×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 49: José verloor op haar 27ste haar man, maar vond opnieuw geluk

Vriendin 49: José verloor op haar 27ste haar man, maar vond opnieuw geluk
05.12.2012 -

‘Ik denk dat Sander af en toe nog een teken van boven geeft’


José was 27 jaar en zwanger van haar eerste kindje, toen plotseling haar man Sander overleed. Maar na een jaar vond ze een nieuwe liefde en vrij snel daarna was ze zwanger. “Als je mij tweeënhalf jaar geleden had verteld dat ik nu weer helemaal gelukkig zou zijn, had ik je voor gek verklaard.”

“Sander en ik zijn zevenenhalf jaar samen geweest. Ik leerde hem kennen en twee weken later woonden we al samen. Op 30 maart 2010 overleed Sander plotseling. Vroeg in de ochtend, naast mij in bed. Ik werd wakker van een geluid en toen ik het licht aandeed, zag ik meteen dat mijn man overleden was. Ik kon het alleen nog niet beseffen. Ik belde 112 en kon alleen maar roepen: ‘Mijn man is dood, mijn man is dood!’”

Lees het hele verhaal van José in Vriendin 49 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Heb jij het gevoel dat overleden dierbaren nog steeds dicht bij je zijn?

  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  123POES wo 5 dec '12 23:25

  Reactie: Ja, want...
  ... want ze zitten in mijn hart
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Eefje84 do 6 dec '12 16:27

  Reactie: Ja, want...
  ja vooral met de donkere dagen dan denk ik altijd nog meer aan die mensen en ze zitten natuurlijk altijd in je hart
  Reageer!
Lezeressen vertellen: dit is mijn meest memorabele feestblunder

14.12.2017 - Tijdens de feestdagen wil je dat alles op rolletjes loopt, maar soms gaat er tóch iets mis.... "Daar lag ik, languit in de kerstboom. Met taart en al."

Lees meer

1

Mirjam (38) ‘Ik zie intens geluk, maar ook intens verdriet’

13.12.2017 - Mirjam (38) werkte jarenlang met plezier bij een bank. Tot ze na de geboorte van haar derde kind besefte waar haar grootste passie lag. Nu maakt ze fotoreportages van bevallingen. 'In de verloskamer leer ik mensen op hun puurst kennen'. Je maakt kans op een van de vijf exemplaren van Mirjams boek Pure Life geboortefotografie en -verhalen.

Lees meer
Carmen: ‘Ook met een maatje meer kun je je mooi voelen’

13.12.2017 - Model en Miss top of the world plussize Benelux 2017 Carmen (44) wil vrouwen laten zien dat ze trots mogen zijn op zichzelf. Mét hun rondingen én rimpels. “Ik vind dat je je imperfecties kunt omarmen.”

Lees meer
Esther (52): ‘Ik blijf erin geloven dat hij bij mij terugkomt’

12.12.2017 - De man van Esther (52) verliet haar voor een veel jongere vrouw. Esther verwacht dat hij over een tijdje met hangende pootjes terugkomt. "Ook die vrijpartijen met haar gaan op den duur vast vervelen."

Lees meer
Joris Linssen: ‘Ik ben altijd chef oliebollenbakker’

12.12.2017 - Elke week vertelt een bekende Nederlander over zijn feestmaand december. Op Kerstavond is Joris Linssen te zien in het tv-programma Joris’ kerstboom. Zelf viert hij de feestdagen met familie en vrienden: “Als ik met Kerst de tafel rondkijk naar mijn inmiddels volwassen kinderen is dat de grootste rijkdom die er is.”

Lees meer
3 vragen aan model en fotograaf Kim Feenstra

11.12.2017 - Vorig jaar ontdekte Kim Feenstra (32) door het tv-programma Het perfecte plaatje haar passie voor fotografie. Ze heeft nu haar eerste foto-expositie: Through my eyes.

Lees meer
Angéla: 'De geboorte van mijn tweeling kostte me bijna mijn leven’

06.12.2017 - Een medische fout na de geboorte van haar twee zoontjes werd Angéla (43) bijna fataal. “Gelukkig was het mijn tijd nog niet en ben ik teruggekomen bij mijn prachtige gezin.”

Lees meer
Trijntje Oosterhuis: ‘Heerlijk om thuis met mijn gezin te chillen’

06.12.2017 - Vier weken lang vertellen bekende Nederlanders over hun feestmaand. Trijntje Oosterhuis (44) gaat op kersttournee, maar de Kerstdagen zelf reserveert ze voor haar familie, met ook dan veel muziek. “En cadeautjes onder de boom in een hysterisch versierd huis, compleet met rendier in de tuin.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 202 |