×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Jeroen van Inkel: 'Mijn vrouw heeft mij gelukkig vergeven'

Jeroen van Inkel: 'Mijn vrouw heeft mij gelukkig vergeven'
28.05.2013 -

Nog steeds is Jeroen van Inkel (51) een van de bekendste en populairste stemmen op de radio. Maar wist je dat hij ook schrijver is? En toegewijd vader en echtgenoot. Al is dat laatste weleens anders geweest, toen hij in een heftige midlifecrisis zat: “Ik ben een jaar lang bij mijn gezin weggeweest. Het was een verwarrende periode.”


In de jaren tachtig was je ongekend populair door programma’s als Curry & Van Inkel. Je was toen bijna zelf een popster. Hoe vond je dat? “Dat is grappig: mijn dochter van zestien leest nu de Hitkrant, waarin tegenwoordig sterren staan als Justin Bieber en Nick & Simon. Ze vroeg een keer: ‘Papa, stond jij zei ook in de Hitkrant?’ ‘Ja, dat stond ik.’ ‘Maar dan zeker gewoon met een artikeltje?’ ‘Nee hoor, zelfs op een uithaalposter.’ Ze zat me met grote ogen aan te kijken, want dat is best een raar idee natuurlijk, je vader op een poster. Laatst zei ze: ‘Je was eigenlijk best knap. Maar je kleding was een beetje gek.’ Geweldig, toch? Mijn vader heeft alle knipsels ingeplakt in albums en ik heb ook nog foto’s uit die tijd, die laat ik haar weleens zien.”

Lees het hele interview met Jeroen van Inkel in Vriendin 22.

Plaats een reactie

Zou jij de stem van Jeroen van Inkel meteen herkennen?

  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  anjaheesbeen zo 2 jun '13 17:07

  Reactie: Ja, die heb ik zo vaak gehoord
  Ik vond het een leuk intervieuw, zo leren we hem weer wat beter kennen. Leuk om te weten over Jeroen!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Mosk di 25 jun '13 15:11

  Reactie: Ja, die heb ik zo vaak gehoord
  Die herken ik uit duizenden. Luisterde als klein kind al heel veel radio en ook naar hem
  Reageer!
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

5

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |