×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Uitslag Vriendin’s Grote Schoonmoeder-enquête

Uitslag Vriendin’s Grote Schoonmoeder-enquête
12.12.2012 -

Bijna 1500 lezeressen vulden in september de Grote Schoonmoeder-enquête in. Was jij er daar één van? Bedankt! We weten nu mede dankzij jou dat het met die 'koude kant' best meevalt.


Lief, zorgzaam, warm en een schat. Het zijn vier woorden die in veel van de enquêtes naar voren komen. Het merendeel van onze lezeressen heeft een goede band met hun schoonmoeder en deze beoordelen ze gemiddeld met een 6,9. Prima cijfer, toch?

De eigen moeders kregen in een eerdere enquête een 7,9. Waarom de schoonmoeders een volle punt minder scoren? Omdat er ook genoeg ergernissen de kop op steken. Welke dat precies zijn lees je in Vriendin 50. En ook alle positieve punten van de schoonmoeders in kwestie, natuurlijk!

Plaats een reactie

Hoe is de band met jouw schoonmoeder?

  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  weather.lesage wo 12 dec '12 17:32

  Het was leuk om meegedaan te hebben. Ik kijk uit naar nr. 50 Fijne Kerst alvast alle lieve mensen van Vriendin enz. Dankzij jullie vriendin gezocht rubriek kan ik eindelijk zeggen: wat fijn om haar vriendin te zijn Groetjes
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  liandaz wo 12 dec '12 22:27

  Het was leuk om mee toe doen met de enquetten en ik kijk uit naar het nummer. Mijn schoonmoeder ook. Die is helemaal nieuwsgierig geworden na mijn verhaal
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |