×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 12: Jacqueline trouwde met de beste vriend van haar zoon

Vriendin 12: Jacqueline trouwde met de beste vriend van haar zoon
19.03.2013 - Redactie Vriendin

Jacqueline (49) is stomverbaasd als de beste vriend van haar zoon, Patrick (28), haar vertelt dat hij verliefd op haar is. Niet veel later slaat toch ook bij haar de vonk over. “Ik wist maar twee dingen zeker: dat mijn huwelijk niets meer voorstelde en dat ik dolgraag bij Patrick wilde zijn.”


‘Hij is 21 jaar jonger, maar wat maakt dat uit?"

Jacqueline: “Ik weet nog goed dat ik Patrick voor het eerst zag. Hij was een nieuwe vriend van mijn oudste zoon Remy en ik dacht meteen: wat is dat nou voor jongen? Met zijn oorbelletjes en geblondeerde stekeltjeshaar was hij een veel opvallender type dan Remy’s andere vrienden. Maar algauw bleek dat hij heel anders was dan ik had gedacht, want Patrick was vergeleken met de andere jongens juist heel beleefd. Hij zei keurig gedag en maakte vaak een praatje. Remy en hij werden dikke maatjes en ook mijn man en ik bouwden een goede band met hem op. Hij kwam steeds vaker langs. Bij ons vond hij de warmte en aandacht die hij thuis miste. Ik vond hem een leuke jongen, maar niet meer dan dat. Dat hij mijn ware liefde bleek te zijn, kon ik toen nog helemaal niet bedenken."

Lees het hele verhaal van Jacqueline in Vriendin 12 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Maakt leeftijd iets uit in een relatie?

  •  
  •  

2Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 20 mrt '13 15:15

  Reactie: Nee, dat maakt niets uit
  Op zich vind ik de leeftijd niet zo veelzeggend maar wel de opvoeding/jeugd, die verklaart vaak waarom iemand voor een oudere persoon valt! Toeval? Deze jongen heeft toch iets gemist in zijn opvoeding jeugd! Warmte? Een soort moeder?
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  anjaheesbeen za 23 mrt '13 09:43

  Reactie: Nee, dat maakt niets uit
  Ik heb er geenb problemen mee. Ik heb hun verhaal in de wandeling ook gezien. Ze passen leuk bij elkaar, maar ik zou dat zelf niet willen. Maar als je verliefd word kun je daar vaak niets aan doen. Dus dat is weer de andere kant Laat ze nu lekker gelukkig zijn zonder publiciteit
  Reageer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |