×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 9: Monique werd overvallen, haar collega bleek medeplichtig

Vriendin 9: Monique werd overvallen, haar collega bleek medeplichtig
27.02.2013 -

‘Ineens werd er een mes tegen mijn keel gedrukt’


Als Monique (28) net een beetje is bijgekomen van de gewelddadige overval op de winkel waar ze werkt, krijgt ze weer een klap te verwerken: haar collega zat in het complot. “Ik dacht altijd dat ik mensenkennis had, maar dit had ik echt niet zien aankomen.”

Monique: “Die vrijdag in juli was ik aan het einde van de dag helemaal kapot. Het was warm en ik zat erdoorheen, dus om vijf voor zes zei ik tegen mijn collega Dave dat we alvast gingen afsluiten. Het was toch rustig en ik wilde graag naar huis, omdat ik wat gespannen was voor de echo die we de volgende dag zouden hebben. Dave ging naar buiten om de zware manden en rekken naar binnen te halen. Op dat moment kwam er een jongen binnen met een petje op. Hij begon naar prijzen van verschillende spullen te vragen en ik weet nog dat ik dacht: jongen, jij koopt toch niets. Ga lekker naar huis, dan kan ik ook weg. Maar hij bleef maar vragen. Op een gegeven moment wilde hij weten wat een Feyenoord-ring kostte die in een vitrinekast lag. Dus ik pakte de sleutel en liep naar de kast om die open te maken. Ineens had hij me vast en werd er een mes tegen mijn keel gedrukt. ‘Kom binnen, anders vermoord ik haar!’ riep de jongen naar Dave.”

Lees het hele verhaal van Monique in Vriendin 9 en praat mee op het forum.

Foto: Istock

Plaats een reactie

Vind jij dat je mensenkennis hebt?

  •  
  •  

1Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem ma 15 apr '13 21:13

  Reactie: Nee, omdat...
  Dat komt omdat ik erachter ben gekomen dat mensen die zich voordoen als je vriendin je zo een mes in de rug steken ik vertrouw niemand meer zelfs mijn eigen kinderen niet meer
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |