×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Straatvraag - Wat is jouw mooiste kerstherinnering?

Straatvraag - Wat is jouw mooiste kerstherinnering?
21.12.2012 -

Door heel het land hangen lichtjes, er staan kerstbomen voor het raam en er wordt warme chocolademelk bij de open haard gedronken. De kerstsfeer zit er al echt in. Elke Kerst heeft zo zijn eigen herinneringen. Wat is jouw mooiste kerstherinnering?


 

In Vriendin 51 geven Rosa, Irma en Karin antwoord. Vul de poll in en geef jouw mening!
 
Rosa (24)
“In 2006 woonde ik in New York. Tijdens de kerstdagen was daar een grote sneeuwstorm. De sneeuw stond zo hoog dat ik de deur niet meer uit kon. Heel romantisch om de stad zo wit te zien. Ik heb gezellig binnen gezeten met kerst en het gevierd met vrienden. Gelukkig hadden we van tevoren alles in huis gehaald wat we nodig hadden.”
 
Irma (38)
“Twee jaar geleden was de laatste kerst die ik met mijn moeder en zus kon vieren. Als ik er nu op terugkijk, was dit de mooiste kerst voor mij. Mijn moeder is inmiddels overleden en mijn zus woont ver weg. Gelukkig komt mijn zus dit jaar weer kerst vieren en zijn we gezellig samen.”
 
Karin (47)
“Toen mijn dochter nog klein was, tuigden we altijd samen de boom op. Het was altijd zo’n feest om dit samen te doen. Nu is ze 21 jaar en woont ze niet meer thuis. Ik koester die herinneringen nog steeds.”

Plaats een reactie

Wat is jouw mooiste kerstherinnering?

  •  
  •  
  •  

6Reacties

 • Dit is niet ok!

  ria.venhovens vr 21 dec '12 18:27

  Reactie: Dat is...
  TOEN IK NOG KLEIN WAS EN ONS GEZIN NOG BESTOND UIT PAPA MAMA BROER EN 2 ZUSJES EN WE ALTIJD MET KERST LEKKER ATEN EN SPELLETJES DEDEN MAAR DAT WERD RUW VERSTOORD TOEN ONZE BROER EN ZOON VERDRONK IN 1968 HIJ WAS NOG MAAR 17 JAAR EN DE OUDSTE EN ENIGSTE ZOON ONS GEZIN IS NOOIT MEER HETZELFDE GEWEEST MAAR TOCH KOESTER IK DE MOMENTEN NOG IEDERE DAG
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 21 dec '12 18:41

  Reactie: Dat is...
  2 jaar gelden onze laatste kerst met onze zoon die is vorig jaar okt op 14 jarig leeftijd overleden.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 za 22 dec '12 16:31

  Reactie: Dat is...
  Toen ik ten huwelijk werd gevraagd door mijn man en we trouwden allebei voor de 2 de keer. Waren alleen komen te staan en zijn nu dus dol gelukkig met elkaar.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  linda.beunder za 22 dec '12 19:04

  Reactie: Dat is...
  een van de mooiste is toch van toen ik ca. 10jaar was en op zondagochtend met mijn moeder de boom op ging zetten. mijn vader lag ziek in bed en bij veel dingen die de boom in gingen hadden we al herinneringen of een verhaaltje. Een aantal van die kerstversieringen heb ik jaren later van haar gekregen en hebben jaren bij mij in de boom gehangen en de traditie om het samen met mijn kinderen op te tuigen en herinneringen op te halen aan de hand van de versieringen is gebleven
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  wilma55 zo 23 dec '12 10:41

  Reactie: Dat is...
  De geboorte van onze jongste zoon. Hij wordt met Kerst 35 jaar. Iedere Kerst glanst een beetje extra door de gedachte aan die bijzondere Kerst.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem zo 23 dec '12 17:55

  Reactie: Die heb ik niet
  Tenminste ik kan het me niet meer herinneren...
  Reageer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |