×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 25: Wanda organiseerde de burgerzoekacties naar de broertjes Ruben en Julian

Vriendin 25: Wanda organiseerde de burgerzoekacties naar de broertjes Ruben en Julian
18.06.2013 - Redactie Vriendin

Toen Wanda (46) hoorde dat de broertjes Ruben en Julian uit Zeist vermist werden, twijfelde ze geen moment. Ze wilde helpen zoeken. Wanda: “Dagenlang hebben we gezocht. Toen de jongetjes uiteindelijk dood gevonden werden, was ik kapot.”


‘We hoopten zó dat we de jongetjes levend zouden terugvinden’

De meivakantie was net begonnen. Wanda had samen met haar kinderen Alex (24), Tamara (22), Dennis (16) en Ankie (14) en haar vriend voor een paar dagen een vakantiehuisje gehuurd. Ze zaten midden in de bossen van Doorn, op een paar kilometer van Wanda’s huis. Op dinsdagavond 7 mei zaten ze in de woonkamer van het huisje. Wanda: “Opeens zagen we buiten mariniers door de bossen lopen. De volgende dag hoorde ik via via dat er in recreatiegebied het Doornse Gat een man was gevonden die zelfmoord had gepleegd. En dat zijn twee kinderen werden gezocht. Het Doornse Gat ligt hemelsbreed een paar honderd meter van ons huisje. Dat nieuws hakt er best wel in, als je daar zit.”

Lees het hele verhaal van Wanda in Vriendin 25 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Zou jij meedoen aan een burgerzoekactie?

  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  adegroot wo 19 jun '13 16:54

  Reactie: Ja, omdat...
  ik zelf zo ook net op tijd ben gevonden toen ik als kind ben mee genomen door een "kinderlokker" en het "hele dorp " op zoek was gegaan naar mij.
  Reageer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |