×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Frans en Mariska Bauer: 'We zijn elkaars grootste maatje'

Frans en Mariska Bauer: 'We zijn elkaars grootste maatje'
05.02.2013 -

Ze waren nog jong toen ze elkaar leerden kennen, maar de klik was er meteen. En nog steeds behoren ze tot Nederlands gelukkigste showbizz-koppels. Speciaal voor Valentijnsdag onthullen Frans en Mariska Bauer wat het geheim is van hun innige relatie.


Frans, wat was jouw eerste indruk van Mariska?

Frans: “Ik was toen zeventien en mijn ouders reden me in die tijd rond naar optredens. Ik was bekend in de regio en speelde daar elke maand op de Piratenavond van de lokale omroep. Tja, waar val je dan op? Eerst het uiterlijk, natuurlijk. Ik vond haar lekker, dus ik probeerde haar te versieren. Dat lukte in het begin niet zo, maar de aanhouder wint!”
Mariska: “Ik vond hem een leuke jongen, maar ik dacht: die heeft vast al een vriendin. Het was niet zo dat ik hem niet vertrouwde, maar ik durfde gewoon niet te snel toe te happen.”

Lees het hele interview met Frans en Mariska in Vriendin 6.

Plaats een reactie

Heb jij de liefde van je leven al ontmoet?

  •  
  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  alinkg di 5 feb '13 19:16

  Reactie: Ja, en daar ben ik heel gelukkig mee!
  Ja al 25 jaar getrouwd met mijn lieverd, in voor en tegenspoed.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  nelly.gruppenhulst do 7 feb '13 01:14

  Reactie: Ja, en daar ben ik heel gelukkig mee!
  nog steeds happy na 35 jaar
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  mariannes za 9 feb '13 15:45

  Reactie: Ja, en daar ben ik heel gelukkig mee!
3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |