×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Nieuwe rubriek: Hartsvriendinnen

Nieuwe rubriek: Hartsvriendinnen
07.11.2012 -

In Vriendin 45 gaat een nieuwe rubriek van start: Hartsvriendinnen. Dé rubriek waarin vriendinnen de kans krijgen te vertellen over hun bijzondere vriendschap. Deze week vertellen Sharmène (21) en Tamara (22) over hun band.


"Het was liefde op het eerste gezicht"

Tamara: “Sharmène is op hetzelfde moment in mijn leven gekomen als haar broer Jeffrey. Vreemd genoeg wist ik niet dat ze familie van elkaar waren. Bij Sharmène was het ‘liefde op het eerste gezicht. Ik kwam haar tegen op een verjaardag en voelde meteen een klik. Sharmène is heel nuchter en grappig. Toen ze op de bus wilde stappen om naar huis te gaan, bood ik haar een lift aan. Ik vond het een vervelend idee dat ze met een baby’tje alleen moest reizen. Yorisha was destijds een paar maanden oud en was ook meegeweest naar de verjaardag.

In de auto kletsten we honderd uit. Eenmaal thuis zetten onze gesprekken zich voort, maar dan via Hyves. Heel toevallig leerde ik in diezelfde periode ook haar broer kennen. In het hotel waar ik stage liep als receptioniste, werkte Jeffrey als kok. We konden goed met elkaar praten en werden vrienden. Een paar maanden later sprong de vonk over..."

Wil jij ook samen met je vriendin in Vriendin? Vul dan hier het formulier in en wie weet nodigen we jullie wel uit voor een interview.
 

Plaats een reactie

Heb jij een hartsvriendin?

  •  
  •  
  •  

6Reacties

 • Dit is niet ok!

  annie.hoekstra.98 wo 7 nov '12 16:18

  Reactie: Nee, helaas niet
  Ik zou een hartsvriendin willen hebben dat lijkt me fantastisch, iemand die met je lacht en die altijd voor je klaarstaat maar die rol zou ik ook graag willen hebben en delen met mijn hartsvriendin.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  annie.hoekstra.98 wo 7 nov '12 16:20

  Reactie: Nee, helaas niet
  Ik vind het leuk om op dingen te reageren die me aanspreken en daar is dit item ook een van.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Sloepie wo 7 nov '12 19:56

  Reactie: Ja, en we hebben een hele bijzondere vriendschap!
  Mijn vriendinnetje woont jammer genoeg al weer 11 jaar in Amerika maar dat maakt de band die wij hebben niet minder hecht. We spreken elkaar niet iedere week maar weten van elkaar dat het altijd goed zit. Jammer genoeg heb ik haar sinds haar huwelijk in 2001 niet meer kunnen knuffelen maar bellen via de pc maakt veel goed. Toch hang ik de vlag uit wanneer ik weer samen met haar een heerlijke "bitch-avond"kan hebben. Dat deden we eerder minstens 1 x per maand, een avondje heerlijk afgeven, de stress van je af kletsen onder het genot van een drankje en een flinke berg buggles met kaas. God, wat mis ik onze avondjes.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Strikkie wo 7 nov '12 20:02

  Reactie: Ja, en we hebben een hele bijzondere vriendschap!
  iemand waar ik helemaal mezelf kan zijn en die me na een half woord al snapt, super!!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  suze.nellestijn za 10 nov '12 15:06

  Reactie: Ja, en we hebben een hele bijzondere vriendschap!
  mijn vriendin en ik zijn ruim 55 jaar vriendin!!!! en we gaan ieder jaar met z'n viertjes (haar man en mijn man natuurlijk ook)met vakantie ....en danhebben we het zo leuk!!!!! dit willen we nog lang niet missen!!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  gg62 za 10 nov '12 23:43

  Reactie: Ja, en we hebben een hele bijzondere vriendschap!
  We delen al 35 jaar lief en leed. Wij deden ook veel met onze mannen er bij zoals gezellige avondjes bij elkaar en we gingen ook wel veel uit met elkaar, Helaas ben ik gescheiden en haar man is overleden. Onze levens zijn wel veranderd, ik werk veel meer en heb minder tijd en zij is weer opnieuw getrouwd, maar onze vriendschap blijft toch wel bestaan ondanks dat we elkaar wel een stuk minder zien is het toch altijd weer gezellig en vertrouwd als we bij elkaar zijn.
  Reageer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |