×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Jack van Gelder: 'Van mijn perfectionisme word ik onrustig. En anderen ook'

Jack van Gelder: 'Van mijn perfectionisme word ik onrustig. En anderen ook'
09.04.2013 -

Jack van Gelder (62) is succesvol radio- en televisiepresentator. Zijn gedrevenheid zit hem soms in de weg, maar het lukt hem steeds beter te ontspannen. "Mijn arts zei ooit: 'Probeer elke dag tien minuten vakantie te nemen.' Dat advies heb ik opgevolgd."


Je hebt twee kleinkinderen. Geniet je van het opa zijn?
Jack: “Jazeker, als ik ze een paar dagen niet heb gezien, mis ik ze al. Mick is net zes en June is in januari vier geworden. Ze noemen me Opa Visie, wat ‘opa televisie’ betekent, en ze zwaaien altijd naar me als ze me op tv zien: ‘Dág, opa!’ Toen ze nog kleiner waren, gaven ze kusjes op het beeld als ze me zagen. Het lijkt wel of ik meer van mijn kleinkinderen geniet dan vroeger van mijn zoon. Als je zelf vader wordt, onderga je het. Je gaat van poepluiers en gebroken nachten naar kleuterschool. Het is onderdeel van je leven en de dagen vliegen voorbij. Nu heb ik veel meer rust om stil te staan en te leven in het moment. Ik raak snel door die kleintjes ontroerd."

Lees het hele interview met Jack in Vriendin 15.

Plaats een reactie

Wordt er bij jullie veel sport gekeken op televisie?

  •  
  •  

2Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 10 apr '13 18:59

  Reactie: Nee
  nee , niet echt . alleen olympische spelen volg ik wel ! Volg wel turnen als het op tv is , maar dat zenden ze weinig uit !
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem zo 14 apr '13 11:36

  Reactie: Ja, namelijk...
  Mijn man kijkt altijd sport van voetbal tot darten ja eigenlijk heel veel.
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |