×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Marjon Keller: ‘Werken met mijn stem geeft me energie’

Marjon Keller: ‘Werken met mijn stem geeft me energie’
09.07.2013 -

Ze is elke avond bij je thuis, zonder dat je weet dat zij het is: Marjon Keller, de voice-over van RTL 4. Ze begon haar carrière bij Kinderen voor Kinderen, spreekt tegenwoordig allerlei teksten in en heeft een dagelijks radioprogramma op 100% NL. “Als ik werk met mijn stem, komen al mijn passies samen.”


Wanneer ontdekte je dat je een mooie stem hebt?
Marjon Keller: “Op mijn zevende. In de gang op onze school hing een poster om koorleden voor Kinderen voor Kinderen te werven. Iedereen was buiten zinnen van vreugde. Mijn hele klas gaf zich op, dus ik ook. Alleen kon ik de tekst van het liedje dat we tijdens de auditie moesten zingen niet onthouden. Mijn moeder schreef die op een envelop, die ik stuntelig voor me hield. Ik was verbaasd dat ik werd uitgekozen. Zingen vond ik vooral leuk omdat ik het samen kon doen met andere kinderen. Mijn tijd bij Kinderen voor Kinderen was geweldig. Op mijn twaalfde moest ik van het koor af, omdat ik te oud was. Maar het avontuur ging gewoon door.”

Lees het hele interview met Marjon in Vriendin 28.

Plaats een reactie

Wie vind jij een prettige stem hebben?

  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  Lautje2702 vr 12 jul '13 19:18

  Reactie: Een prettige stem vind ik die van...
  niemand in het bijzonder wat een lekker positief intervieuw!!!
  Reageer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |