×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 16: Rebecca liet haar dochter Anna opnemen in een gesloten instelling

Vriendin 16: Rebecca liet haar dochter Anna opnemen in een gesloten instelling
17.04.2013 - Redactie Vriendin

Ooit was de 13-jarige dochter van Rebecca (39) een schattig meisje. Maar dat sloeg in korte tijd om. Wat begon met spijbelen, ontaardde in een drama. “De beslissing om Anna te laten opnemen is de moeilijkste beslissing die ik ooit heb moeten nemen.”


“Mijn hart brak toen ik zag hoe ze werd afgevoerd”

Rebecca: “Waarom? Waar is het misgegaan? Die vraag stel ik mezelf keer op keer. Als ze nou uit een gezin kwam waar haar moeder drugs gebruikte en haar vader alcoholist was, had ik het nog begrepen. Of als ze was mishandeld. Maar ze komt uit een doodnormaal, liefhebbend gezin. Wel een gebroken gezin, dat is waar. Haar vader en ik gingen uit elkaar toen ze twee jaar was. Maar ik geloof niet dat haar gedrag van nu daardoor komt. Ze is altijd heel lief geweest. Was beleefd tegen ouderen, at met mes en vork en zei u. Nu rookt en drinkt ze. Maar vooral: liegt en bedriegt ze.”

Lees het hele verhaal van Rebecca in Vriendin 16 en praat mee op het forum.

 

Foto: iStock

Plaats een reactie

Heb jij een probleemkind?

  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  annie.hoekstra.98 wo 17 apr '13 11:16

  Reactie: Ja
  Ik heb een probleemkind maar ik hou zielsveel van hem
  Reageer!
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

5

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |