×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 13: Paasontbijt met Sandra van Nieuwland

Vriendin 13: Paasontbijt met Sandra van Nieuwland
26.03.2013 -

Ze won tegen alle verwachtingen in niet The Voice of Holland, maar haar carrière nam hoe dan ook een vlucht. Tijdens een vroeg paasontbijt vertelt Sandra van Nieuwland (36) hoe ze het allemaal voor elkaar bokst, met drie kinderen en een scheiding achter de rug. “Je kunt ervoor kiezen niet in puin te gaan liggen.”


Wat zijn de belangrijkste lessen die je hebt geleerd tijdens The Voice?
Sandra: “Ik pikte wel dingen op, maar het is niet zo dat iemand me vertelde hoe ik iets moest doen. Ik heb meer wat geleerd van het proces. Je werkt naar iets toe en op dat moment moet het gebeuren, dan moet je presteren. Het is heftig als je weet dat er bijna drie miljoen mensen naar je kijken. Dan is het belangrijk niet toe te geven aan spanning. Ik heb tijdens The Voice geleerd om met zenuwen om te gaan, op het moment suprême te focussen en genoeg rust te vinden om het er goed vanaf te brengen.”

Plaats een reactie

Wat vind jij van alle talentenjachten op televisie?

  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  Roeline wo 27 mrt '13 13:40

  Reactie: Af en toe kijk ik
  Als ik met het zappen langs een talentenjacht kom wil ik nog wel eens blijven hangen, maar ik kijk er niet speciaal naar en hoeveel zijn er onderhand wel niet van??
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  lammert.vos wo 27 mrt '13 14:09

  Reactie: Af en toe kijk ik
  Ik keek elke week, kon het niet missen. Nu komen er steeds meer talentenjachten met een andere naam. Kan het nu wel missen, het wordt een beetje teveel.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Gerda W wo 27 mrt '13 16:34

  Reactie: Af en toe kijk ik
  De leukste talentenjachten vind ik the Voice en Holland's got talent. De rest kan me niet zoveel schelen eigenlijk. Ik wil wel weer eens iets anders zien op de vrijdag en/of zaterdagavond
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 27 mrt '13 16:45

  Reactie: Af en toe kijk ik
  Voor zulke mensen als Sandra heb ik groot respect! Bovendien is het ook nog een steengoeie zangeres.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |