×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Straatvraag: Vertrouw jij je bank nog?

Straatvraag: Vertrouw jij je bank nog?
14.02.2013 -

De Nederlandse overheid heeft de SNS Bank overgenomen. De bank was anders failliet gegaan. Vriendin ging de straat op en vroeg: “Vertrouw jij je bank nog?”


In Vriendin 7 geven Allain, Emy en Linda hun mening. Vul de poll in en laat ons weten wat jij vindt!

 

Allain (27): “Ja, ik ben juist blij dat ik een Nederlandse bankrekening heb! Ik kom uit Australië en woon hier nu 2,5 jaar. Sindsdien ben ik klant bij de ABN Amro. Ik heb trouwens niet zoveel geld op mijn rekening, dus als er iets gebeurt, raak ik niet veel kwijt.”

Emy (40): "Als ik een bankrekening bij de SNS Bank had gehad, was ik woest geweest en meteen overgestapt. Maar mijn eigen bank, de ING, vertrouw ik eigenlijk wel. Ik heb er nog nooit problemen mee gehad.”

Linda (44): "Natuurlijk vertrouw ik mijn bank nog! Ik ga altijd van het positieve uit. Als ik bij de SNS Bank had gezeten, had ik me ook geen zorgen gemaakt over mijn geld. Ik vind wel dat banken het zelf zouden moeten kunnen redden. Maar om de economie niet in te laten storten, móest de overheid wel.”

Plaats een reactie

Vertrouw jij je bank nog?

  •  
  •  
  •  

6Reacties

 • Dit is niet ok!

  LadyGx do 14 feb '13 15:33

  Reactie: Ja zeker, nooit problemen mee gehad
  Ik zit bij de rabobank.. Hier zijn nog geen nare berichten over geweest.. Ook hebben ze nog geen steun gehad.. En de SNS ik was allang overgestapt naar een ander..
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  sproetie do 14 feb '13 17:58

  Reactie: Ja zeker, nooit problemen mee gehad
  ik heb mijn spaargeld bij de sns bank staan en dat komt goed.mijn betaalrekening staat bij de rabobank ook goed
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jacqueline.dewaal vr 15 feb '13 11:15

  Reactie: Ja zeker, nooit problemen mee gehad
  Ik zit bij de ING bank word er altijd netjes geholpen als ik vragen of problemen heb. Gun ze me vertrouwen nog steeds zou niet weten waarom niet.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  linda.beunder vr 15 feb '13 14:28

  Reactie: Ik houd me er niet zo mee bezig
  jawel ik houd me er wel mee bezig maar het is moeilijk. ik zit bij de SNS maar ook bij de ABN. beiden zijn al eens in de problemen geweest. je moet je geld ergens bewaren, en je hebt een betaalrekening nodig. Ik zou geen bank weten die ik 100% vertrouw. Maar ik vertrouw mijn regering ook niet 100% en de EU vertrouw ik ook niet 100%. jakkes
  Reageer!
  • Dit is niet ok!

   linda.beunder vr 15 feb '13 14:29

   ikhad indertijd ook wat bij DSB. dat is gelukkig goed gekomen. Ik spreid het maar wat....hahahaha zoveel is het nu ook weer niet

 • Dit is niet ok!

  nientje1980 di 19 feb '13 10:42

  Reactie: Ja zeker, nooit problemen mee gehad
  Zit bij de rabobank, en toen er mogelijk fraude werd gepleegd met onze credit card, stuurde ze meteen een brief met het verzoek direct contact op te nemen met onze vaste contactpersoon, en de card werd geblokkeerd. Super! Snap ook niet dat het programma kassa zo moelijk deed over dat schade niet vergoed werd bij fraude, omdat die mensen toch echt zelf codes hadden gegeven. Alle codes van internetbankieren kan je vergelijken met je pincode, en tsja, die mensen hadden toch echt meerdere codes gegeven, een beetje dom is dat toch wel.
  Reageer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |