×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 45: Yvonne verloor binnen een jaar haar dochter en haar man

Vriendin 45: Yvonne verloor binnen een jaar haar dochter en haar man
07.11.2012 -

“Ze zitten voor altijd in mijn hart”


Yvonne (51) overkwam het allerergste wat je kan gebeuren. Haar achttienjarige dochter Loraine overleed drieënhalf jaar geleden volkomen onverwacht. Nog geen jaar later stierf ook haar man Rob (50) plotseling. Ze bleef achter met haar zoon Maurice (26). “Hoewel ik mij vreselijk eenzaam voelde, besefte ik dat ik niet mocht instorten.”

“Loraine was net klaar met haar opleiding tot grondstewardess en ze vertelde dat ze een paar maanden naar het buitenland wilde. Best een stap, want als kind vond ze het al moeilijk om uit logeren te gaan. Ik kwam er niet helemaal achter waardoor ze nou zo van slag was, maar vermoedde dat ze bang was dat haar vriend het niet leuk zou vinden dat ze wegging.

Het was al laat en we spraken af dat we er de volgende dag verder over zouden praten. ‘Geen zorgen, mam’, zei ze nog voordat ik haar kamer uitstapte. Die woorden, de laatste die ze tegen me sprak, klinken nog zo vaak door mijn hoofd. Het is alsof ze me daarmee de kracht heeft gegeven om de moeilijke momenten te doorstaan.”

Lees het hele verhaal van Yvonne in Vriendin 45 en praat mee op het forum.
 

Plaats een reactie

Waar put jij kracht uit om door te gaan na een ingrijpende gebeurtenis?

  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  annie.hoekstra.98 wo 7 nov '12 16:02

  Reactie: Uit mezelf
  Uit mezelf en uit bemoedigende liederen van You tube daar kan ik de innerlijke rust vinden die af en toe zo nodig is om op de been te blijven.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  fb_1021087077944737 do 8 nov '12 10:09

  Reactie: Uit mezelf
  en de liefde van mijn man!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  gg62 za 10 nov '12 23:47

  Reactie: Uit familie
  Familie staat altijd voor je klaar, maar je moet het uiteindelijk toch wel zelf doen.
  Reageer!
3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |