×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Miryanna van Reeden is klaar voor een nieuwe liefde

Miryanna van Reeden is klaar voor een nieuwe liefde
15.01.2013 -

Twee jaar geleden verbrak actrice Miryanna van Reeden haar relatie met de Argentijnse Gustavo. Mede omdat hij in Nederland geen verblijfsvergunning kon krijgen. “Als mensen zeggen: ‘Hield je dan wel genoeg van hem?’ word ik echt pissig. Liefde overwint niet alles, hoor, dat is echt een misvatting.”


Nu sta je dus in het theater, maar je was ook al te zien in films en televisieseries. Wat doe je het liefst?

“De afwisseling is leuk, maar als je het me zo op de man af vraagt: televisieseries. Het fijne daaraan is dat je iedere dag speelt en dan andere scènes doet, zodat je je personage steeds beter leert kennen. Nadeel is wel weer dat je elke scène maar een paar keer speelt. Je kunthet nooit meer overdoen. Ook niet als je achteraf denkt: dat was ook nog leuk geweest. Dat is dus meteen het voordeel van theater. Daar speel ik iedere avond dezelfde rol en kan ik mijn karakter uitdiepen en er een beetje mee experimenteren. Als ik een verbetering vind, is er altijd de volgende voorstelling waarin ik die kan verwerken. En ja, film is ook te gek, maar altijd voor een korte periode. Ik werk het liefst zo veel mogelijk. Dat is al best moeilijk; acteren blijft een onzeker bestaan en er zwemmen veel vissen in een kleine vijver.”

Plaats een reactie

Heb jij wel eens een buitenlandse liefde gehad?

  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  Cassie01 do 17 jan '13 14:25

  Reactie: Nee, nog nooit
  Altijd te verlegen voor geweest denk ik. Nu heb ik een leuke Nederlandse man.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 18 jan '13 18:54

  Reactie: Ja, ik heb echt een relatie gehad
  en net als Miryanna ging het mis omdat hij geen baan hier kon vinden en dus geen verblijfsvergunning kon krijgen. Ben erna wel leuke mannen tegengekomen maar geen zoals hij. Hij was uniek en zal altijd mijn grote liefde blijven.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: dit is mijn meest memorabele feestblunder

14.12.2017 - Tijdens de feestdagen wil je dat alles op rolletjes loopt, maar soms gaat er tóch iets mis.... "Daar lag ik, languit in de kerstboom. Met taart en al."

Lees meer

1

Mirjam (38) ‘Ik zie intens geluk, maar ook intens verdriet’

13.12.2017 - Mirjam (38) werkte jarenlang met plezier bij een bank. Tot ze na de geboorte van haar derde kind besefte waar haar grootste passie lag. Nu maakt ze fotoreportages van bevallingen. 'In de verloskamer leer ik mensen op hun puurst kennen'. Je maakt kans op een van de vijf exemplaren van Mirjams boek Pure Life geboortefotografie en -verhalen.

Lees meer
Carmen: ‘Ook met een maatje meer kun je je mooi voelen’

13.12.2017 - Model en Miss top of the world plussize Benelux 2017 Carmen (44) wil vrouwen laten zien dat ze trots mogen zijn op zichzelf. Mét hun rondingen én rimpels. “Ik vind dat je je imperfecties kunt omarmen.”

Lees meer
Esther (52): ‘Ik blijf erin geloven dat hij bij mij terugkomt’

12.12.2017 - De man van Esther (52) verliet haar voor een veel jongere vrouw. Esther verwacht dat hij over een tijdje met hangende pootjes terugkomt. "Ook die vrijpartijen met haar gaan op den duur vast vervelen."

Lees meer
Joris Linssen: ‘Ik ben altijd chef oliebollenbakker’

12.12.2017 - Elke week vertelt een bekende Nederlander over zijn feestmaand december. Op Kerstavond is Joris Linssen te zien in het tv-programma Joris’ kerstboom. Zelf viert hij de feestdagen met familie en vrienden: “Als ik met Kerst de tafel rondkijk naar mijn inmiddels volwassen kinderen is dat de grootste rijkdom die er is.”

Lees meer
3 vragen aan model en fotograaf Kim Feenstra

11.12.2017 - Vorig jaar ontdekte Kim Feenstra (32) door het tv-programma Het perfecte plaatje haar passie voor fotografie. Ze heeft nu haar eerste foto-expositie: Through my eyes.

Lees meer
Angéla: 'De geboorte van mijn tweeling kostte me bijna mijn leven’

06.12.2017 - Een medische fout na de geboorte van haar twee zoontjes werd Angéla (43) bijna fataal. “Gelukkig was het mijn tijd nog niet en ben ik teruggekomen bij mijn prachtige gezin.”

Lees meer
Trijntje Oosterhuis: ‘Heerlijk om thuis met mijn gezin te chillen’

06.12.2017 - Vier weken lang vertellen bekende Nederlanders over hun feestmaand. Trijntje Oosterhuis (44) gaat op kersttournee, maar de Kerstdagen zelf reserveert ze voor haar familie, met ook dan veel muziek. “En cadeautjes onder de boom in een hysterisch versierd huis, compleet met rendier in de tuin.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 202 |