×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Jeroen van Inkel: 'Mijn vrouw heeft mij gelukkig vergeven'

Jeroen van Inkel: 'Mijn vrouw heeft mij gelukkig vergeven'
28.05.2013 -

Nog steeds is Jeroen van Inkel (51) een van de bekendste en populairste stemmen op de radio. Maar wist je dat hij ook schrijver is? En toegewijd vader en echtgenoot. Al is dat laatste weleens anders geweest, toen hij in een heftige midlifecrisis zat: “Ik ben een jaar lang bij mijn gezin weggeweest. Het was een verwarrende periode.”


In de jaren tachtig was je ongekend populair door programma’s als Curry & Van Inkel. Je was toen bijna zelf een popster. Hoe vond je dat? “Dat is grappig: mijn dochter van zestien leest nu de Hitkrant, waarin tegenwoordig sterren staan als Justin Bieber en Nick & Simon. Ze vroeg een keer: ‘Papa, stond jij zei ook in de Hitkrant?’ ‘Ja, dat stond ik.’ ‘Maar dan zeker gewoon met een artikeltje?’ ‘Nee hoor, zelfs op een uithaalposter.’ Ze zat me met grote ogen aan te kijken, want dat is best een raar idee natuurlijk, je vader op een poster. Laatst zei ze: ‘Je was eigenlijk best knap. Maar je kleding was een beetje gek.’ Geweldig, toch? Mijn vader heeft alle knipsels ingeplakt in albums en ik heb ook nog foto’s uit die tijd, die laat ik haar weleens zien.”

Lees het hele interview met Jeroen van Inkel in Vriendin 22.

Plaats een reactie

Zou jij de stem van Jeroen van Inkel meteen herkennen?

  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  anjaheesbeen zo 2 jun '13 17:07

  Reactie: Ja, die heb ik zo vaak gehoord
  Ik vond het een leuk intervieuw, zo leren we hem weer wat beter kennen. Leuk om te weten over Jeroen!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Mosk di 25 jun '13 15:11

  Reactie: Ja, die heb ik zo vaak gehoord
  Die herken ik uit duizenden. Luisterde als klein kind al heel veel radio en ook naar hem
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |