×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 28: Sissy verloor twee kinderen aan dezelfde ziekte

Vriendin 28: Sissy verloor twee kinderen aan dezelfde ziekte
10.07.2013 - Redactie Vriendin

Sissy (31) en haar man Hans (32) zijn heel gelukkig met hun gezonde dochter Kiki (4). Maar eigenlijk hebben ze drie kinderen. Milo en Isis hebben allebei hun eerste jaar niet overleefd. “Verdorie, denk ik vaak, er hadden er nog twee moeten rondlopen.”


Sissy: “Laatst bracht ik Kiki voor het eerst naar school. Toen dacht ik wel: daar had haar grote broer Milo al op moeten zitten. En haar jongere zusje Isis had nog thuis rond moeten kruipen. In plaats daarvan kwam ik die ochtend thuis in een leeg huis. Dat was een moment waarop het intense gemis weer even keihard binnenkomt. Milo en Isis zijn elke dag nog een beetje bij me. Iedere ochtend als ik wakker word, steek ik twee kaarsjes voor ze aan. Op 22 december 2006 werd Milo geboren. Meteen na de hectische bevalling ontstond er paniek. Hij huilde niet en haalde geen adem. Artsen bogen zich over hem heen. Tussen alle medische apparatuur door zag ik iemand met een vinger meetikken. Ik ben zelf kinderverpleegkundige, daardoor wist ik wat dat betekende: ze waren het hartritme aan het zoeken.”

Lees het hele verhaal van Sissy in Vriendin 28 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Heb jij een kind verloren?

  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  Dmv4 do 11 jul '13 17:33

  Reactie: Ja
  Eind 2008 is mijn zoontje Bruno overleden. Ik heb het er nog elke dag moeilijk mee.
  Reageer!
  • Dit is niet ok!

   Lautje2702 vr 12 jul '13 18:52

   Heb jij ook in de vriendin gestaan? ik kan mij namelijk een verhaal herinneren van 2 vriendinnen... dat ging ook over een jongetje dat Bruno heette volgens mij. sterkte

 • Dit is niet ok!

  Lautje2702 vr 12 jul '13 18:54

  Reactie: Nee
  Ik heb met tranen in mijn ogen het verhaal van Sissy gelezen. Wat vreselijk! Ik moet er niet aan denken om mijn zoontje te moeten missen. En dan nog 2x !!! veel sterkte.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  marilyn1 di 16 jul '13 10:05

  Reactie: Nee
  Nee.. Godzijdank niet maar het moet een inktzwarte ervaring zijn... toen ik het verhaal van Sissy las kreeg ik tranen in mijn ogen. Ik wens je het beste toe, meid!
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |