×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 13: Paasontbijt met Sandra van Nieuwland

Vriendin 13: Paasontbijt met Sandra van Nieuwland
26.03.2013 -

Ze won tegen alle verwachtingen in niet The Voice of Holland, maar haar carrière nam hoe dan ook een vlucht. Tijdens een vroeg paasontbijt vertelt Sandra van Nieuwland (36) hoe ze het allemaal voor elkaar bokst, met drie kinderen en een scheiding achter de rug. “Je kunt ervoor kiezen niet in puin te gaan liggen.”


Wat zijn de belangrijkste lessen die je hebt geleerd tijdens The Voice?
Sandra: “Ik pikte wel dingen op, maar het is niet zo dat iemand me vertelde hoe ik iets moest doen. Ik heb meer wat geleerd van het proces. Je werkt naar iets toe en op dat moment moet het gebeuren, dan moet je presteren. Het is heftig als je weet dat er bijna drie miljoen mensen naar je kijken. Dan is het belangrijk niet toe te geven aan spanning. Ik heb tijdens The Voice geleerd om met zenuwen om te gaan, op het moment suprême te focussen en genoeg rust te vinden om het er goed vanaf te brengen.”

Plaats een reactie

Wat vind jij van alle talentenjachten op televisie?

  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  Roeline wo 27 mrt '13 13:40

  Reactie: Af en toe kijk ik
  Als ik met het zappen langs een talentenjacht kom wil ik nog wel eens blijven hangen, maar ik kijk er niet speciaal naar en hoeveel zijn er onderhand wel niet van??
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  lammert.vos wo 27 mrt '13 14:09

  Reactie: Af en toe kijk ik
  Ik keek elke week, kon het niet missen. Nu komen er steeds meer talentenjachten met een andere naam. Kan het nu wel missen, het wordt een beetje teveel.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Gerda W wo 27 mrt '13 16:34

  Reactie: Af en toe kijk ik
  De leukste talentenjachten vind ik the Voice en Holland's got talent. De rest kan me niet zoveel schelen eigenlijk. Ik wil wel weer eens iets anders zien op de vrijdag en/of zaterdagavond
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 27 mrt '13 16:45

  Reactie: Af en toe kijk ik
  Voor zulke mensen als Sandra heb ik groot respect! Bovendien is het ook nog een steengoeie zangeres.
  Reageer!
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

5

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |