×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 49: José verloor op haar 27ste haar man, maar vond opnieuw geluk

Vriendin 49: José verloor op haar 27ste haar man, maar vond opnieuw geluk
05.12.2012 -

‘Ik denk dat Sander af en toe nog een teken van boven geeft’


José was 27 jaar en zwanger van haar eerste kindje, toen plotseling haar man Sander overleed. Maar na een jaar vond ze een nieuwe liefde en vrij snel daarna was ze zwanger. “Als je mij tweeënhalf jaar geleden had verteld dat ik nu weer helemaal gelukkig zou zijn, had ik je voor gek verklaard.”

“Sander en ik zijn zevenenhalf jaar samen geweest. Ik leerde hem kennen en twee weken later woonden we al samen. Op 30 maart 2010 overleed Sander plotseling. Vroeg in de ochtend, naast mij in bed. Ik werd wakker van een geluid en toen ik het licht aandeed, zag ik meteen dat mijn man overleden was. Ik kon het alleen nog niet beseffen. Ik belde 112 en kon alleen maar roepen: ‘Mijn man is dood, mijn man is dood!’”

Lees het hele verhaal van José in Vriendin 49 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Heb jij het gevoel dat overleden dierbaren nog steeds dicht bij je zijn?

  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  123POES wo 5 dec '12 23:25

  Reactie: Ja, want...
  ... want ze zitten in mijn hart
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Eefje84 do 6 dec '12 16:27

  Reactie: Ja, want...
  ja vooral met de donkere dagen dan denk ik altijd nog meer aan die mensen en ze zitten natuurlijk altijd in je hart
  Reageer!
Musicalster Nurlaila Karim: down to earth en zonder angst

17.10.2017 - Ze is fan van ‘oervrouwen’ als Gloria Estefan, vindt overdrijven op social media stom en heeft geen spijt van haar verleden. Het is duidelijk: zangeres, actrice én coach Nurlaila Karim (42) houdt van aanpakken. “Ik wil niet dat angst me beperkt in het najagen van mijn dromen.”

Lees meer!
Blijf bakken

16.10.2017 - Zondag is alweer de laatste aflevering van Heel Holland bakt van dit seizoen. Niet getreurd: op Vriendin.nl hebben we de lekkerste taartrecepten voor je verzameld. Zo kun je thuis gewoon verder bakken!

Lees meer!
9 feitjes over stof die je waarschijnlijk niet wist

16.10.2017 - Ben je een enorme sloddervos of zit je juist tegen smetvrees aan? Het maakt niet uit, er is altijd stof in huis. Om te bewijzen dat jij hier écht niets aan kunt doen, heeft Helpling, het platform voor het boeken van een huishoudelijke hulp, 9 verrassende feiten voor je afgestoft.

Lees verder
Oplossing puzzel 31: eisprong

12.10.2017 - Winnaars van een vakantieweekend bij Topparken Résidence Valkenburg. t.w.v. € 445,- zijn...

Lees verder
Waar te koop (Vriendin 41)

12.10.2017 - Wil je weten waar je de kleding, schoenen, make-up of andere producten uit Vriendin kunt kopen? We hebben de verkoopinformatie voor je verzameld. Klik door naar de website van het merk om een winkel of webshop te vinden.

Lees meer!

1

Marion en Cindy helpen nabestaanden na medische fouten

11.10.2017 - Marion (37) en Cindy (44) verloren allebei een ouder na een medische blunder. Samen begonnen ze een stichting om anderen bij te staan die hetzelfde overkomt. “Artsen kunnen fouten maken, het zijn mensen. Maar als het gebeurt, kom er dan voor uit. Ga in gesprek met de nabestaanden.”

Lees meer!
Felicia is 27 jaar ouder dan haar vriend Nick

11.10.2017 - Toen Felicia (50) Nick (23) ontmoette, dacht ze meteen: wat een leuke jongen. De vonk sloeg over en sinds twee jaar hebben ze een relatie. Hun leeftijdsverschil van 27 jaar speelt nauwelijks een rol. “Alleen met triviant heeft hij soms nog nooit van gebeurtenissen gehoord.”

Lees meer!
Margaret (37) ‘Ik snoep stiekem van de ritalin van mijn dochter’

10.10.2017 - Margaret (37) is getrouwd, moeder van drie kinderen en heeft een pittige baan. Ruim een half jaar geleden probeerde ze een ritalin-pilletje van haar jongste dochter, die ADHD heeft. En nu snoept ze er vaker van. 'Ik wil, nee móét het in de hand houden...'

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 195 |