×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 15: Daniëlle wordt gestalkt door haar ex-man

Vriendin 15: Daniëlle wordt gestalkt door haar ex-man
10.04.2013 - Redactie Vriendin

Daniëlle (42) wordt bedreigd door haar ex, de vader van haar kinderen Sterre (12), Sem (10) en Maartje (5). “Ik ben altijd op mijn hoede, dat is een manier van leven geworden.”


‘Ik slaap met een honkbalknuppel naast mijn bed’

Daniëlle: “Op straat kijk ik continu over mijn schouder, thuis hangt een camera en in het restaurant waar ik werk, zorg ik altijd dat ik zicht heb op de deur. Ik breng mijn kinderen overal zelf naar toe en als ik niet kan, vraag ik een bekende. Mijn oudste dochter Sterre is twaalf, een leeftijd waarop ze zelf naar dansles zou kunnen gaan. Ze vindt het dan ook niet altijd even leuk om gebracht te worden, maar ze begrijpt het wel. Zelf wil ze ook niet het risico lopen dat haar vader plotseling voor haar neus staat. Wie weet wat hij dan zal doen.

Lees het hele verhaal van Daniëlle in Vriendin 15 en praat mee op het forum.

Foto: iStock

Plaats een reactie

Ben jij wel eens gestalkt?

  •  
  •  

6Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 10 apr '13 19:02

  Reactie: Nee
  gelukkig niet , lijkt miij echt vreselijk ! En angstig als je kinderen hebt !
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 10 apr '13 21:14

  Reactie: Ja
  Ben ook gestalkt, bedreigd en gechanteerd! Het maakt je wanhopig.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  eddygoforit do 11 apr '13 14:13

  Reactie: Nee
  Ik heb het verhaal niet gelezen, maar ik vraag me af, wat is er gebeurd dat de vader, ook zijn kinderen niet mag zien?
  Reageer!
  • Anonymous

   Dit is niet ok!

   Anoniem vr 12 apr '13 23:45

   vader werkt niet mee aan een onderzoek vd kinderbescherming terwijl hij gezegd heeft dat wel te doen hierdoor kunnen ze geen onderzoek doen naar hem en vind de raad het niet veilig en verantwoord dat hij zijn kinderen kan zien. wil hij zijn kinderen in de toekomst zien moet hij een kort geding aanspannen en meewerken aan een onderzoek en dit wil hij niet.

 • Dit is niet ok!

  zoey do 11 apr '13 14:39

  Reactie: Nee
  het lijkt mij afschuwelijk zeker als er kinderen bij betrokken zijn.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  zoey do 11 apr '13 14:40

  Reactie: Nee
  gelukkig niet ik begrijp ook niet wat deze mensen bezielen.Zeker als er kinderen bij betrokken zijn.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |