×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Derek Ogilvie: ‘Nu is het tijd om mezelf blij te maken'

Derek Ogilvie: ‘Nu is het tijd om mezelf blij te maken'
27.12.2012 -

Voor medium Derek Ogilvie was 2012 jaar een veelbewogen jaar. Zijn vader werd ernstig ziek en een televisieprogamma probeerde hem te ontmaskeren. Derek kijkt uit naar 2013 en heeft één wens: “Iemand om mijn leven mee te delen.”


Wat doe je dit jaar tijdens de jaarwisseling?

“Dat weet ik nog niet. Vorig jaar was ik op het feest van een goede vriend in Londen. Hij heeft een enorm huis en had zo’n vijftig mensen uitgenodigd, de meesten bleven slapen. Het was te gek, met een groot vuurwerkspektakel. Ik hoop dus op een nieuwe uitnodiging, haha. Hoewel ik een huis huur in Almere, woon ik officieel op Cyprus. Daar wordt de jaarwisseling niet zo groots gevierd. Op z’n koudst is het daar zo’n 16 graden, dan zie je Cyprioten rondlopen met dikke jassen, en mij in een T-shirt! Het blijft raar om in de auto de airco aan te hebben terwijl ik kerstbomen om me heen zie.”

Plaats een reactie

Hoe vier jij Oud&Nieuw?

  •  
  •  
  •  

7Reacties

 • Dit is niet ok!

  stampingwitch do 27 dec '12 12:21

  Reactie: Met familie
  en met vrienden, dus een leuke combinatie. Fijn toch als iedereen elkaar ook mag :-D
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 do 27 dec '12 16:41

  Reactie: Met vrienden
  Mijn vriendin komt gezellig met haar mannetje ,want wij laten de hond en poes niet alleen thuis . Dat vind ik gevaarlijk en zo maken we er dus een hele gezellige avond van.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 27 dec '12 18:58

  Reactie: Met familie
  gezellig met mijn ouders ,oliebollen lekkere hapjes en champagne Happy new year !!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hermine.eggertkanters do 27 dec '12 19:22

  Reactie: Met familie
  Lekker met mijn mannetje en de huisdieren
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  avdmunni do 27 dec '12 21:49

  Reactie: Met familie
  We laten mijn schoonmoeder nooit alleen. Zo'n avond kunnen we ook niet genieten als we weten dat we niet bij haar zijn.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hylkjehof2 vr 28 dec '12 01:04

  Reactie: Met familie
  Wij blijven lekker thuis, lekker voor de buis, kijken wat je zelf wilt, en je hoeft nooit te rijden.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jessica.maatlamine vr 28 dec '12 15:34

  Reactie: Met familie
  Lekker thuis met mijn gezinnetje.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |