×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Uitslag Vriendin’s Grote Schoonmoeder-enquête

Uitslag Vriendin’s Grote Schoonmoeder-enquête
12.12.2012 -

Bijna 1500 lezeressen vulden in september de Grote Schoonmoeder-enquête in. Was jij er daar één van? Bedankt! We weten nu mede dankzij jou dat het met die 'koude kant' best meevalt.


Lief, zorgzaam, warm en een schat. Het zijn vier woorden die in veel van de enquêtes naar voren komen. Het merendeel van onze lezeressen heeft een goede band met hun schoonmoeder en deze beoordelen ze gemiddeld met een 6,9. Prima cijfer, toch?

De eigen moeders kregen in een eerdere enquête een 7,9. Waarom de schoonmoeders een volle punt minder scoren? Omdat er ook genoeg ergernissen de kop op steken. Welke dat precies zijn lees je in Vriendin 50. En ook alle positieve punten van de schoonmoeders in kwestie, natuurlijk!

Plaats een reactie

Hoe is de band met jouw schoonmoeder?

  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  weather.lesage wo 12 dec '12 17:32

  Het was leuk om meegedaan te hebben. Ik kijk uit naar nr. 50 Fijne Kerst alvast alle lieve mensen van Vriendin enz. Dankzij jullie vriendin gezocht rubriek kan ik eindelijk zeggen: wat fijn om haar vriendin te zijn Groetjes
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  liandaz wo 12 dec '12 22:27

  Het was leuk om mee toe doen met de enquetten en ik kijk uit naar het nummer. Mijn schoonmoeder ook. Die is helemaal nieuwsgierig geworden na mijn verhaal
  Reageer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |