×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Frans en Mariska Bauer: 'We zijn elkaars grootste maatje'

Frans en Mariska Bauer: 'We zijn elkaars grootste maatje'
05.02.2013 -

Ze waren nog jong toen ze elkaar leerden kennen, maar de klik was er meteen. En nog steeds behoren ze tot Nederlands gelukkigste showbizz-koppels. Speciaal voor Valentijnsdag onthullen Frans en Mariska Bauer wat het geheim is van hun innige relatie.


Frans, wat was jouw eerste indruk van Mariska?

Frans: “Ik was toen zeventien en mijn ouders reden me in die tijd rond naar optredens. Ik was bekend in de regio en speelde daar elke maand op de Piratenavond van de lokale omroep. Tja, waar val je dan op? Eerst het uiterlijk, natuurlijk. Ik vond haar lekker, dus ik probeerde haar te versieren. Dat lukte in het begin niet zo, maar de aanhouder wint!”
Mariska: “Ik vond hem een leuke jongen, maar ik dacht: die heeft vast al een vriendin. Het was niet zo dat ik hem niet vertrouwde, maar ik durfde gewoon niet te snel toe te happen.”

Lees het hele interview met Frans en Mariska in Vriendin 6.

Plaats een reactie

Heb jij de liefde van je leven al ontmoet?

  •  
  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  alinkg di 5 feb '13 19:16

  Reactie: Ja, en daar ben ik heel gelukkig mee!
  Ja al 25 jaar getrouwd met mijn lieverd, in voor en tegenspoed.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  nelly.gruppenhulst do 7 feb '13 01:14

  Reactie: Ja, en daar ben ik heel gelukkig mee!
  nog steeds happy na 35 jaar
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  mariannes za 9 feb '13 15:45

  Reactie: Ja, en daar ben ik heel gelukkig mee!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |