×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Straatvraag: Vertrouw jij je bank nog?

Straatvraag: Vertrouw jij je bank nog?
14.02.2013 -

De Nederlandse overheid heeft de SNS Bank overgenomen. De bank was anders failliet gegaan. Vriendin ging de straat op en vroeg: “Vertrouw jij je bank nog?”


In Vriendin 7 geven Allain, Emy en Linda hun mening. Vul de poll in en laat ons weten wat jij vindt!

 

Allain (27): “Ja, ik ben juist blij dat ik een Nederlandse bankrekening heb! Ik kom uit Australië en woon hier nu 2,5 jaar. Sindsdien ben ik klant bij de ABN Amro. Ik heb trouwens niet zoveel geld op mijn rekening, dus als er iets gebeurt, raak ik niet veel kwijt.”

Emy (40): "Als ik een bankrekening bij de SNS Bank had gehad, was ik woest geweest en meteen overgestapt. Maar mijn eigen bank, de ING, vertrouw ik eigenlijk wel. Ik heb er nog nooit problemen mee gehad.”

Linda (44): "Natuurlijk vertrouw ik mijn bank nog! Ik ga altijd van het positieve uit. Als ik bij de SNS Bank had gezeten, had ik me ook geen zorgen gemaakt over mijn geld. Ik vind wel dat banken het zelf zouden moeten kunnen redden. Maar om de economie niet in te laten storten, móest de overheid wel.”

Plaats een reactie

Vertrouw jij je bank nog?

  •  
  •  
  •  

6Reacties

 • Dit is niet ok!

  LadyGx do 14 feb '13 15:33

  Reactie: Ja zeker, nooit problemen mee gehad
  Ik zit bij de rabobank.. Hier zijn nog geen nare berichten over geweest.. Ook hebben ze nog geen steun gehad.. En de SNS ik was allang overgestapt naar een ander..
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  sproetie do 14 feb '13 17:58

  Reactie: Ja zeker, nooit problemen mee gehad
  ik heb mijn spaargeld bij de sns bank staan en dat komt goed.mijn betaalrekening staat bij de rabobank ook goed
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jacqueline.dewaal vr 15 feb '13 11:15

  Reactie: Ja zeker, nooit problemen mee gehad
  Ik zit bij de ING bank word er altijd netjes geholpen als ik vragen of problemen heb. Gun ze me vertrouwen nog steeds zou niet weten waarom niet.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  linda.beunder vr 15 feb '13 14:28

  Reactie: Ik houd me er niet zo mee bezig
  jawel ik houd me er wel mee bezig maar het is moeilijk. ik zit bij de SNS maar ook bij de ABN. beiden zijn al eens in de problemen geweest. je moet je geld ergens bewaren, en je hebt een betaalrekening nodig. Ik zou geen bank weten die ik 100% vertrouw. Maar ik vertrouw mijn regering ook niet 100% en de EU vertrouw ik ook niet 100%. jakkes
  Reageer!
  • Dit is niet ok!

   linda.beunder vr 15 feb '13 14:29

   ikhad indertijd ook wat bij DSB. dat is gelukkig goed gekomen. Ik spreid het maar wat....hahahaha zoveel is het nu ook weer niet

 • Dit is niet ok!

  nientje1980 di 19 feb '13 10:42

  Reactie: Ja zeker, nooit problemen mee gehad
  Zit bij de rabobank, en toen er mogelijk fraude werd gepleegd met onze credit card, stuurde ze meteen een brief met het verzoek direct contact op te nemen met onze vaste contactpersoon, en de card werd geblokkeerd. Super! Snap ook niet dat het programma kassa zo moelijk deed over dat schade niet vergoed werd bij fraude, omdat die mensen toch echt zelf codes hadden gegeven. Alle codes van internetbankieren kan je vergelijken met je pincode, en tsja, die mensen hadden toch echt meerdere codes gegeven, een beetje dom is dat toch wel.
  Reageer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |