×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Ellemieke Vermolen combineert het gezinsleven met haar webshop

Ellemieke Vermolen combineert het gezinsleven met haar webshop
02.01.2013 -

‘Ik krijg er energie van om met mooie dingen bezig te zijn’


Ellemieke Vermolen stond een paar jaar geleden nog in the spotlights in Nederland, maar inmiddels geniet ze met haar gezin alweer een tijd van een leven in de luwte in België. “Hier vind ik rust.”

Wat is jouw dierbaarste sieraad?
“Ik kan onmogelijk kiezen tussen de vier ringen die mijn man Sergio me cadeau heeft gegeven. Mijn verlovingsring, mijn trouwring en de ringen die hij me schonk toen Noah en Zenna waren geboren, draag ik altijd bij elkaar. Samen vormen ze één geheel. Mijn verlovingsring kreeg ik trouwens op Ibiza. Sergio vroeg me ten huwelijk op een rots die midden in zee lag. Hij was zó bang om de ring die hij in de zak van zijn zwembroek bewaarde, te verliezen. Het bootje dat ons naar het eilandje bracht, meerde een paar meter voor de rots aan; het laatste stukje moesten we zwemmen. Ik dook meteen het water in, terwijl Sergio aarzelend het trapje afstapte en langzaam naar me toe zwom. Toen hij het doosje opende, stroomde het zeewater eruit en daar was de ring!”

 
Lees het hele interview met Ellemieke in Vriendin 1.

Plaats een reactie

Heb jij sieraden die veel voor je betekenen?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

8Reacties

 • Dit is niet ok!

  cathelijne.hanegraaf wo 2 jan '13 14:40

  Reactie: Ja, een armband
  Armband die je hebt gekregen van dierbaren als kind, die nu zijn overleden, daar hecht ik waarde aan.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Sunshine91 wo 2 jan '13 19:02

  Reactie: Ja, een ketting
  Een ketting, en dan vooral het hartje dat ik van mijn oma kreeg en tevens een hartje van mijn vriend. Die hangen er nu samen aan. Tevens hecht ik veel waarde aan de ring van mij en mijn vriend en de oorbellen die ik van mijn ouders kreeg.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Knorretje63 do 3 jan '13 09:46

  Reactie: Ja, een ring
  Mijn eigen trouwring waar ik heel veel waarde aan hecht en de ringen van mijn ouders, die veel te vroeg verleden zijn, maar die heel veel voor me betekenen.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 3 jan '13 20:05

  Reactie: Nee, ik hecht er geen waarde aan
  Ben allergie's voor sieraden, jammer genoeg.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  C@rolien do 3 jan '13 20:08

  Reactie: Ja, een ring
  Op 12-12-12 ben ik getrouwd, een weloverwogen keuze, op de trouwdag kreeg ik van de kinderen een mooie armband, deze heeft ook veel waarde voor me, maar helaas kun je maar 1 dingen aankruisen. De ring en armband zijn erg waardevol voor me
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Wijntje1974 do 3 jan '13 22:02

  Reactie: Ja, een ring
  Heb van de trouwringen van mijn ouders een prachtige ring voor mezelf gekocht, zodat ik mijn vader en moeder nog altijd bij met draag. r.i.p. Marjolein
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 4 jan '13 07:09

  Reactie: Ja, een ring
  Heb ik voor mijn 18de verjaardag gehad van mijn vader en moeder en mijn vader leeft niet meer dus extra dierbaar
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Christien888 vr 4 jan '13 09:57

  Reactie: Ja, een ring
  Toen mijn moeder was overleden, kreeg ik de ring die zij weer had gekregen van háár moeder toen deze overleed. De ring, die nu van mij is, was dus van mijn moeder én van mijn oma.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |