×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 28: Sissy verloor twee kinderen aan dezelfde ziekte

Vriendin 28: Sissy verloor twee kinderen aan dezelfde ziekte
10.07.2013 - Redactie Vriendin

Sissy (31) en haar man Hans (32) zijn heel gelukkig met hun gezonde dochter Kiki (4). Maar eigenlijk hebben ze drie kinderen. Milo en Isis hebben allebei hun eerste jaar niet overleefd. “Verdorie, denk ik vaak, er hadden er nog twee moeten rondlopen.”


Sissy: “Laatst bracht ik Kiki voor het eerst naar school. Toen dacht ik wel: daar had haar grote broer Milo al op moeten zitten. En haar jongere zusje Isis had nog thuis rond moeten kruipen. In plaats daarvan kwam ik die ochtend thuis in een leeg huis. Dat was een moment waarop het intense gemis weer even keihard binnenkomt. Milo en Isis zijn elke dag nog een beetje bij me. Iedere ochtend als ik wakker word, steek ik twee kaarsjes voor ze aan. Op 22 december 2006 werd Milo geboren. Meteen na de hectische bevalling ontstond er paniek. Hij huilde niet en haalde geen adem. Artsen bogen zich over hem heen. Tussen alle medische apparatuur door zag ik iemand met een vinger meetikken. Ik ben zelf kinderverpleegkundige, daardoor wist ik wat dat betekende: ze waren het hartritme aan het zoeken.”

Lees het hele verhaal van Sissy in Vriendin 28 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Heb jij een kind verloren?

  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  Dmv4 do 11 jul '13 17:33

  Reactie: Ja
  Eind 2008 is mijn zoontje Bruno overleden. Ik heb het er nog elke dag moeilijk mee.
  Reageer!
  • Dit is niet ok!

   Lautje2702 vr 12 jul '13 18:52

   Heb jij ook in de vriendin gestaan? ik kan mij namelijk een verhaal herinneren van 2 vriendinnen... dat ging ook over een jongetje dat Bruno heette volgens mij. sterkte

 • Dit is niet ok!

  Lautje2702 vr 12 jul '13 18:54

  Reactie: Nee
  Ik heb met tranen in mijn ogen het verhaal van Sissy gelezen. Wat vreselijk! Ik moet er niet aan denken om mijn zoontje te moeten missen. En dan nog 2x !!! veel sterkte.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  marilyn1 di 16 jul '13 10:05

  Reactie: Nee
  Nee.. Godzijdank niet maar het moet een inktzwarte ervaring zijn... toen ik het verhaal van Sissy las kreeg ik tranen in mijn ogen. Ik wens je het beste toe, meid!
  Reageer!
Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |