×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 45: Yvonne verloor binnen een jaar haar dochter en haar man

Vriendin 45: Yvonne verloor binnen een jaar haar dochter en haar man
07.11.2012 -

“Ze zitten voor altijd in mijn hart”


Yvonne (51) overkwam het allerergste wat je kan gebeuren. Haar achttienjarige dochter Loraine overleed drieënhalf jaar geleden volkomen onverwacht. Nog geen jaar later stierf ook haar man Rob (50) plotseling. Ze bleef achter met haar zoon Maurice (26). “Hoewel ik mij vreselijk eenzaam voelde, besefte ik dat ik niet mocht instorten.”

“Loraine was net klaar met haar opleiding tot grondstewardess en ze vertelde dat ze een paar maanden naar het buitenland wilde. Best een stap, want als kind vond ze het al moeilijk om uit logeren te gaan. Ik kwam er niet helemaal achter waardoor ze nou zo van slag was, maar vermoedde dat ze bang was dat haar vriend het niet leuk zou vinden dat ze wegging.

Het was al laat en we spraken af dat we er de volgende dag verder over zouden praten. ‘Geen zorgen, mam’, zei ze nog voordat ik haar kamer uitstapte. Die woorden, de laatste die ze tegen me sprak, klinken nog zo vaak door mijn hoofd. Het is alsof ze me daarmee de kracht heeft gegeven om de moeilijke momenten te doorstaan.”

Lees het hele verhaal van Yvonne in Vriendin 45 en praat mee op het forum.
 

Plaats een reactie

Waar put jij kracht uit om door te gaan na een ingrijpende gebeurtenis?

  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  annie.hoekstra.98 wo 7 nov '12 16:02

  Reactie: Uit mezelf
  Uit mezelf en uit bemoedigende liederen van You tube daar kan ik de innerlijke rust vinden die af en toe zo nodig is om op de been te blijven.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  fb_1021087077944737 do 8 nov '12 10:09

  Reactie: Uit mezelf
  en de liefde van mijn man!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  gg62 za 10 nov '12 23:47

  Reactie: Uit familie
  Familie staat altijd voor je klaar, maar je moet het uiteindelijk toch wel zelf doen.
  Reageer!
Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |