×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Derek Ogilvie: ‘Nu is het tijd om mezelf blij te maken'

Derek Ogilvie: ‘Nu is het tijd om mezelf blij te maken'
27.12.2012 -

Voor medium Derek Ogilvie was 2012 jaar een veelbewogen jaar. Zijn vader werd ernstig ziek en een televisieprogamma probeerde hem te ontmaskeren. Derek kijkt uit naar 2013 en heeft één wens: “Iemand om mijn leven mee te delen.”


Wat doe je dit jaar tijdens de jaarwisseling?

“Dat weet ik nog niet. Vorig jaar was ik op het feest van een goede vriend in Londen. Hij heeft een enorm huis en had zo’n vijftig mensen uitgenodigd, de meesten bleven slapen. Het was te gek, met een groot vuurwerkspektakel. Ik hoop dus op een nieuwe uitnodiging, haha. Hoewel ik een huis huur in Almere, woon ik officieel op Cyprus. Daar wordt de jaarwisseling niet zo groots gevierd. Op z’n koudst is het daar zo’n 16 graden, dan zie je Cyprioten rondlopen met dikke jassen, en mij in een T-shirt! Het blijft raar om in de auto de airco aan te hebben terwijl ik kerstbomen om me heen zie.”

Plaats een reactie

Hoe vier jij Oud&Nieuw?

  •  
  •  
  •  

7Reacties

 • Dit is niet ok!

  stampingwitch do 27 dec '12 12:21

  Reactie: Met familie
  en met vrienden, dus een leuke combinatie. Fijn toch als iedereen elkaar ook mag :-D
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 do 27 dec '12 16:41

  Reactie: Met vrienden
  Mijn vriendin komt gezellig met haar mannetje ,want wij laten de hond en poes niet alleen thuis . Dat vind ik gevaarlijk en zo maken we er dus een hele gezellige avond van.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 27 dec '12 18:58

  Reactie: Met familie
  gezellig met mijn ouders ,oliebollen lekkere hapjes en champagne Happy new year !!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hermine.eggertkanters do 27 dec '12 19:22

  Reactie: Met familie
  Lekker met mijn mannetje en de huisdieren
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  avdmunni do 27 dec '12 21:49

  Reactie: Met familie
  We laten mijn schoonmoeder nooit alleen. Zo'n avond kunnen we ook niet genieten als we weten dat we niet bij haar zijn.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hylkjehof2 vr 28 dec '12 01:04

  Reactie: Met familie
  Wij blijven lekker thuis, lekker voor de buis, kijken wat je zelf wilt, en je hoeft nooit te rijden.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jessica.maatlamine vr 28 dec '12 15:34

  Reactie: Met familie
  Lekker thuis met mijn gezinnetje.
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |