×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Nieuwe rubriek: Hartsvriendinnen

Nieuwe rubriek: Hartsvriendinnen
07.11.2012 -

In Vriendin 45 gaat een nieuwe rubriek van start: Hartsvriendinnen. Dé rubriek waarin vriendinnen de kans krijgen te vertellen over hun bijzondere vriendschap. Deze week vertellen Sharmène (21) en Tamara (22) over hun band.


"Het was liefde op het eerste gezicht"

Tamara: “Sharmène is op hetzelfde moment in mijn leven gekomen als haar broer Jeffrey. Vreemd genoeg wist ik niet dat ze familie van elkaar waren. Bij Sharmène was het ‘liefde op het eerste gezicht. Ik kwam haar tegen op een verjaardag en voelde meteen een klik. Sharmène is heel nuchter en grappig. Toen ze op de bus wilde stappen om naar huis te gaan, bood ik haar een lift aan. Ik vond het een vervelend idee dat ze met een baby’tje alleen moest reizen. Yorisha was destijds een paar maanden oud en was ook meegeweest naar de verjaardag.

In de auto kletsten we honderd uit. Eenmaal thuis zetten onze gesprekken zich voort, maar dan via Hyves. Heel toevallig leerde ik in diezelfde periode ook haar broer kennen. In het hotel waar ik stage liep als receptioniste, werkte Jeffrey als kok. We konden goed met elkaar praten en werden vrienden. Een paar maanden later sprong de vonk over..."

Wil jij ook samen met je vriendin in Vriendin? Vul dan hier het formulier in en wie weet nodigen we jullie wel uit voor een interview.
 

Plaats een reactie

Heb jij een hartsvriendin?

  •  
  •  
  •  

6Reacties

 • Dit is niet ok!

  annie.hoekstra.98 wo 7 nov '12 16:18

  Reactie: Nee, helaas niet
  Ik zou een hartsvriendin willen hebben dat lijkt me fantastisch, iemand die met je lacht en die altijd voor je klaarstaat maar die rol zou ik ook graag willen hebben en delen met mijn hartsvriendin.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  annie.hoekstra.98 wo 7 nov '12 16:20

  Reactie: Nee, helaas niet
  Ik vind het leuk om op dingen te reageren die me aanspreken en daar is dit item ook een van.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Sloepie wo 7 nov '12 19:56

  Reactie: Ja, en we hebben een hele bijzondere vriendschap!
  Mijn vriendinnetje woont jammer genoeg al weer 11 jaar in Amerika maar dat maakt de band die wij hebben niet minder hecht. We spreken elkaar niet iedere week maar weten van elkaar dat het altijd goed zit. Jammer genoeg heb ik haar sinds haar huwelijk in 2001 niet meer kunnen knuffelen maar bellen via de pc maakt veel goed. Toch hang ik de vlag uit wanneer ik weer samen met haar een heerlijke "bitch-avond"kan hebben. Dat deden we eerder minstens 1 x per maand, een avondje heerlijk afgeven, de stress van je af kletsen onder het genot van een drankje en een flinke berg buggles met kaas. God, wat mis ik onze avondjes.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Strikkie wo 7 nov '12 20:02

  Reactie: Ja, en we hebben een hele bijzondere vriendschap!
  iemand waar ik helemaal mezelf kan zijn en die me na een half woord al snapt, super!!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  suze.nellestijn za 10 nov '12 15:06

  Reactie: Ja, en we hebben een hele bijzondere vriendschap!
  mijn vriendin en ik zijn ruim 55 jaar vriendin!!!! en we gaan ieder jaar met z'n viertjes (haar man en mijn man natuurlijk ook)met vakantie ....en danhebben we het zo leuk!!!!! dit willen we nog lang niet missen!!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  gg62 za 10 nov '12 23:43

  Reactie: Ja, en we hebben een hele bijzondere vriendschap!
  We delen al 35 jaar lief en leed. Wij deden ook veel met onze mannen er bij zoals gezellige avondjes bij elkaar en we gingen ook wel veel uit met elkaar, Helaas ben ik gescheiden en haar man is overleden. Onze levens zijn wel veranderd, ik werk veel meer en heb minder tijd en zij is weer opnieuw getrouwd, maar onze vriendschap blijft toch wel bestaan ondanks dat we elkaar wel een stuk minder zien is het toch altijd weer gezellig en vertrouwd als we bij elkaar zijn.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |