×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 28: Sissy verloor twee kinderen aan dezelfde ziekte

Vriendin 28: Sissy verloor twee kinderen aan dezelfde ziekte
10.07.2013 - Redactie Vriendin

Sissy (31) en haar man Hans (32) zijn heel gelukkig met hun gezonde dochter Kiki (4). Maar eigenlijk hebben ze drie kinderen. Milo en Isis hebben allebei hun eerste jaar niet overleefd. “Verdorie, denk ik vaak, er hadden er nog twee moeten rondlopen.”


Sissy: “Laatst bracht ik Kiki voor het eerst naar school. Toen dacht ik wel: daar had haar grote broer Milo al op moeten zitten. En haar jongere zusje Isis had nog thuis rond moeten kruipen. In plaats daarvan kwam ik die ochtend thuis in een leeg huis. Dat was een moment waarop het intense gemis weer even keihard binnenkomt. Milo en Isis zijn elke dag nog een beetje bij me. Iedere ochtend als ik wakker word, steek ik twee kaarsjes voor ze aan. Op 22 december 2006 werd Milo geboren. Meteen na de hectische bevalling ontstond er paniek. Hij huilde niet en haalde geen adem. Artsen bogen zich over hem heen. Tussen alle medische apparatuur door zag ik iemand met een vinger meetikken. Ik ben zelf kinderverpleegkundige, daardoor wist ik wat dat betekende: ze waren het hartritme aan het zoeken.”

Lees het hele verhaal van Sissy in Vriendin 28 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Heb jij een kind verloren?

  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  Dmv4 do 11 jul '13 17:33

  Reactie: Ja
  Eind 2008 is mijn zoontje Bruno overleden. Ik heb het er nog elke dag moeilijk mee.
  Reageer!
  • Dit is niet ok!

   Lautje2702 vr 12 jul '13 18:52

   Heb jij ook in de vriendin gestaan? ik kan mij namelijk een verhaal herinneren van 2 vriendinnen... dat ging ook over een jongetje dat Bruno heette volgens mij. sterkte

 • Dit is niet ok!

  Lautje2702 vr 12 jul '13 18:54

  Reactie: Nee
  Ik heb met tranen in mijn ogen het verhaal van Sissy gelezen. Wat vreselijk! Ik moet er niet aan denken om mijn zoontje te moeten missen. En dan nog 2x !!! veel sterkte.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  marilyn1 di 16 jul '13 10:05

  Reactie: Nee
  Nee.. Godzijdank niet maar het moet een inktzwarte ervaring zijn... toen ik het verhaal van Sissy las kreeg ik tranen in mijn ogen. Ik wens je het beste toe, meid!
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!