×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Ellemieke Vermolen combineert het gezinsleven met haar webshop

Ellemieke Vermolen combineert het gezinsleven met haar webshop
02.01.2013 -

‘Ik krijg er energie van om met mooie dingen bezig te zijn’


Ellemieke Vermolen stond een paar jaar geleden nog in the spotlights in Nederland, maar inmiddels geniet ze met haar gezin alweer een tijd van een leven in de luwte in België. “Hier vind ik rust.”

Wat is jouw dierbaarste sieraad?
“Ik kan onmogelijk kiezen tussen de vier ringen die mijn man Sergio me cadeau heeft gegeven. Mijn verlovingsring, mijn trouwring en de ringen die hij me schonk toen Noah en Zenna waren geboren, draag ik altijd bij elkaar. Samen vormen ze één geheel. Mijn verlovingsring kreeg ik trouwens op Ibiza. Sergio vroeg me ten huwelijk op een rots die midden in zee lag. Hij was zó bang om de ring die hij in de zak van zijn zwembroek bewaarde, te verliezen. Het bootje dat ons naar het eilandje bracht, meerde een paar meter voor de rots aan; het laatste stukje moesten we zwemmen. Ik dook meteen het water in, terwijl Sergio aarzelend het trapje afstapte en langzaam naar me toe zwom. Toen hij het doosje opende, stroomde het zeewater eruit en daar was de ring!”

 
Lees het hele interview met Ellemieke in Vriendin 1.

Plaats een reactie

Heb jij sieraden die veel voor je betekenen?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

8Reacties

 • Dit is niet ok!

  cathelijne.hanegraaf wo 2 jan '13 14:40

  Reactie: Ja, een armband
  Armband die je hebt gekregen van dierbaren als kind, die nu zijn overleden, daar hecht ik waarde aan.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Sunshine91 wo 2 jan '13 19:02

  Reactie: Ja, een ketting
  Een ketting, en dan vooral het hartje dat ik van mijn oma kreeg en tevens een hartje van mijn vriend. Die hangen er nu samen aan. Tevens hecht ik veel waarde aan de ring van mij en mijn vriend en de oorbellen die ik van mijn ouders kreeg.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Knorretje63 do 3 jan '13 09:46

  Reactie: Ja, een ring
  Mijn eigen trouwring waar ik heel veel waarde aan hecht en de ringen van mijn ouders, die veel te vroeg verleden zijn, maar die heel veel voor me betekenen.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 3 jan '13 20:05

  Reactie: Nee, ik hecht er geen waarde aan
  Ben allergie's voor sieraden, jammer genoeg.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  C@rolien do 3 jan '13 20:08

  Reactie: Ja, een ring
  Op 12-12-12 ben ik getrouwd, een weloverwogen keuze, op de trouwdag kreeg ik van de kinderen een mooie armband, deze heeft ook veel waarde voor me, maar helaas kun je maar 1 dingen aankruisen. De ring en armband zijn erg waardevol voor me
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Wijntje1974 do 3 jan '13 22:02

  Reactie: Ja, een ring
  Heb van de trouwringen van mijn ouders een prachtige ring voor mezelf gekocht, zodat ik mijn vader en moeder nog altijd bij met draag. r.i.p. Marjolein
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 4 jan '13 07:09

  Reactie: Ja, een ring
  Heb ik voor mijn 18de verjaardag gehad van mijn vader en moeder en mijn vader leeft niet meer dus extra dierbaar
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Christien888 vr 4 jan '13 09:57

  Reactie: Ja, een ring
  Toen mijn moeder was overleden, kreeg ik de ring die zij weer had gekregen van háár moeder toen deze overleed. De ring, die nu van mij is, was dus van mijn moeder én van mijn oma.
  Reageer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |