×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 28: Isis werd op haar eigen bruiloft verliefd op een ander

Vriendin 28: Isis werd op haar eigen bruiloft verliefd op een ander
09.07.2013 - Redactie Vriendin

‘De ware stond voor me en feliciteerde me met mijn huwelijk’


Tijdens haar superromantische bruiloft schuift Isis (34) dolblij de trouwring aan de vinger van haar echtgenoot Nando. Hun geluk duurt precies zeventig minuten. Dan schudt ze de hand van bruiloftsgast Marcel. En ze weet direct: “Wij horen bij elkaar.”

Isis: “In de woonkamer van Marcel en mij hangt een groot hart. Erop staat een spreuk, in zwierige letters. Elke keer als ik ernaar kijk, denk ik: ja, zo is het. Er staat: ‘Luister naar je hart, dat klopt.’ Zo mooi! En zo simpel. Toch is mijn les om dit te ontdekken hard geweest. Ik heb veel mensen gekwetst. Langzaam begint de rust terug te keren en voor het eerst in mijn leven voel ik me intens gelukkig. Ik ontmoette Marcel twee jaar geleden. Op werkelijk het slechtste moment: tijdens mijn bruiloft. Mijn perfecte bruiloft, waar tien maanden voorbereiding aan vooraf waren gegaan. Achteraf weet ik dat ik zo intensief met de buitenkant bezig was omdat de binnenkant niet helemaal goed zat.”

Lees het hele verhaal van Isis in Vriendin 28 en praat mee op het forum.

Foto: iStock

Plaats een reactie

Kwam jij er na je bruiloft achter dat je toch niet wilde trouwen?

  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 di 9 jul '13 19:39

  Reactie: Nee
  Eigenlijk was ik nog veel te jong, maar daar kom je later pas achter. het is na 13 jaar toch fout gegaan. Maar ik ben nu weer super gelukkig hoor.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  henny.heesakkers.5 wo 10 jul '13 09:20

  Reactie: Nee
  Dom toch dan !!!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Inky1963 wo 10 jul '13 16:36

  Reactie: Nee
  Ik was eigenlijk nog veel te jong en mede doordat mijn ex-man toen vreemd ging terwijl ik zwanger was heeft het ertoe bijgedragen dat we uiteindelijk uit elkaar zijn gegaan na 8 jaar..Nu ben ik inmiddels al weer 20 gelukkig met mijn huidige man en nog 2 kinderen rijker..
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  monique.feller wo 10 jul '13 16:39

  Reactie: Nee
  nee zelf niet. echter heb ik het wel van kortbij meegemaakt dat een stel een week voor ons trouwden en een knalfeest hadden waar wij bij waren. Toen wij gingen trouwen een week later waren ze al uit elkaar. Bleek de man al een vriendin te hebben. Waarom trouw je dan?
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |