×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Marjon Keller: ‘Werken met mijn stem geeft me energie’

Marjon Keller: ‘Werken met mijn stem geeft me energie’
09.07.2013 -

Ze is elke avond bij je thuis, zonder dat je weet dat zij het is: Marjon Keller, de voice-over van RTL 4. Ze begon haar carrière bij Kinderen voor Kinderen, spreekt tegenwoordig allerlei teksten in en heeft een dagelijks radioprogramma op 100% NL. “Als ik werk met mijn stem, komen al mijn passies samen.”


Wanneer ontdekte je dat je een mooie stem hebt?
Marjon Keller: “Op mijn zevende. In de gang op onze school hing een poster om koorleden voor Kinderen voor Kinderen te werven. Iedereen was buiten zinnen van vreugde. Mijn hele klas gaf zich op, dus ik ook. Alleen kon ik de tekst van het liedje dat we tijdens de auditie moesten zingen niet onthouden. Mijn moeder schreef die op een envelop, die ik stuntelig voor me hield. Ik was verbaasd dat ik werd uitgekozen. Zingen vond ik vooral leuk omdat ik het samen kon doen met andere kinderen. Mijn tijd bij Kinderen voor Kinderen was geweldig. Op mijn twaalfde moest ik van het koor af, omdat ik te oud was. Maar het avontuur ging gewoon door.”

Lees het hele interview met Marjon in Vriendin 28.

Plaats een reactie

Wie vind jij een prettige stem hebben?

  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  Lautje2702 vr 12 jul '13 19:18

  Reactie: Een prettige stem vind ik die van...
  niemand in het bijzonder wat een lekker positief intervieuw!!!
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |