want, het is een hufter. maar, het doet nog steets pijn. Het is al 4 jaar over. Volgens mij had het ook anders kunnen zijn !!
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 17 jul '13 18:55

  Reactie: Ja
  Ik hield ontzettend veel van die man. Het eerst jaar was het ook echt leuk. Alleen ik betaalde alleen de rekeningen. Hij legde z'n geld bij z'n moeder thuis in een kistje en betaalde alleen de extra dingen zoals de tuin aanleggen rolluiken voor het raam. zonneschermen ed. Op een gegeven moment vroeg mijn moeder me waarom ik er zo verwaarloost uitzag. Ik was altijd tiptop gekleed. Toen vertelde ik dat ik alles betaalde en daar geen geld meer voor over had. M'n moeder werd woest met als gevolg dat hij dus mee moest gaan betalen wat natuurlijk gewoon is. Sinds die tijd werd het een hufter. Hij kleineerde me. Maakte kontstand ruzie. ging zelfs op een ander kamer slapen. Toen heb ik er een punt achter gezet. Ik heb er nu al 4 jaar pijn om omdat ik denk dat het zo anders had kunnen zijn.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 17 jul '13 22:19

  Reactie: Ja
  omdat ik gewoon niet ingezien heb dat hij mijn maatje was, dacht dat het gras groener was bij de buren! maar ik nooit meer zo'n fijne band zal krijgen met iemand anders, omdat wij ons door en door kenden.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  eszy do 18 jul '13 12:40

  Reactie: Nee
  Ook ik had net als Saskia mijn twijfels, omdat ik de passie miste, terwijl hij gewoon een erg lieve man is. Door gesprekken met vrienden en familie ben ik erachter gekomen dat ik in mn handen mag knijpen met hem en dat doe ik ook. Helemaal nu ik besef dat Saskia's verhaal, het mijne had kunnen zijn......
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Lautje2702 di 23 jul '13 13:08

  Reactie: Nee
  Nee zeg, die hufter wil ik zelfs nooit meer tegenkomen. Ben financieel helemaal uitgekleed door hem en als klap op de vuurpijl ging meneer ook het laatste half jaar vreemd. Hij was echt van firma list en bedrog!!! Ben blij dat ik bij hem ben weggegaan!!! Heb het nu vele malen beter met mijn huidige man, samen een koopwoning (wat dor de schulden van mijn ex ook niet kon) en een lief zoontje. Ik ben blij dat het toen zo is gelopen al was het toen pijnlijk om er achter te komen. Nu echt gelukkig!!!
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |