×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 15: Daniëlle wordt gestalkt door haar ex-man

Vriendin 15: Daniëlle wordt gestalkt door haar ex-man
10.04.2013 - Redactie Vriendin

Daniëlle (42) wordt bedreigd door haar ex, de vader van haar kinderen Sterre (12), Sem (10) en Maartje (5). “Ik ben altijd op mijn hoede, dat is een manier van leven geworden.”


‘Ik slaap met een honkbalknuppel naast mijn bed’

Daniëlle: “Op straat kijk ik continu over mijn schouder, thuis hangt een camera en in het restaurant waar ik werk, zorg ik altijd dat ik zicht heb op de deur. Ik breng mijn kinderen overal zelf naar toe en als ik niet kan, vraag ik een bekende. Mijn oudste dochter Sterre is twaalf, een leeftijd waarop ze zelf naar dansles zou kunnen gaan. Ze vindt het dan ook niet altijd even leuk om gebracht te worden, maar ze begrijpt het wel. Zelf wil ze ook niet het risico lopen dat haar vader plotseling voor haar neus staat. Wie weet wat hij dan zal doen.

Lees het hele verhaal van Daniëlle in Vriendin 15 en praat mee op het forum.

Foto: iStock

Plaats een reactie

Ben jij wel eens gestalkt?

  •  
  •  

6Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 10 apr '13 19:02

  Reactie: Nee
  gelukkig niet , lijkt miij echt vreselijk ! En angstig als je kinderen hebt !
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 10 apr '13 21:14

  Reactie: Ja
  Ben ook gestalkt, bedreigd en gechanteerd! Het maakt je wanhopig.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  eddygoforit do 11 apr '13 14:13

  Reactie: Nee
  Ik heb het verhaal niet gelezen, maar ik vraag me af, wat is er gebeurd dat de vader, ook zijn kinderen niet mag zien?
  Reageer!
  • Anonymous

   Dit is niet ok!

   Anoniem vr 12 apr '13 23:45

   vader werkt niet mee aan een onderzoek vd kinderbescherming terwijl hij gezegd heeft dat wel te doen hierdoor kunnen ze geen onderzoek doen naar hem en vind de raad het niet veilig en verantwoord dat hij zijn kinderen kan zien. wil hij zijn kinderen in de toekomst zien moet hij een kort geding aanspannen en meewerken aan een onderzoek en dit wil hij niet.

 • Dit is niet ok!

  zoey do 11 apr '13 14:39

  Reactie: Nee
  het lijkt mij afschuwelijk zeker als er kinderen bij betrokken zijn.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  zoey do 11 apr '13 14:40

  Reactie: Nee
  gelukkig niet ik begrijp ook niet wat deze mensen bezielen.Zeker als er kinderen bij betrokken zijn.
  Reageer!
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

5

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |