×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 12: Jacqueline trouwde met de beste vriend van haar zoon

Vriendin 12: Jacqueline trouwde met de beste vriend van haar zoon
19.03.2013 - Redactie Vriendin

Jacqueline (49) is stomverbaasd als de beste vriend van haar zoon, Patrick (28), haar vertelt dat hij verliefd op haar is. Niet veel later slaat toch ook bij haar de vonk over. “Ik wist maar twee dingen zeker: dat mijn huwelijk niets meer voorstelde en dat ik dolgraag bij Patrick wilde zijn.”


‘Hij is 21 jaar jonger, maar wat maakt dat uit?"

Jacqueline: “Ik weet nog goed dat ik Patrick voor het eerst zag. Hij was een nieuwe vriend van mijn oudste zoon Remy en ik dacht meteen: wat is dat nou voor jongen? Met zijn oorbelletjes en geblondeerde stekeltjeshaar was hij een veel opvallender type dan Remy’s andere vrienden. Maar algauw bleek dat hij heel anders was dan ik had gedacht, want Patrick was vergeleken met de andere jongens juist heel beleefd. Hij zei keurig gedag en maakte vaak een praatje. Remy en hij werden dikke maatjes en ook mijn man en ik bouwden een goede band met hem op. Hij kwam steeds vaker langs. Bij ons vond hij de warmte en aandacht die hij thuis miste. Ik vond hem een leuke jongen, maar niet meer dan dat. Dat hij mijn ware liefde bleek te zijn, kon ik toen nog helemaal niet bedenken."

Lees het hele verhaal van Jacqueline in Vriendin 12 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Maakt leeftijd iets uit in een relatie?

  •  
  •  

2Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 20 mrt '13 15:15

  Reactie: Nee, dat maakt niets uit
  Op zich vind ik de leeftijd niet zo veelzeggend maar wel de opvoeding/jeugd, die verklaart vaak waarom iemand voor een oudere persoon valt! Toeval? Deze jongen heeft toch iets gemist in zijn opvoeding jeugd! Warmte? Een soort moeder?
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  anjaheesbeen za 23 mrt '13 09:43

  Reactie: Nee, dat maakt niets uit
  Ik heb er geenb problemen mee. Ik heb hun verhaal in de wandeling ook gezien. Ze passen leuk bij elkaar, maar ik zou dat zelf niet willen. Maar als je verliefd word kun je daar vaak niets aan doen. Dus dat is weer de andere kant Laat ze nu lekker gelukkig zijn zonder publiciteit
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |