×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 27: Kim kwam vervroegd in de overgang

Vriendin 27: Kim kwam vervroegd in de overgang
03.07.2013 - Redactie Vriendin

Geen eicellen meer, lichamelijke klachten, een hormoonhuishouding die op z’n kop staat en het ergste: onvruchtbaarheid. De diagnose ‘vervroegde overgang’ trof Kim (30) als een mokerslag. “Het voelt alsof ik als vrouw enorm heb gefaald.”


‘Al vanaf mijn 23ste heb ik elke dag last van opvliegers’

Kim: “Als klein meisje had ik één grote wens: later wilde ik heel graag kinderen krijgen. Ik droomde over een huis vol kroost. Ik zou moeder worden en eindeloos met mijn kinderen spelen, knuffelen en huiswerk maken. Des te harder kwam de klap aan toen ik drie jaar geleden te horen kreeg dat ik al in de overgang was. Waarschijnlijk was ik dat al vanaf mijn 23ste. En de overgang betekent ook dat ik onvruchtbaar ben. Bam. Alsof mijn leven in één klap over was.”

Lees het hele verhaal van Kim in Vriendin 27 en praat mee op het forum.


 

Plaats een reactie

Heb jij last van opvliegers?

  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  Tijger62 do 4 jul '13 18:42

  Reactie: Ja
  ik ben 50 sinds december en vorig jaar begon het al met opvliegers. Toen een tijdje niks en sinds enkele maanden is het weer zover. Je voelt dat je het warm krijgt en ik ga zweten, even later niks meer aan de hand. Als het daarbij blijft, oke dan.
  Reageer!
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

5

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |