×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 9: Monique werd overvallen, haar collega bleek medeplichtig

Vriendin 9: Monique werd overvallen, haar collega bleek medeplichtig
27.02.2013 -

‘Ineens werd er een mes tegen mijn keel gedrukt’


Als Monique (28) net een beetje is bijgekomen van de gewelddadige overval op de winkel waar ze werkt, krijgt ze weer een klap te verwerken: haar collega zat in het complot. “Ik dacht altijd dat ik mensenkennis had, maar dit had ik echt niet zien aankomen.”

Monique: “Die vrijdag in juli was ik aan het einde van de dag helemaal kapot. Het was warm en ik zat erdoorheen, dus om vijf voor zes zei ik tegen mijn collega Dave dat we alvast gingen afsluiten. Het was toch rustig en ik wilde graag naar huis, omdat ik wat gespannen was voor de echo die we de volgende dag zouden hebben. Dave ging naar buiten om de zware manden en rekken naar binnen te halen. Op dat moment kwam er een jongen binnen met een petje op. Hij begon naar prijzen van verschillende spullen te vragen en ik weet nog dat ik dacht: jongen, jij koopt toch niets. Ga lekker naar huis, dan kan ik ook weg. Maar hij bleef maar vragen. Op een gegeven moment wilde hij weten wat een Feyenoord-ring kostte die in een vitrinekast lag. Dus ik pakte de sleutel en liep naar de kast om die open te maken. Ineens had hij me vast en werd er een mes tegen mijn keel gedrukt. ‘Kom binnen, anders vermoord ik haar!’ riep de jongen naar Dave.”

Lees het hele verhaal van Monique in Vriendin 9 en praat mee op het forum.

Foto: Istock

Plaats een reactie

Vind jij dat je mensenkennis hebt?

  •  
  •  

1Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem ma 15 apr '13 21:13

  Reactie: Nee, omdat...
  Dat komt omdat ik erachter ben gekomen dat mensen die zich voordoen als je vriendin je zo een mes in de rug steken ik vertrouw niemand meer zelfs mijn eigen kinderen niet meer
  Reageer!
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

5

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |