×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 28: Isis werd op haar eigen bruiloft verliefd op een ander

Vriendin 28: Isis werd op haar eigen bruiloft verliefd op een ander
09.07.2013 - Redactie Vriendin

‘De ware stond voor me en feliciteerde me met mijn huwelijk’


Tijdens haar superromantische bruiloft schuift Isis (34) dolblij de trouwring aan de vinger van haar echtgenoot Nando. Hun geluk duurt precies zeventig minuten. Dan schudt ze de hand van bruiloftsgast Marcel. En ze weet direct: “Wij horen bij elkaar.”

Isis: “In de woonkamer van Marcel en mij hangt een groot hart. Erop staat een spreuk, in zwierige letters. Elke keer als ik ernaar kijk, denk ik: ja, zo is het. Er staat: ‘Luister naar je hart, dat klopt.’ Zo mooi! En zo simpel. Toch is mijn les om dit te ontdekken hard geweest. Ik heb veel mensen gekwetst. Langzaam begint de rust terug te keren en voor het eerst in mijn leven voel ik me intens gelukkig. Ik ontmoette Marcel twee jaar geleden. Op werkelijk het slechtste moment: tijdens mijn bruiloft. Mijn perfecte bruiloft, waar tien maanden voorbereiding aan vooraf waren gegaan. Achteraf weet ik dat ik zo intensief met de buitenkant bezig was omdat de binnenkant niet helemaal goed zat.”

Lees het hele verhaal van Isis in Vriendin 28 en praat mee op het forum.

Foto: iStock

Plaats een reactie

Kwam jij er na je bruiloft achter dat je toch niet wilde trouwen?

  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 di 9 jul '13 19:39

  Reactie: Nee
  Eigenlijk was ik nog veel te jong, maar daar kom je later pas achter. het is na 13 jaar toch fout gegaan. Maar ik ben nu weer super gelukkig hoor.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  henny.heesakkers.5 wo 10 jul '13 09:20

  Reactie: Nee
  Dom toch dan !!!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Inky1963 wo 10 jul '13 16:36

  Reactie: Nee
  Ik was eigenlijk nog veel te jong en mede doordat mijn ex-man toen vreemd ging terwijl ik zwanger was heeft het ertoe bijgedragen dat we uiteindelijk uit elkaar zijn gegaan na 8 jaar..Nu ben ik inmiddels al weer 20 gelukkig met mijn huidige man en nog 2 kinderen rijker..
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  monique.feller wo 10 jul '13 16:39

  Reactie: Nee
  nee zelf niet. echter heb ik het wel van kortbij meegemaakt dat een stel een week voor ons trouwden en een knalfeest hadden waar wij bij waren. Toen wij gingen trouwen een week later waren ze al uit elkaar. Bleek de man al een vriendin te hebben. Waarom trouw je dan?
  Reageer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |